Geçen markete bir girdim bir adet ped 50 lira. Ne olacak bu halimiz bilmiyorum. Bizden arada bir regl olmamamızı bekliyorlar herhalde. Temel ihtiyacın lüks olduğu bir yerde nasıl yaşayacağız?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar Ne Diyor
Almanyada yaşıyorum 50 euro bana bir ay çep haşliğı olarak yetiyor, her şeyimi alıyorum kremimi ayakabımı çamtamı giyisimi iki üç euroya elbise var iniyor 20 euro da üçe beşe
Türkiyede bir kilo et alacağıma burada bir ay mutfak masrafı olarak yetiyor 100 euro bir kişiyi rahat doyurur
50 tane ped alırım 50 euroya
Harika ama bizde bu şartlar memnun değiliz
Almanyada yaşayan biri gelmiş yok bana yetmiyor ben ayda bin euro yiyorum diyor
Harcarsan yetmez
Tabi
Eski eşimde iki üçbin para alırdı arkole sigaraya verirdi bide dört beşkere evleniyorlar her kadında bir çocuk yetmiyor
Halini bilmesen milyar al yetmez humar oynuyorlar bide yemez
Ben kendimde yola çıktım yetiyor ikibin euro Türkiyede dòrt çocuk okutuyorum
Marka giyersen yetmez 500 euroya giyside var tabi
Almanyada yaşayan Türkler kendi kardeşini bile Almanyaya getirmek istemiyor sarhoş çocuklarını getirip Türkiyede evlendirirler kahrını çeker diye
Evliyken aileme bir euro bile yolayamadım işyerinde döner pizza ısmarlar yerdi ben işe evde görünüm
Altların da yüzbin euroluk araba Türkiyeye gelip Avrupayı kötülüyorlar
Sıcak kirayı sayorlar bin euro diyorlar aydatı suyu eletiriği hepsi içinde demiyorlar
Benim soğuk kiram 320 euro 70 metrekare
kırana yetmiyorsa gelirin devlette yardın alıyorsun çalışşır ken bile
Komşum var üç oğlu bide kendi
Ayda 300 euro mutfak masrafı sade
Adam gelmiş diyor bana 250 euro gidiyor mutfak masrafı herzl bütün maketi kendi alıp yiyor
ben ped kullanmıyorum hem çok pahalı hem rahatsız ediyor penye kumaştan bez yapıyorum kendime güzelce kenarlarını dikiyorum tavsiye ederim
Her akintida degistirmek lazim onu
Kaymıyor mu? Bide emmez ki o
@asfgjfdaf Hayir iki kat dikiyorum
@Edameda06 hayır kaymiyor kanamasi çok olanlar için evet kullanışlı olmayabilir ama iki kat dikiyorum bana yetiyor
Hmm Bide onu hep elinde yıkamak durumunda kalırsın
@Edameda06 yıkamıyorum kullan at şeklinde kullanıyorum
Anladım @ölümmmeleğiii
Hava almaz ki
İndirimde alıyorum 50 tlye hic ped gormedim sahsen. Sleepy ya da molped kullanıyorum gayette normal fiyatı max 15 tl tutuyor
Tekli ped mi satın alıyorsun? O yetmiyor ki tek regl dönemine
10 lu aliyorum benim 3 gun oluyor yetiyor
Valla zam geldiğinden beri nerde ucuz ped var ondan almaya çalışıyorum yoksa olcak iş değil 😂
İndirim kovalamaktan helak olduk
Migrostan 25 TLye aldım ve tekli paket değildi, çokluydu. Yani daha yeni zamanlar
Bölgesel olarak indirimler oluyor ama zaten sorun bazı insanların o indirimli fiyatlara ulaşamaması ve acil durumlarda o parayı bulup vermek zorunda olması
Evet o da doğru gerçekten. Genel olarak fiyatları düşmeli her yerde
Bir paketi 50 TL oldu artık zor alıyorum. Evdekilerle idare ediyorum mecbur
Aynen hijyenimizi mi düşünelim sağlığımızı mı deli olduk
Adet kabı, adet diski gibi başka ürünler var. Sadece ekonomik olarak değil her alanda Pedden daha iyiler. 👍
Beni korkutuyor ya zararı yok mu onların?
Yok
Yıkanabilir %100 pamuk Pedler, adet kabı, adet diski gibi ürünlerin yanında çevreyi kirleten tek kullanımlık hijyenik pedler lüks zaten.
Adet kabı sağlıksız ve korkunç geliyor bana ya
Halbuki aslında adet kabı tampon ve pedlere göre en hijyenik ve en güvenilir olan ürün. İlk başta korkunç geldiği konusuna katılıyorum ama dokununca kullanılan silikonun yumuşaklığı, yapısı zarar veremez olduğunu anlayınca korku biraz gidiyor.
Eskiden ped mi vardı, eski usül yapın diyen s*alaklara sesleniyorum (erkekler demiş bunu da). Şimdi ped var ama ! Bir saat size takalım bakalım o bezleri nasıl rahat edeceksiniz
Hijyenden bihaberler
Eski usul eskide kaldı adı üstünde onu diyen erkektir zaten kadın olsa anlardı. Yazık kafalarına. Bir kondoma 80₺ verip zevkini düşünenlerde çorap taksın o zaman. O ihtiyaç değil ama ped bir ihtiyaç. Bez koysak tahriş olur ve rahatsız eder.
Adet kabı alın, en az bir yıl kullanabilirsiniz. Finalde fiyat daha uyguna geliyor.
Adet kabı plastik değil mi? Neyden yapılıyor tam olarak
Farklı çeşitleri var ama plastik değil, cilt dostu. Mesela bir marka denizde yaşayan o sünger bitkiden yapıyor. Google'dan araştırabilirsin.🤗
Aynen reglımla konuştuk ekonomik açıdan yapamıyoruz bira ayrı kalalım dedik
Ahahahha süpermiş
Allah cezasını versin inşallah cidden nolucak bu kadınların hali
Bilmiyorum ah bir bilsem
Orkid tekli olmus 12. 99 en kıytırık 2 3 liralik pedler 5 6 lira olmus ya.
Zaten tekli pedi bir döngüsüne yetiren bordo berelidir benim asla yetmez
Bence regl günü harika fikirli. Ped bir ihtiyaç ücretsiz olması gereken yerde lüks oldu. Yazık
Hahahah 😃😃😁 Süper 🙌🌸👍
Göster bakalım petlerini Fikriye hahaha
:D
klmdfklsdm güzel fikir valla :D
Valla olmayan olana versin artık :D
aynen
Herkes ped getirsin😂
Ahahaha evett
ben varim ekonomi kotu dikkatli olmak gerek..
:( her ilde organize edilsin
Offffff offfffffff offf yeter Yaaaa
Ruh halim ektedir
Reglimi iptal ediyorum arkadaşlar
Keşke öyle bir buton olsa da bassak
Bu gidişle stresten erken menepoza girecez zaten …
Valla istedikleri de o gibi
Hahahah çok haklısın 😄🙌🏽
Gerçekten fiyatlar uçmuş
Hem de ne uçmak
Uçmamış, depar atmış depar😄😄
Yumurtalıkları aldırma fikri çık aklımdan
:( üzücü bir durumdayız ya
Öyle ya
Yakında yıkayıp yıkayıp kullandırdacaklar illa🌙
varızzzzzzzz :)
Günlük ped 25 tl nediir
Bencede mantıklı
Varızz😂😂
Şok A101 al
Aynı fiyat zaten
Erkekler Ne Diyor
Dahada fazla oldu bende geçen baktım uçtu.
Bir yerde Gratis de ya da Watsonda bilinen markaların birinde Extra büyük olan paket vardı Kampanya Watson galiba bak %60 indirimle
İndirim kovalıyoruz mecburen ne yapalım
Öyle haklısında ne hikmetse hepsi Sene boyu İndirim yapıyor.
%60 varan indirimler
Kazana hep Mağaza Sahipleri kaybeden bizler Halk
Bence ped de sağlık ürünleri içinde yer almalı devlet tarafından ücretsiz verilmeli. Verilemiyorsa bile fiyatlarına kota koyulabilir. Bakıyorum da ucuz değil
eskiden kaç paraydıki bir adet pakette 10 tanemi var abowww kızların regali 1 hafta sürse 2 paket gitse 3 bilmiyorum baya baya para gidiyor
Evet...
ben hep 10 tl lik alıyorum
Eskiden ped mi vardı? Gtünüze bez bağlayın.
Oldu
https://fb.watch/acb0WGnsYS/
Eskiden yoktu şimdi var. Adet kanı da vajinadan geliyor popodan değil sayın cahil.
@gossipgirl31 soru bile eskimiş, sen yeni uyandın herhalde. 😊😊 Yat uyumaya devam et, yaza daha çok var 😂😂
Seni ilgilendirmez istediğimi yazarım
@gossipgirl31 ben sağlığını düşünüyorum.
Düşünmeye çalışman bildiğin anlamına gelmez , bez bağlamak kadını rahatsız edebilir..
Erkek olduğun için böyle demen kolay tabi. Yazık
@gossipgirl31 pamuklu bez. Don gibi.
Bez kullanıp yıkamak zorunda kalmamanız dileğimle…
Eski usul kullnın sizde canım;)
Ya bunu da anca bir erkek söyler ha. Kadın olmadığın için böyle demeni anlıyorum ama insan bi araştırır be. Bez koymak rahatsız eder. Ayrıca kayabilir sanki denememişiz gibi boş boş konuşmayın
Sizin şeyiniz eskiden yaşayan kadınların şeynden daha hassas haklısın sende
Yav o eskideki kadınların oralarının tahriş olup olmadığını nereden gördün açtın baktın mk?
Ama ped yoktu mecburlardı şu an günümüzde var dimi? Ne boş yapıyorsun
Ben varım 😁😁
TerbiyesizZ sapık
Ciddi misin sen 😂