asistan bir jinekoloğa gittim, dokunuşları diğer muayenelere göre oldukça farklıydı. çok garip geldi ikimiz de kadınız sonuçta, konduramadım ama bir daha gitmeyi düşünmüyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Erkek olsa hadi içinden geldi derim de bayan diyon kanka
evet ben de onu diyorum
Sana öyle gelmiştir belki
hayır sanmıyorum
Naaptı ki bu kadar
en basitinden normalde hep sokacakları aparata jel sürerler ama direkt benim genital bölgeme sürdü
Yeni olabilir mi görevinde
3-4 senesi vardır
Belki de hem o aparata hem sana sürmüştür daha kolay olsun diye 🤔
sadece giriş yerime sürmedi ama nerden tutsam elimde kalıyo
Başka şeyler de var anlaşılan
Sen daha iyi bilirsin kanka
refleks ve sinirlerini ölçmek istemiş olabilir her hareketi tacize bağlamayın bu insanlık değil
Kadında olsa tercihler değişik olabilir
ama doktor sonuçta oldukça yanlış
Bende sağlıkçıyım haklısın bu konuda meyilin varsa konuşursun kabul edenle yaparsın
ve hastane dışında mümkünse
Tabiki öyle nasıl davrandı sana neden şüphelendin
klitorisimi uyardı ve jeli içime parmağını kaydırarak uyguladı normalde bana dokunmadan aparata sürmesi gerekirdi
Daha önce muayenelerindenmi biliyorsun klitorisini uyarderken mastürbasyon yapar tarzdamı
evet tam olarak o kadar değil ama bariz şekilde üstünde jeli gezdirdi
Peki senin tepkini ölçmek için yüzüne baktımı çünkü rahatsızlık görüntüsü belli olur
gözüm kapalıydı o sırada bilmiyorum
Kadınların çoğunda lezbiyen eğilimi vardır birde cinsel organın görsel olarak düzgünse etkilenmiş olabilir artık girmezsen aynı kişiye sorun kalmaz
4 te kontrol randevum var hastaneye yakınım kararsız kaldım ama gitmicem sanırm
Yanına birini alsan kabul etmiyorlarmı normalde ebe hemşire olur muayene esnasında
sanırım korona dolayısıyla hayır ve zaten müsait yakınım yok şu an
Bizde sekreteri var birlikte oluyor muayeneler ne olursa olsun
stajyer gibi bi erkek çocuk vardı ama o perdeli alana bakmadı?
sekreter dediğiniz o mu oluyor acaba
Erkekse pek muayeneye sokmazlar
:(
Yok hayır bizim kadın doğumcunun tıbbi sekreteri var kadın oda birlikte muayeneye giriyorlar
Rahatsızlığın nedir acaba
serviks yarası
Jel neden sürerki spekulum takılıp yakılıyor
yarayı takip edelim dedi smear testi için snrm
Tamamda vajinaya spekulum konuldu ve smear alındı değilmi
evet
Bu muayenede bir şey sürülmez dediğin gibi senin vajinana bir şekilde gereksiz işlem yaparak taciz etmiş klitorisle hiç ilgisi yok çünkü
şimdi ya gereksizken yine bakalım derse diye korkuyorum
Kaç gün oldu önceki muayenen
bi hafta oldu
Yanlız ihmal etme rahim ağzı kanseri sinsi ilerliyor yaranın bir önce yakılması gerekebilir
korkuyorum tekrar bakar diye içeri
Artık bir, söz var tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın yapacak bir şey yok önemli çünkü
haklısın
Geçmiş olsun acil şifalar sana
sağol
Soruların olursa bildiğim kadarıyla yanıtlarım
Sanmıyorum ama bilemedim şimdi bence yapmamistir
of yaptı yaptı
Sanmam ya yapmamıştır da seni kötü etkilemis
o duyguyu yaşayan benim bilmiyosunuz
Sen öyle diyorsan öyledir
nasıl yani okşadımı seni ne yaptı ki
öyle de denebilir
belkide kadında lezbiyenlik vardır, senin tepkini ölçmek istediği için öyle yapmıştır
hoşuna gidiyormu gitmiyormu denemek istemiş anlamak istemiş seni
doktor sonuçta hiçbir şey diyemedim
yani tam olarak ne yaptı ki jeli alete değilde vajinanamı sürdü ve içine parmağınımı soktu
parmaklarını sokup jeli sürüyor bahanesiyle parmakladımı yani
yani denebilir ama uzun sürmedi
peki bişey soracam ama doğru söyle onun öyle yapması seni etkiledimi etkilemedimi yani hoşuna gittimi
ama aletin rahat girmesi için jeli içinede sürmesi gerekli bence yanlış bişey yok, eğer uzun sürmediyse bence normal davranmıştır ama jelisürme bahanesiyle klitorisini falanda ellediyse o zaman bilerek yapmışta olabilir
klitorisimi de uyardı zaten bu yüzden o kadar garipsedim
ama bilirsin bu tür durumlarda ister istemez klitoris e de el değiyor bilemiyorum belkide sen etkilendiğin uyarıldığın için böyle düşünüyorsun zaten bilirsin sizin oraya el değer değmez uyarılıyor
aparatı sokarken de yerleştirmek için ileri geri yaptı ama ona takılmadım klitorisimi uyarması beni istemsizce etkiledi sonra çıkınca kötü hissettim
belkide bilerek etkilemek istediki sulansın bilirsin sulanınca kayganlık oluyor ondan aparat rahat girer, ve bunuda bilerek yapmıştır anında etkilenip etkilenmediğine bakmıştır yani sağlık açısından bilerek yapmıştır diyorum yoksa başka amacı yoktur
sende anında etkilenmişsin zaten kadın anlamıştır yani bu demektir ki sende hiç sorun yok sağlıklısın ya da vajinan sağlıklı anında sulandıysa hoşuna gittiyse istek oluştuysa bunu anlamak istemiş olabilir
valla bilmiyorum saat 4 te kontrol randevum var buraya karar vermek içn yazmıştım ama gitmicem korktum hemcinsimden şaka gibi
yok ya korkmana gerek yok bence gayet normal hem hoşuna gitmeside ayrı bir iyi taraf bence
muayene sonuçta ve hemcinsim hoşuma gitmesi kötü hissettiriyor gidip aynı şeyi yaparsa tekrar yine kötü hissedicem
bence git hem iyice anlamış olursun bilerkmi yapıyor yoksa işinin gereğinimi yapıyor daha net anlarsın, her halükarda sana başka bişey yapmıyor, aslında daha çok sen etkilendiğin için yanlış bişey yaparım diye korkuyorsun sanırım yoksa kadının suçu yok o işini yapıyor sonuçta
öyle mi diyosun
off umarım bakmasına gerek kalmaz
evet aynen dediğim gibi değilmi yani çok hoşuna gitmiş bende karşılık veririm diye korkuyorsun, ya da kendimi bırakırım zevk aldığımı anlarsa utanırım mahçup olurum diye korkuyorsun dimi :D
bu arada sen çabuk etkileniyorsun sanırım dokunmatiksin yani el değer değmez hemen sulanıyor seninkisi, istek oluyor sanırım. detaylı konuşmak istermisin bu konuyu
belki biraz budur sebebi.. of gidemicem sanırım haahahah
senin son yazdığından bir önceki yorumumu oku
yapmış olabilir belki hemcinslerinden hoşlanıyodur
hoşlansa dahi bu muayeneye alet edilmemeli ya
yani orası doğru ama belki anlamazsın demiş olabilir gerçi kesin yaptı da diyemeyiz
o sırada tam tepki veremedim konduramayıp ama sonradan başka açıklama bulamadım
yani sen yaşadığın için bişey diyemem
Bilmiyorum gözlerine baksaydın anlardın
bana bakmıyodu ve gözlüğü vardı
Ne yaptı ki
jeli farklı tarzda sürdü
Nasıl yani
aslında sadece aparata sürmesi gerekirken bana klitorisim dahil olmak üzere sürüp içeri kaydırdı parmağını daha önce böyle bi uygulama yaşamadım
Uzun süre oynadı mi yoksa sürüp bıraktı mi
bi kaç kere yaptı
Içine rahat girmesi için yapmıştır belki
bugüne kadar kaç kere gittim hiç bu tarz bi şey yaşamadım oldukça farklıydı
Sen ne hissettin
istemsizce uyarıldım ama sonra çok kötü geldi
Uyarıldığı halini görmek istemiştir içinin belki
bunun yeri muayene değil ama utandım
Başka bi yerde mi yapmasını isterdin
hemcinsim sonuçta kötü hissederim sonradan
Ilk başta zevk alır mıydın
insanlık hali zevk alıyorum istemsizce
Sana yapılmasından hoşlanırsın sende yapar miydin
kime
Başka bi hemcinsine
çok özel bi soru bu ama şöyle söyleyeyim daha önce sadece bireysel tatmin için yapmışlığım var ama bi daha yapmam
Kendini mi tatmin ettin karşında ki ni mi
arkadaşımdı alkollüydük aynı anda o beni eliyle uyarırken ben de onu ama eski bi olay
Zevk aldıysan sorun yok bu arada takip edebilir misin
Takıp atan sen misin 😅
evet
Ben yazamiyom sen yazsan
Sanmam