Kimseyle bir münasebetim olmadı.
Ama okuduğuma göre sp*rm dış ortamda yaşaya biliyormuş mesela klozette tuvalet yapınca va*inaya su sıçrar da ve içinde sp*rm varsa hamile kalınabilir mi bide mesela duş alacaksın ve oturağa oturdun orada sp*rm varsa hamile kalabilirmisin dediğim gibi kimseyle bir münasebetim olmadı ve daha adetime 15 gün felan var şimdi perio uygulamasına göre yumurtlama zamanimmis alt karnım ağrıyor biraz şişkinlik var yorgunluk var uyku isteği var hamilemiyim 😭 arada midem bulanıyor
Ama okuduğuma göre sp*rm dış ortamda yaşaya biliyormuş mesela klozette tuvalet yapınca va*inaya su sıçrar da ve içinde sp*rm varsa hamile kalınabilir mi bide mesela duş alacaksın ve oturağa oturdun orada sp*rm varsa hamile kalabilirmisin dediğim gibi kimseyle bir münasebetim olmadı ve daha adetime 15 gün felan var şimdi perio uygulamasına göre yumurtlama zamanimmis alt karnım ağrıyor biraz şişkinlik var yorgunluk var uyku isteği var hamilemiyim 😭 arada midem bulanıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
okuduğun yanlış tatlım
spermler dış ortadam hele de banyo su giib ortamlarda yaşamaz. hamile değilsin
yaşadıkların psikolojik
Tamam çok teşekkür ederim 😊
Hee ak kimseyle münasebette bulunmamışmış sen desene kime verdiğimi hatırlamıyorum en son kim becerdi içime boşaldı yalanca kaşar
Ya niye yalan soyliyim zaten gizlide kasar demeye hakkın yok
Yalan söyleme
Yalan söylemiyorum
Erkekler Ne Diyor
Sperm havayla temas ettikten hemen sonra etkisini kaybeder. Öyle bir hamilelik olmaz
meryem ana mı sanıyorsun kendini durduk yere hamile kalacağını falan :d
Korkuyorum ama
Ya bu dusta life s*erm bulasirsa bende onla kendimi yikayinca va*inama sursem hamile kalirmiyim diyen degilmisin?
Hayır degilm
Ne bicim hayal gucunuz var o zaman ya. Nerden geliyor boyle seyler akliniza, yok yani o zaman bizde erkek olarak kizlar tuvalette p*dini degistirdiginde falan fesman klozete bilmem oraya buraya degirdi bizim ona dokunmamiz hastalik kaptirir mi bize diye dusunelim, yani cok asiri ince dusunuyorsunuz. S*erm dedigin sey zaten belli saat omru oluyor ondan sonra etkisini kaybediyor yani...
Bende anksiyete var ilaç kullanıyorum bu yüzden korkuyorum
Ama o zaman sende hani sende bu hastalik var deyip bu hastalik var diye boyle dusunuyom demen gerekmez mi, ben ne bilirim tabi de duz mantik yapinca... Ilaclarin da fayda etmiyor mu ki, neden hala bu sekilde dusunuyorsun ki, dusunme boyle seyler ya olsa simdiye kadar kim bilir kac kadinda olurdu, hem klozette s*ermin ne isi olur, onu gectik zaten kendin gorursun olsa...
İlaçları içmiyorum içmek istemiyorum daha doğrusu ve asıl başlama sebebim ölecek gibi hissedmek ve ölümden korkmak bazen öleceğim galiba sabaha çıkmam felan diyorum yaşıyorum ama hala öyle hissediyorum uyursam ölürüm diye uyumaktanda korkuyorum
Senin durum baya vahim galiba yaa. Hepimiz bir gun olecegiz sonucta, hem zaten oldukten sonra insan bir sey dusunemiyor ki yani olmeden once boyle seylere kafani yorup korkutma kendini. Ne zaman olecegini Allah bilir o yuzden dusunme boyle. Hepimizin zor zamanlari olur...
İşte ama korkuyorum umarım uzun ömrüm olur
Olur tabi ya Allahin izniyle guzel uzun omurlu hayat gecirirsin...
😊😊
Hadi Allaha emanet kendine iyi bak kotu kotu dusunme pozitif dusun, iyi aksamlar🙋♂️😇
Sende Allah a emanet ol iyi düşünmeye çalışacağım iyi akşamlar
Sevdigin seylerle ugras muzik film falan. Sagol Allah razi olsun...
Tamam teşekkürler 😊
Rica ederim😇
Milyarda bir ihtimal