Bu zihniyet için ne düşünürsünüz? Ben her zaman çıtırım valla
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılPatavatsız bir toplumuz ve bu patavatsızlık sadece kadınlara yönelik değil. Patavatsızlığı samimiyet ve doğallık sanan insanlar çok fazla. Bunun yanında çok negatif bir toplumuz. Milletimiz karşıdaki insanın şevkini kırmayı, ona olumsuzluk pompalamayı, olaylara ve durumlara olumsuz taraftan bakıp muhatabına da bunu empoze etmeyi ve bu olumsuz düşünceleri patavatsızca dile getirmeyi bir kültür haline getirmiş.
Tavsiyem şudur ki bunlara maruz kaldığınızda ciddiye almayın ve şahsi algılamayın. Muhatabınızın patavatsızlığı sadece size yönelik değil. O herkese karşı negatif ve patavatsız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİnsan doğasının gerçeği maalesef. Doğuyoruz, büyüyoruz, yaşlanıyoruz ve ölüyoruz. Bu döngünün bir yerinde de kart döneme giriyoruz. Hem kadın hem de erkek için geçerli. Kadının görünümü önemli olduğu için kartlaşınca daha problem oluyor ama yapacak bir şey yok. Neyse ki genç kadınlar olgun erkekleri seviyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yaşındasın çıtır
07 Yorumla- +1 yıl
22 diyelim😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılOoo bayagi bir citirmis bu hatun bir de tesetturlu musun😃😃
- +1 yıl
Evet
Cevap sahibi+1 yılCok guzel var mi konustugun birileri
- +1 yıl
Evli ve anneyim😊
Cevap sahibi+1 yılCok guzel saglikli bir omru olsun bebisinin😃
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKim onu sana söylemişse halt etmiş ben de 33 yaşındayım hayatımın ikinci baharında tam sevilecek yaştayım 🤣 ben öyle şeylere hiç takılmam burada bile bazen teyze diyen bile oluyor 😂 tam tersi benim çok hoşuma gider çok gülerim efendim teyzesinin gülü 😂 diyorum 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Sana kim teyze diyor abla
- +1 yıl
Erkeklerden de diyen oluyor bayanlardan da
- +1 yıl
Kaç yaşındakiler
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
52Cevap
+1 yıl28 yaşında biri olarak, çocukluğumdan bu yana sürekli hakaret ve dışlanma görmüşümdür. İster genç ol, ister yetişkin, istersen olgun ol; insanların patavatsız olmasını engellemiyor hiç bir durum. Çocukken ayrı dışlanma ve ayrımcılık, gençken ayrı dışlanma ve ayrımcılık, yetişkinken ayrı dışlanma ve ayrımcılık. Ee haliyle "Yeter ulan! İnsanım ben" diye isyan bayrağını kaldırınca, bu sefer de "çirkef" oluyorsun. Ne kadar hassas kalbe sahip olursan ol, karşında bir dağ ayısı varsa; üzgünüm empati beklemeyin :)
47 Yorumla- +1 yıl
Merak ettim dışlanma sebebin neydi?
- +1 yıl
Merak ettim dışlanma sebebin neydi? Benimde dışlandığım çok oldu
- +1 yıl
Boyumun kısa olması, çirkin oluşum, utangaç oluşum, çekingen oluşum, içe dönük oluşum, nazik ve naif oluşum, çok hassas oluşum, kendi hakkımı bile savunamazdım ve herkes benimle alay ederdi. Haliyle her sorunu kendimde aradım, mental çöküş yaşadım. Başarılı olduğum konularla bile alay edilirdi ve bir daha cesaret edemezdim.
- +1 yıl
Ay kıyamam bende çocuk ve ergenlikte çirkindim. Dışlandığım çok oldu ama sonra sevenim de çok oldu unuttum artık o günleri. kendimle barışığım ara sıra moralimi bozan şeyler olsada mutluyum.
- +1 yıl
Tabii ki bende atlattım o günleri, bin şükür bu halime. Zaman geçtikçe daha bir güzelleştiğimi de görüyorum. Ancak ergen aklı gibi kadınlara yafta da bulunan ve sürekli ayrımcılık yapan insanları gördükçe de diyorum; bari beni bu yaşımda rahat bırakın be diye.
- +1 yıl
Maşallah :)
- +1 yıl
:) Teşekkür ederim
+1 yılEski eşimle evlendiğimde 24 yaşındaydım oda 31 tabi yaşından daha büyük duruyordu o. Bana ise herkes küçük durdugumu söylerdi. Neyse tabi yeni evliyiz falan ons eski fotoğraflarimi gösteriyordum 18 yaşında bir fotomu gösterdim bak budsa yeni 18 e girmistim dedim. He daha çıtır olduğun zamanlar demez mi ben şok. G@riz@kali saçı sakalı beyazlamaya başlayan kendi olduğu halde 24 yaşında ki beni çıtır saymiyordu. Yani insanların ne dediği çokta önemli değil kartladin diyen çoğu adam da emin o begenmegikleri kart buldukları kişilerden bin kat daha karttır
12 Yorumla- +1 yıl
Erkek demedi kız dedi
- +1 yıl
boş ver erkek kadın farketmez böyle insanlari ciddiye alma insanın enerjisini tüketir bunlar. Mesels banada yaşlı kadinlar der bazen kartlanmadsn evlen diye. Ama elaleme bakıp bir kere hata yaptım aynı hayatı bir daha yapmaya gerek yok
+1 yılAyıp ama umursanmaması gereken bir durum.
İnsan yaşlanabilir. Bu doğasında olan bir şey. Birisi birisine böyle söyledi diye, bunu umursayıp dert edinecek varsa, diyecek hiçbir şey yok. Kendi kendini yorar diyorum.
00 Yorumla
+1 yılKartladin lafı da artık yaşını 30 üstü yapmış bayanlara söylenir ki artık elden ayaktan düştün kafasında söylenen sözdür. Bi erkek ise hep çıtır çıtır takılır
012 Yorumla- +1 yıl
Kabul etmiyorum
- +1 yıl
Neden peki? Kabul etmiyorsun?
- +1 yıl
Kart değilim
- +1 yıl
Peki karşındaki 18 yaşındaki bayanları görünce ne düşünüyorsun?
- +1 yıl
Kıskanıyorum
- +1 yıl
Amacın beni üzmek mi
- +1 yıl
Üzmek değil ama yasiniz daha genç. 35 yaşına gelseniz nasıl olursunuz düşünemiyorum kafa olarak
- +1 yıl
Kart kötü bi tabir
- +1 yıl
Evli barklı değil misin? Umrunda olmaması lazım
- +1 yıl
Evliyim ama etrafta çok kaşar var
- +1 yıl
Eşine güveniyorsan sorun yok senin için
- +1 yıl
Güveniyorum imam zaten
Hz. Mevlana “Bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye” demiş. O yüzden kendini üzme o edepsizlik etmiş, sen metanetini koru ve hanımefendiliğinden ödün verme.
10 Yorumlaayıp.. şöyle ki; birgün sende "kartlıycan" yani aslında ayıbı bile yapmamak "bencillikten" kaynaklı. yani kendini düşünüyorsan bir kadına "kartladın" deme.
00 Yorumlaİstersen 40 yaşını geçsin bu söylenmemeli. Bu herkes için geçerli. Samimi olduğun insan hakaret gibi kızgınlık ve şakalaşma anında söylemiyor ise bilemem. Ancak söylenmemesi lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30 yaş gibi kadınlar kartlaşmaya başlar 36 gibi iyice çamurumsu olurlar 40. yaşından sonra da damızlık olurlar 🥵 iyice kırışır büzüşürler... kilo alırlar... çatlaklar pıt pıt açılır... yavaş yavaş mumyalık olurlar.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben tazeyim ama
Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ben bu yasta bile kendime gencim diye biliyorsam yani böyle kelimeler hayatin değerini ve tadini (sükür etmek her gecen gün icin) bilmeyenler icin gecerli
00 Yorumla
+1 yılHöst ayı derim! Kartlamak ne biz salon eşyası değiliz eskiyelim erkeklerde yaşlanıyor bizde onlara kartaroz diyelim o zaman!
03 Yorumla- +1 yıl
Bunu diyen küçük bi kızdı
- +1 yıl
Yaş 28 keşke küçük olsam
- +1 yıl
Deme öyle ya😥
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyıp tabi ki insan kartlaşmışsın der kartladın ne demek 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Kart kelimesini kabul etmiyorum
Kadın ya da erkek farketmez, bir insanınfiziksel durumuyla alakalı ağır konuşmak ve dalga geçmek hoş değil..
00 Yorumla
+1 yılOoojgfkofvklfcnjdvkljdcjlfzlldvkk anasına küfür etse daha iyi jffhkufklgcklfblkfblkdjlljh evde fenâ kahkaha attım amg khfjkgglşghklfgkjdjlll
00 Yorumla
+1 yılKartladın diyen erkek daha kartsa kafaya takılacak bir durum görmüyorum. Çünkü önce dönüp kendine baksın kartoloz.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynı durum tabii daha kart bir kadın demişse de geçerli.
- Aile & Toplum konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılSaygısızlık. Eğer bunu söyleyen birlikte olduğun insansa yakın zamanda bir çift boynuz hediye edilebilir dikkat et.
00 Yorumla Sen baya taktın bu yaş işini kafaya ne oldu kim üzdü seni
09 Yorumla- +1 yıl
Yeni nesil😞😞😞😞
- +1 yıl
30 genç değil kendini kandırma kocan bizim gibilere bakıyor buruşuk yerlerine bakım yap dedi bana
- +1 yıl
Evet ama normal de yaş takıntım var ve beni gören herkes genç kız sanıyor
- +1 yıl
Ne kadar genç göstersem gösteriyim yaş alıyorum
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılŞu zihniyetlerden hoşlanmıyorum. Next diyip geçeceksin.
10 Yorumla Tamamen saygısızlık bu. Ne kadına ne de erkeğe söylenecek bir söz değil.
10 YorumlaBu da neymis mk yav bi 30 yasinda ki degersiz mi sorusu simdi bu.
00 Yorumla
+1 yılAyıp bir insana kartların demek ayıp genel olarak ama biz de bazı şakalar komik olmuyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. 25 yaşında kıza denmez 40 yaşına kadar genç 40 dan sonra olgun her tür yenir 😂😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence de ayıptır. Yaşlı ve işe yaramaz gibi göstermek gibi oluyor.
00 Yorumla
+1 yıl25 yaşına mı bunu dedi. bence eziğin biridir boş ver.
00 Yorumla
+1 yılSen çok kaşıyon kendini.. dikkat et sıra sana gelmesin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok ayıp ama bunu diyecek üslupta bir insanın ayıbı takacağını da sanmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcitirim diye idda ediyosa ve degilse soylenebilir
02 Yorumla- +1 yıl
Çıtırım
Cevap sahibi+1 yılhaha peki citirsin
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇıtır olmana karar verebilmek için ilk önce görmek lazım
02 Yorumla- +1 yıl
Kocama göre hep 19
Cevap sahibi+1 yılO zaman sana kartladın diyen kim
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklere göre 70 yasinda genç sanıyorlar kendileri 30 yasinda kadın yasli oluyor. Kendine baksın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçıtır olduğunu kartladın diyende biliyor, seni gaza getiriyor olmasın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet her iki cinse de söylenmemeli
10 Yorumla
+1 yılÇok ayıp ama öylelerini muhatap olmayacaksın uzaklaşacaksın
00 Yorumla
+1 yılİnsanı kötü hissettirecek her şey ayıptır.
20 Yorumla25 yaşında mısın hanım abla
010 Yorumla- +1 yıl
Bundan sonra evet😂
- +1 yıl
94 lüyüm ben 😞😥
- +1 yıl
Kendimi kandırıyorum 25 diye vay be 94 lüler 30 yaşında bir de girmişsin sen
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Nasıl bir şey 30 olmak alışabildin mi
+1 yılKadinlara karşı kibar ve nazik olunması gerekir
10 Yorumla
+1 yılBöyle odunlar var aramızda maalesef.
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar herkese her zaman bir şey söyler
00 Yorumla
+1 yılayıp ona da hakaret etmek lazım ama en ağırından
00 YorumlaAyip degil ve sonunda olacak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKötü bir kavram
00 Yorumla
+1 yılCok ayıp terbiyesizlik
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimseye denilmemeli, hoş bir üslup değil.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKadına değil kimseye denmez bu üslup kimliktir
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 803 cevap paylaştı. Evet kabaca bir tabir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Erkeğe demek bile ayıp
10 YorumlaBöyle insanları hayatınızdan çıkarın direkt
00 Yorumla
+1 yılKonuşmasını bilmiyor işte cahil insan
00 YorumlaHakaret tarzı bir ifade.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir kasıda küfür etmek gibi bir şey. Çok ayıp
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyıp artı haddsizlik.
00 Yorumla Tam bir ayarsızmış bunu diyen
00 Yorumla
+1 yılAyıp tabi ne gerek var böyle cümlelere
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Senin yaşta 25 olmuş. Yakında sana da derler :D
02 Yorumla- +1 yıl
Bana dediler zaten 25 kart mı?
- +1 yıl
Yok ya abartmışlar. ÇITIR ÇİTİRSIN. https://youtu.be/PdEDYc-xJHo?si=usJqjRkxzqSZpC1a
ayıp ama yollar kayıp
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyıp tabi bence de çıtırsın🤭
00 Yorumla Evet cok ayıp ama hır gün herkes kartlasacak😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyıp tabi benim gözümde hep taş gibisiniz 😋
00 Yorumla
+1 yılAyıp
10 YorumlaTabiki
10 Yorumla
+1 yılHangi yaş olursa olsun yanlış bir davraniş
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı. Görmem lazım çıtır evet ayıp öyle denmez
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt