+1 yılonun hayatında olmaman icin illa bir engellemeye gerek yok bence. Boyle ağır laflar etmis senin engelledikten sonra engeli kaldırman hata. O silmeden seni, sen sil. Onun silip engelledigini gorunce dahada bir depresiflesiceksin emin ol 👍✋
310 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama birdaha belki hiç bir araya gelmiycez. Asla senle olmaz Dedi. Bu benim ilk sevgilimdi 3 ay sonra sonra bana sen çok temizsin ama ben çok kötüyüm seni kullanacaktım. sana dokunmak seni kirletmek istemiyorum ben bu filmi daha önce izledim sonunu biliyorum Dedi. ayrıldık 6 ay oldu bende kıskansın diue arkadaşına hoşlanıyrpum yazdım. şimdi o temiz ben pislik.. bana ağır şeyler söylüyo silsin numaramı o Zaman
- +1 yıl
keske yapmasaydin. o silmezse silmesin sen sil ve onune bakmaya calis canim. Onu kiskandirmak icin keske onun arkadasini degilde bir baskasini secseydin. Gerci buda etik bir düşünce değil, ama en azından ona nazaran boyle olmazdı
Soran+1 yılevet ama o da bana kirletme gözüyle bakmış biri... O mu haklı yani sence?
- +1 yıl
tabikide o hakli degil. ama sende son yaptiginla hakliyken haksiz duruma dusmussun
Soran+1 yılAynen öyle oldu haklıyken HAKSIZ duruma düştüm. Nasıl yalvardım Nasıl çok seviyodum çünkü... Ama çok hakaret etti.. Belki başkası olsa kıyamazdı. ya da kendi yanlışını da bilirdi bilmiyorum
- +1 yıl
Kıyamazdı evet belkide bu da oyle olucaktı ama sen yıkmışsın tabuları. Kendine ayni sey yapilsaydi diye dusun evet o senin hakkinda kotu dusunmus ve yapamam demis sana bu aslinda bir bakima iyi seni dusundugunden ayrilmis
Soran+1 yılpeki sence aylar sonra ya da ne biliyim kötü birşeyler yaşarsa ben aklına gelir miyim
- +1 yıl
Ya bak sen illaki hep aklında olursun buna emin ol ilerde bir gun sana geride donucek ama sen bir bekleyis icerisine girme onune bak
Soran+1 yılyani inşallah... Önüme bakıcam zaten... O da eski sevgilisine dönmüş sonra.. Zaten kirletmedi ama o düşünceyle başlaması bile bence yanlış. Neden düzgün ilişkiler peşinde değilsin yani? Demek ki şimdi beraber olmamalıyız
- +1 yıl
aynen oyle canım
En İyi Cevaplar
+1 yılNeden engeli açıyorsun ki gözünde komik bir duruma düşmüşsün
08 Yorumla
Soran+1 yıldüştüm de o niye engeli kaldırıyo
- +1 yıl
Sen kaldırmışsın diye kaldırmış işte belkide sakinleşti
Soran+1 yılama bu çocuk bana yoksun diyor.. yoksam numaramın onda ne işi var? zaten senelerce belki birdahaa biraraya gelmeyecez?
- +1 yıl
Bende anlamıyorum vallaha aynı şey benim başıma da geldi beklemek tek çözüm
Soran+1 yılBu benim ilk sevgilimdi. ilk bu hayvanın elini tuttum.3 ay sonra bana 'sen çok temizsin ama ben senin gibi biri değilim seni kullanacaktım, sana dokunmak seni kirletmek istemiyorum. Ben bu filmi daha önce izledim sonunu biliyorum aynı şeyleri sana yaşatamam Dedi.. zaten ilişkimizin başındada hep böyle gizemli cümleler kuruyordu 'eğer Birgün bana kızmak zorunda olursan bilki seni gerçekten seviyorum' falan gibi... ayrıldık 5-6 ay oldu. bende kıskandırmak için arkadaşına hoşlanıyorum yazdım. Şimdi ben pislik o temiz
- +1 yıl
Çok büyük hata yapmışsın asla kiskanmaz aksine gözünde çok küçük düsersin bunu yaparak bir de çocuk açik açık kullanacaktim demiş hala niye zorluyorsun
Soran+1 yılZaten kullanıcaktım dediği için istememeliyim biliyorum... Hangimiz daha suçluyuz bilmiyorum.. daha yeni çıkıyorduk sen benim cansuyum gibisin ama seni de soldurmaktan korkuyorum.. ben korkuyroum ıssız Ada'm gibi YALNIZ kalıcam diye
- +1 yıl
Seni sevmiyor bence birak önündeki maçlara bak wkjc
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğer veriyprdur ben o yüzden engellemem yoksa anında sil r engelelrm
67 Yorumla
Soran+1 yılDeğer veriyor gibi de gözükmüyor yoksun falan diyor. ama engellemedi engelleyince de KALDIRDI? gerçekten biraraya birdaha gelmeyeceksem yoksam numaram niye duruyo
Cevap sahibi+1 yılSinirleniyosun sonra pişman oluyosun karmaşık şeyler
Soran+1 yılBu benim ilk sevgilimdi. ilk bu hayvanın elini tuttum.3 ay sonra bana 'sen çok temizsin ama ben senin gibi biri değilim seni kullanacaktım, sana dokunmak seni kirletmek istemiyorum. Ben bu filmi daha önce izledim sonunu biliyorum aynı şeyleri sana yaşatamam Dedi.. zaten ilişkimizin başındada hep böyle gizemli cümleler kuruyordu 'eğer Birgün bana kızmak zorunda olursan bilki seni gerçekten seviyorum' falan gibi... ayrıldık 5-6 ay oldu. bende kıskandırmak için arkadaşına hoşlanıyorum yazdım. Şimdi ben pislik o temiz
Cevap sahibi+1 yılÖnüne bak bencd artık
Soran+1 yılSence ben mi suçluyum? ben mi yanlışın? o hep kendini haklı görüyo... biz Sevgiliyken de hep ayrılmaya çalışır gibiydi. sürekli 'sen benim cansuyum gibisin ama seni de soldurmaktan korkuyorum' 'ben korkuyroum ıssız Ada'm gibi YALNIZ kalıcam diye' ...
Cevap sahibi+1 yılSaçmalık ya sonu. Cinselliğe gitmeyen ilişkilerin bahaneleri gibi
Soran+1 yılO şu an tamamiyle sen suçlusun namussuzsun falan diyo.. ama ben ilk onun elini tuttum. temiz diye insan bırakılır mı? ayrılırken inşallah hep temiz kalırsın seni çok seviyorum allaha emanet ol Dedi gelmeyecek gibiydi zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılEğer samimi bir imkansızlıksa, yani öyle keyfi ve basit nedenlerden gelen bir ayrılık değilse ;
-Muhtemelen bir yandan da aklı sizde kalmış, belki de gönlü bir yandan sizdedir, o yüzden tam anlamıyla silemiyordur, yavaş yavaş silmeye çalışıyordur sizi, belki de bu esnada biraz olsun duygularınız taze kalsın istiyordur, çünkü bu bile şu raddede ona iyi gelecektir...
Ve şundan emin olun, o iyidir şu anda, mutluluğu da vardır muhakkak, çünkü mutsuz olsa o evlilik kararını almaz, o kararı aldıysa çok düşünüp tartmıştır, olgun insanlarsınız.
Onun engel koymasını filan beklemeyin, bas git l*n demesini de beklemeyin, eğer bir parçada olsa gönlündeyseniz, diyemez, cesaret edemez.
cut.89 Yorumla
Gizli Soran+1 yılO dul bir adam azda olsa evlen diye aile baskısıda var üzerinde, demişti bana tekrar evlenip neslimi yürütmem lazım böyle olmuyo diye, benimle zaten olmayaktı o Allah'ın emri.
- +1 yıl
Mantık yönünden bakmış olaya, her şey olacağına varır...
Bence artık sizde bir yerden hayatınıza bakmalısınız.
Gizli Soran+1 yılEvet ciddi bir imkansızlık ayrıcada
- +1 yıl
peki sen ne düşünüyorsun bundan sonrası için
Gizli Soran+1 yılO mutlu olsun ama benle de oynamamış olsun..
- +1 yıl
Bu saatten sonra ne bekliyorsun ki, o artık yuvasını kuruyor.
Gizli Soran+1 yılValla mantıklı düşünürsek Allah Mesut etsin demek düşer
- +1 yıl
Allah seni de mutlu mesut eder inşallah.
Gizli Soran+1 yılAmin cümlemizi
+1 yılSeni seviyordur ama yeterince değil. Evlendiğinde seni yedekte tutup görüşmeyi bile isteyebilir bn seni seviyodum da bıdı bıdı bişeyler.. bitmiş o iş önüne bak kesinlikle yazma arkadaş kalmaya flnda gerek yok sonuçta sende seveceksin evleneceksin o kişiyi ara kendini saçma biri için tüketme geçer merak etme;)
50 Yorumla
+1 yılamacını filan düşünme sen engelle.. utanmaz yaa telefonda terketmiş bir de söz hakkı vermeden.. boşver artık onu takma ne hali varsa görsün. belki yalvarmanı istiyordur hoşuna gidiyordur ona mesaj atman vs.. ya da küçük bir ihtimal pişman olmuştur ama affetme. bir kere yapmış bir daha aynı hatayı yapar. unut onu..
11 Yorumla- +1 yıl
Ben o yokmuş gibi davranıp mutluymuşum gibi yapacağım henüz mutlu olanasamda zamanla geçecek inşallah engellemiyecegimde umrumda değil artık geri dönecek olursada ben susacağım...
Engelleme muhabbeti kaldı mı ya? Ben en son 2 sene önce falan yapmıştım heralde.
Facebook'ta engelin kalktığını nerden görüyorsun? Stalker mısın kızım sen?
Sen niye engellemiyorsun?
25 yaşındaki insanın yaptığı hareketlere bak ya. Hay anasını...10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenecek olan biriyle ne diye uğraşıyorsun ki? Seninle olan duygularından da emin değil. Sevgisinden emin olmayan dengesizce konuşan adamdan ne beklenir? En güzeli senindr kendi yoluna bakman. Dikiş tutmaz bu ilişki artık. Bir sürü sorunları beraberinde getirir tekrar bir arada olmanız. Sevgisinden emin ne istediğini bilen insanlar gerekli... Yoluna bak düşünüpte yıpratma kendini.
25 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvlilik sonradan ortaya çıktı düşünmüyordu başlarda, benimle olmayacaktı, bunun farkına vardığında evlilik kararı aldı.
Cevap sahibi+1 yılEh seçmiş o demekki kendi yolunu sende kendi önüne bak..
Gizli Soran+1 yılEn kısa zamanda öyle yapıcam inşallah
Cevap sahibi+1 yılBol şans
Gizli Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılpeşlerinden koşmamızı istiyorlar herhalde hiç bişey olmamış gibi davran bizde 1 ay oldu ayrılalı bir hafta salaklık yapıp pesınden kostum sonra ağzıma geleni sayıp konuşmadım faceden falan da silmiyor yorumlarım herseyım duruyor anlayamadım napmak istediğini bende boşver düşünme mesaj da atma artık yokmuş gibi davran onlar düşünsün napmaya çalışıyo diye :D
32 Yorumla- +1 yıl
Ayni durumdayiz o halde... Bana beni sevmedignide söylemedi saglik sorunlari var bu sira... Yoruldum * tek basima cabalmkdan yokmus gibi davranacagim bende zaten sevgi kalmadi bunca yaptigindan sonra sadece üzüntü aci öyle...
Cevap sahibi+1 yılseviyorum seni sensiz mutsuzum ama yarn acaba kavga edecekmiyiz diye düşünmekten bıktım diyor sadece benim yüzümden olduğunu söyledi ve gitti şimdilerde sorup soruşturomuş napıyo diye falan :D
+1 yılBence bir kizin engelle beni demesi aslnda engelleme demektir cunku kiz istese zaten engeller elinin altnda oldugunu biliyo degismesini istiyosan sen engelle ve iletisimi kes
11 Yorumla- +1 yıl
Engellemem için 24 saat daha beklemeliyim öyle yazıyor
Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. Bunu yapma, senle oynamasina izin verme.
Engellemesine gerek var mi?
"Birak pesimi." demesi yeterli degil mi?40 YorumlaSizin yaş aralağınızda ki insanlar 18 yaşında ki insanlardan daha komik davranıyor gibi geldi burada 2-3 örnek daha görmüştüm.
24 Yorumla
Gizli Soran+1 yılİnsanca cevap vereceksen yaz
etrafında kız kalmamış seni yedeğe almak istiyor yumuşayacağını düşünüyor zamanla
10 YorumlaAmacı yok belki bir gün lazım olursun diye kenarda bırakıyor
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Sen engelle... Ne diye benim derdime düştü diyordur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmiş diye birşey var eminim iyi şeyler de yaşadınız, Bunun hatırına sana kötü davranmak istemiyor olabilir
50 Yorumla
+1 yıleyvah eyvah egosunu okşuyorsun yapma. egosu şişiyordur. uzak dur hic tanımamışsn gibi davran.
25 Yorumla- +1 yıl
Engellemelimiyim ya da umursamıyormuş gibi davranıp engellemeyim mi
- +1 yıl
engelleme. hiç bişey söyleme bişey yazarsa cevap verme. ama engelleme sakın sadece hiç yokmuş gibi davran öyle yaşa hayatını.
- +1 yıl
Bu onun için daha iyi bir cezamı sence?
- +1 yıl
ceza olur mu bilmem ama başka türlü davranırsan kendine edersin ne edersen. egosunu şişirrsin
- +1 yıl
Haklisin canim öyle davranacagim 👌
Sen engelle ozaman yani başkasını seviyormuş zaten madem sizinki imkansız sen kapat konuyu
00 YorumlaYazma sende bende böyle bir durum yaşamıştım gerçektende boş işler yapmıssındır belli yoksa bu şekil olmaz
00 Yorumla
+1 yılbekarlıga veda partısınde bas konuk sen olacaksın asdhas
32 Yorumla- +1 yıl
aghahagfa :D
Gizli Soran+1 yılYa bir saçmalamadan dalga geçmeden yazın ne yazacaksanız. ama benlm soruyu sorduğum saat yanlış bence.
Senin böyle tepindiğini görüp mutlu oluyordur herhalde.
20 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılEski sevgilim (akraba bu arada) 5 ay çıktık defalarca ayrılmak istedim ve en sonunda bitti ama beni engellendi neden acaba
10 Yorumlaboşver yazma gız gel biz yazışak hey maşallah 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılEngellemek falan çocukça şeyler büyüyün artık
011 Yorumla
Soran+1 yılBen sana bunu sormadım bende biliyorum çocukça olduğunu ama napayım
- +1 yıl
Sorduğun şeyin cevabı bu engel açıyor diye seviyor ya da acıyor gibi şeyler düşünme sıradan basit bişey
Soran+1 yılAma bak bana diyor ki sen benim için yoksun.. E benle birdaha konuşmayacaksa görüşmeyecekse direk numaramı silsin? engellemeyi kaldırmasın yazmamdan aşırı rahatsız oluyorsa? ben bunu anlamıyorum yoksa senin ne demek istediğini anladım
- +1 yıl
Bu kadar gurur kırıcı şeyler söyleyen birinin numarasını sen sil neden ondan bekliyorsun ki? Zavallı olmadığını göster ona
- +1 yıl
Salla sen bunu boşver
- +1 yıl
Benim ilk sevgilim 1 sene sonra açtı ama bizim böyle şeylerimiz olmadı amacımız görmemekti unutmaktı
Soran+1 yılBilmiyorum da Can'ım çok yandı.. herşeye rağmen yazdım hatta yalvardım. Belki başkası olsa kendi yanlışını da bilir affederdi. ya da ne biliyim çok kötü oldum
- +1 yıl
Ne kadar üzerine düşer istersen o kadar kaçar senden ve şunuda unutma erkekler zavallı acınası kadınlardan değil güçlü dimdik duran kadınlardan hoşlanırlar
Soran+1 yılSence Birgün yazar mı? ama aşırı kendini haklı görüyo
- +1 yıl
Yazmaz yazarsada hiç bişey eskisi gibi olmaz bitmiş artık bu iş önüne bak bırak boşver
+1 yılgundidir engellemeyi bilmiyordur :D
00 YorumlaBu yaşta böyle saçmalıklar yapmamalıydın oysa
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHaklısın ama oldu işte, zamanında birbirini çok seven iki insandık biz.
+1 yılTakma bosvermuhtemelen senden bir adım bekliyo
06 Yorumla
Soran+1 yılama çok ağır hakaretler etti. Bu benim ilk sevgilimdi. ilk bu hayvanın elini tuttum.3 ay sonra bana 'sen çok temizsin ama ben senin gibi biri değilim seni kullanacaktım, sana dokunmak seni kirletmek istemiyorum. Ben bu filmi daha önce izledim sonunu biliyorum aynı şeyleri sana yaşatamam Dedi.. zaten ilişkimizin başındada hep böyle gizemli cümleler kuruyordu 'eğer Birgün bana kızmak zorunda olursan bilki seni gerçekten seviyorum' falan gibi... ayrıldık 5-6 ay oldu. bende kıskandırmak için arkadaşına hoşlanıyorum yazdım. Şimdi ben pislik o temiz
- +1 yıl
Uzak dur ondan çok tehlikeli o. artık engelle sil onu
Soran+1 yılsence hangimiz daha suçlu? tamam bende yanlış yaptım evet ama insan kendini hiç mi görmez? O kadar yalvardım bide. Ne kadar ağladım 56 kilodan 51 kiloya düştüm... Hep böyleydi. Eski kız arkadaşı benim annemi aramıştı sevgiliyken bende kıza instadan küfrttim. Küfrettim diye bana kızıp beni engelledi. Sürekli 'sen benim cansuyum gibisin ama senide soldurmaktan korkuyorum' 'ben korkuyorum ıssız Ada'm gibi YALNIZ kalıcam diye' ... tamam bende yaptım söylüyorum/Ama yeter
- +1 yıl
Sen haklısın tabiki değmeyecek biri için üzülmen takman hata s*ktr et kuzum
Soran+1 yılsence o Birgün yazacak mı? gerçi bana kardeşime yazıldın diyen biri bana namussuz diyen biri.. gözünde namusluyken niye bıraktıysa
- +1 yıl
E yani bak kendin açıklamasını yazdın asla yazmam bence
Daha ilişki yapıp gözüne sokacak ablası sabret.
20 Yorumlayılan hikayesi resmen :/
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. 35 yasına geldın halamı
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNe alaka?
Gizli Soran+1 yılErgen sensin la.. bunu anlayacak kadar büyümemişsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni kırmadan düzgünce söylüyor
00 Yorumla
+1 yılOf çocukça şeyler bunlar, aşın bunları ya.
00 Yorumla
+1 yılbir kapı bırakmış işte
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılİyide imkansız diyorum bizimki ne kapısı olacak. oda biliyor
ne emmeye nede gömmeye geliyo o zman
00 YorumlaBu ne yaman çelişki
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılValla bilmiyorm çözemedim sevmiyorum diyor ama böyle yapıyor, uzak durmalı benden o yüzdenmi anlamadım. ne kadar üzüldüğümü bilsede.., geçenlerde telefonda ölmek istiyorsan beraber ölelim hemen şimdi dedi. atıcam kendimi balkondan diye yemin etti, ama benim üzerine gitmemdenmiş. örn;benim sevmediğim bir insanın üzerime gelmesi Umurumda olmaz.
sen engelle tekrar?
01 Yorumla
+1 yılÇOCUK DA KUYRUK ACISI BARAK MISIN ONDANDIR
10 YorumlaHayırlısı be gizli
10 Yorumla
+1 yılUnutamamis olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılama çok ağır konuşuyo anlamadım bu işi
+1 yılYedek ;)
10 YorumlaHâlâ seviyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden imkansızdı?
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÇünkü onlar sadece kendi içlerinden evlenir adetleri öyle. büyük nederse odur.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar