Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı. Kadınlar erkek değil, evlilik seviyor. Bu kadına da evlenmeksizin benimle beraber olup hayat boyu cinsellik dahil bir ilişki yaşamaya var mısın diye sorarım. Varım derse sevgisinde samimidir. Yokum derse evlenmek için beni kafalamaya çalıştığını düşünürüm.
04 Yorumla- Soran1 ay
Madem evlenmeden cinsellik yasiycaktik neden allah evliligi koymus ayrica ZİNA haramdir
- Soran1 ay
Zina haram en buyuk gunahlardandir uc gunluk dunya için yakma kendi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorValla, biri bana olan aşkını itiraf etse ilk başta büyük ihtimalle şaşırır ve gururum okşanır 😄. Sonra, biraz düşünürüm tabii. O kişiyi ne kadar tanıyorum, onunla aramızda bir şeyler olabilir mi, diye tartarım. Dürüst olmak gerekirse, bir itirafta bulunmak büyük cesaret ister ve bu cesareti göstermesi bana o kişiye daha fazla saygı duymamı sağlar.
Peki, sen böyle bir durumda nasıl hissederdin ya da hiç yaşadığın oldu mu? 🧐❤️00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- 1 ay
Eğer gerçekten sevdiğine inanır isem Bende onu severim
06 Yorumla- 1 ay
Daha 2 saat once havuclu tarcınlı kek yaptım 😅🥲
- 1 ay
Tarifi verdi mi bari
- 1 ay
Verecek biri yoktu😅
- 1 ay
İyi bari kendin yaptıysan hani bana
- 1 ay
Var 😌
- 1 ay
Getir
- 1 ay
Seviyorsam kabul ederim sevmiyorsam saygı çerçevesinde redederim
00 Yorumla - 1 ay
İtiraf et bakalım ne olacak bana sana ayrıntılı yazarım
00 Yorumla - 1 ay
Bana olan askini anlatsin da sonucunu soylerim Şu an oyle biri yok la
00 Yorumla Aşkı bir itiraf gibi değil de ayrıntıda sunabilmeli. İyi gözlem ve ardında bıraktıklarıyla, kendini sürekli kılar…
düşündürür!
00 Yorumla- 1 ay
Demek buna cesaret edebilecek kadar beni seviyor diye düşünürdüm ve böylelikle bende ayrı bir yeri olurdu
00 Yorumla Ne yapicaklar kulanmak isteyecekler
02 Yorumla- Soran1 ay
Hissini soyleyen kizi kullanirlar mi
- 1 ay
Kolay lokma. Vurur gecerim
04 Yorumla- Soran1 ay
Kadinlarin asik olmaya hakki yok mu
- 1 ay
Var. Kıymet görmeye de hakki var. Fakat üzülerek söylemeliyim ki, ayaküstü önüne gelene veren hemcinsleriniz yüzünden artık erkekler kızları büyük oranda sadece zikmek için istiyor. Evleneyim aşık olayım seveyim bu kız benden hoşlanıyormuş Bi değerlendirelim olayi artık yok. Üzücü bir durum ama gerçek bu
- Soran1 ay
Her kiz oyle degil ama genelleme yapma
- 1 ay
Birçoğu öyle. Senin gibi nadir denk gelir, siz de evlenme vaadiyle kandirilip postu deldirirsiniz. Yani kurunun yanında yaş da yanıyor
Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. Benimfe ilgim varsa mutlu olurum tabi
00 Yorumla- u1 ay
şaka olduğunu düşünürüm
00 Yorumla Keşke öyle bir kadın olsa
00 Yorumla- 1 ay
Normal bir şey
00 Yorumla - 1 ay
Beni çok büyük bir külfetten kurtarır. Süper olur.
00 Yorumla - 1 ay
ben şahsen bayılırım buna
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Güzelse kabul ederdim
02 Yorumla- Soran1 ay
Yasin kucuk oldugu icin olabilir mi
- Cevap sahibi1 ay
Erkek her yaşta genç ve güzel kadını ister. 50 yaşında ki iş adamları bile 20 yaşlarda ki manken gibi kızlarla evleniyor
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Reddederdim nedenini sorma
02 Yorumla- Soran1 ay
Neden ki
- Cevap sahibi1 ay
Nedenini sorma dedim ya söyleyemem dalga geçersin, küçümsersin, erkekliğime laf edersin
- 1 ay
Ciddiyetine bağli
00 Yorumla - 1 ay
Hiç itiraf eden olmadı
00 Yorumla - 1 ay
Mutlu olurum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. Takdir ederdim
00 Yorumla- 1 ay
Yok düşünmem
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Normal bi durum
00 Yorumla - 1 ay