Ben hep utanırdım, hep almak zorunda kalıyordum unutkanlığım yüzünden. Siz?

Nadir alırım ama alırken utanmam, neden utanayım bunda utanacak ne var? Aksine bence kadınların birbiriyle arasındaki çok güzel bir bağ bu. Öğrenci samimi olduğu öğretmeninden bile isteyebiliyor yani düşün😂 hiyerarşi kalkıyor ortadan tamamen. Hoş bir durum bence
Ped kullanmıyorum adet kabı kullanıyorum normalde ama bazen dışarda olabiliyorum insanlara ped ya da tamponnunuz var mı diye sormak zorunda kalıyorum.
Ped kullanmaktan nefret ediyorum. İlk tamponu soruyorum sanki iğrenç bir şey, ahlaksızlık, orsp*luk yapıyormuşum da onlara da yapmaya davet ediyormuşum gibi tepki verebiliyorlar. 🤦♀️Bu yüzden tampon sormaktan çekiniyorum.
Ödünç almak mı xd ya diycem “ya kanka ped versene borcum olsun sen reglken bende sana veririm” mi?
Direkt olarak ped istemek olmalıydı sordu. ped istemekten utanmam.
Lisedeyken bi keresinde hzırlıksız bir zamanda regl olmuştum ped istemiştim. Ayrıca benden de çook isteyen oldu. Verdim.
Böyle durumlarda bütün kadınlar kalabilir. Şayet zorda kalıp benden istediklerinde ben çıkarıp veriyorum. İsterken de utanmıyorum.
Yok niye çekineyim ki istemedim daha önce ama çekinilecek bir durumun olmadığını düşünüyorum sonuçta o da kadın ben de
Başıma çok ender gelen olaylardan biri. Okul gezisindeyken başıma gelmişti...
Bu konuda şanslıyım. Nasıl oluyorsa o ay ilk seferim evde oluyor hep. Maaşallah diyelim. Ama utanılacak yanı yok bunun.
Nie utanıyim doğal bişey bu oda benim gibi regl oluyo
Knka wc lere pedmatik koyulsa 1 lira atp alsanız snce tutar mı
Guzel olurdu
Yapıyım mi işi bak batırma beni😀
yoo neden utanayım onun *mı yok mu
Tabikide hyr ne alaka utanacam
Neden utanalım bu onun da basina gelebilir
Bu durumu yaşamadım çantamda hep olur pedim
Hayır utanılacak bir şey değil ki
Hayır da çantamda hep bulunduruyorum ya.
Hayır utanmam çünkü bu ayıp bir şey değil
Wc lerde petmatik olsa 1 lira atıp tek ped alıcanz sence tutar mı
Bence tutar mantıklı fakat hijyenik de olması lazjm
Gayet hijyenik steril her şey
O zaman tutar
Tanıdığım biriyse hayır
no niye utanayım
Hayır utanmıyorum.
Hayir utanmam
Hayır
Bu sanki kadınlar arasında erkeklerin sigara otlakçılığı gibi bişi ver bi sigara içelim
Kadınlar da ver bi ped 😂
Üniversitede tuvalette kalan arkadaş için ped ararken ben utanmadım siz nasıl utanıyorsunuz.
Adam be adam
Başkasından istemem ama eczaneye gidip almisligim var xD
marketten sürekli ben alıyorum yahu, ben utanmıyorken böyle bir durumda kadınlar birbirinden utanmıyordur sanırım
Kızlar molpediniz var mı : var hülya hanım buyrun😂😂😂😂😂
Artık tüm bayanların çantasında bulundurulan en önemli parça. musluktan akmıyor nihayetinde ödünç alınacak kadar.
Erkekler neden yorum yapmış acaba :)
Hayır ben kız arkadaşımdan kondom. bile. aldim
Yooo niye utanayım
doğal değilmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?