AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Okul kantinlerine gerek yok zaten rehberlik hocalarında bulunmak zorunda onlardan isteseniz size verir
Gerçekten mi ilk defa duydum?
Evet
tabiki olmalı arada unutuyo insan... bu olması gerekiyo
Bence satilmasi yerine kizlar tuvaletin dolabina fazla fazla ped konulmali ki herkes bedava yararlansin sonucta ihtiyac bu
Devlet batar djdje
Ama ihtiyac o
orada satılacak birsey değil. Hem nasıl alacaksın kantinde bir sürü erkek olur. Olsa iyi olur ama alamazsın.
Yoo gayet de alırsın. Bu utanılacak bir şey değil. Erkekler sanki mağaradan çıktı da bilmiyorlar ne olduğunu. Saklamadan gidip, alabilirler.
Ne oldugunu tabikide biliyorlar. Ama onu aldığın zaman insanlar senın adet oldugunu niye bilsinler bence saçmalık olur.
E tuvalete ped götürüken de görüyorlar, sınıfta regl sancısı olan kızları görünce de biliyorlar ki, bu zamanın çocuklarının çoğu bu konuda anlayışlı oluyorlar
Onu gizli saklı götürürsün elinde açık bir şekilde götürmezsin evet bu zamanın erkek çocukları anlayışlı olmuyor böyle şeylere meraklı oluyor. Şahsen ben sınıf arkadaşımın regl oldugumu bilmesini istemem utanılacak birsey değil ama rahatsız olurum. Bu her kız için farklı durum
Kendim, kardeşlerim, kuzenlerim ve onların sınıfındakiler için konuşursam, okul zamanlarımda hiç saklayarak tuvalete ped götürmedim. Hep elimde götürdüm ve koridorda erkekler görünce de hiç tepki vermez, normal davranırlardı. Evet, herkes için farklı olabilir ama çoğu aile çocuklarına bunun ayıp ve saklanılacak bir şey olduğunu öğretiyor ve bunun acilen bırakılması lazım
Yani şahsen saklanmalı diye düşünüyorum. Sonucta okulda ki erkekler senın nikahlı kocan değil. Nikahlı kocan olmadıgı için senın bu durumu bilmesi doğru değil benim düşüncem bu yönde
İyi de, okullarda bunun için eğitim veriliyor, reklamlarda, kitaplarda, dizilerde, dergilerde bundan bahsediliyor zaten. Hani, saklanacak bir şey yok. Kızlar bunu açıkça ifade edebilmeli. Mesela yüzme dersine giremiyorsa, hoca sorduğunda regl olduğunu ve bu yüzden giremeyeceğini ifade etmeli, regl oldum demek yerine hastayım dememeye de başlayabilir. Sonuçta bu da bir ihtiyaç ve susayınca, tuvaletin geldiğinde bunu ifade ediyorsan, regl olduğunda da bundan utanıp, sakınmak yerine bunu özgürce ifade edebilmelisin. İyi akşamlar.
Okullarda regl ilgili bir ders yok. Tabikide bayan hocaa olursa ifade edebilirsin. Erkek hocaya diyebilen utanmayan kız varsa desin. Ama denecek birsey değil diyorum noktayı koyuyorum iyi akşamlar
@scorpion026 Ben ortaokul, lise ve üniversitede elimde saklamadan, hatta bazen sallaya sallaya gidiyordum. Hiç kimse de gelip, dalga geçmedi. Sizin ortam kötüymüş demek ki. Ayrıca, dalga geçilseydi bile umurum dışı olurdu.
@cutealien bizim ortam diye bir şey yok geneli öyle
@scorpion026 hayır geneli bu şekilde değil. Ped almak utanılacak bir şey değil. O sınıftaki çocukların hepsinin anneleri de adet oluyor ve evlerinde ped bulunuyor herşeyi de biliyorlar.
Dalga geçmeye müsait insanlar bunun için bir kızın adet olmasını beklemezler zaten onlar her şey dalga geçebilecek bunyededirler. Onlara göre de yaşayamayız.
Ay iyi bir yorum yaptım. Amma uzadı konu ya kim ne yaparsa yapsın yeterki kapatın şu konuyu jghgf
Ücretsiz bir şekilde olmalı.
Bnce prezervatifte satılmalı
ilginc
Okulda lazım oluyor
İhtiyaç tabiki satılmalı. Tuvaletlerde pedmatik tarzı bir şey de güzel olur
Bence de çok gerekli bir şey milletten dileneceğimize satın alırız
Pedmatik koyulmalı biZim üniversitenin tualetinde var
yapılmalı, bazı kafelerde ped konuyor wc'ye cok mantıklı. suistimale açık ama olsun
Kesinlikle ansızın geldiği zaman yanında bulunmuyor olabilir
Mantıklı aslında hiç düşünmemiştim
olmaz yemek yeri orası
Bence doğru insan yemek yiyor orada
Tuvaletlere otomat konabilir, şartt
Pedler ücretsiz dağıtılmalı okulda benim lisem öyleydi
Tabiki sayılmalıdır. Oda bir ihtiyaç sonuçta
Evet ihtiyaçtir yapılmalı
Bu ülke bunu kaldıramaz daha
Evet, neden yok zaten? Çok saçma
Olabilir niye olmasın...
Saçma olur olacağı zaman belli zaten
yani kesinlikle yapılmalı
Tabi ki satılmalı bu da bir ihtiyaç.
Bence çok iyi olur. 👍
🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Bence olmalı kızlar zor durum da kalabilir
Tuvaletlerde pedmatik olsun
yani neden olmasın
bizde bedava veriyordular isteyince
Bence yapılmalı, bazen ihtiyaç duyuyoruz.
Belki gidecek durumda değilimdir?
🖕🏼 sg
Erkekler Ne Diyor
İnsani bir ihtiyaç olduğu için ortaokul ve liselerde satışı yapılmalı ya da kız lavabolarında malzeme dolaplarında hazırda bulundurulmalı.
Cok aptalca. dag basinda bi okul degilse okula gelmeden herhangi bi marketten alabilir. bu konu bu kadar buyutulup duyar kasilacak bir konu degil.
Beklemediği bir anda olabilir. O yaşlarda düzensiz oluyor.
Yine de cantasinda bir tane bulundurmaktan zarar gelmez. ya da arkadaslarindan da rica edebilir
Her zaman olmuyor ama. Bazen çantaya iki koyuyor. Önceki sefer birini kullanıyor, birini başkasına veriyor, çantasında kalmadığını unutuyor.
İnsanlık hali, unutabilir. Ya da eskisi bitince yenisini daha alamamıştır.
Eskiden bu kadar gundem olan bi konu degildi bu konu. Şu an bos duyar kasildigini dusunuyorum
Duyar kasmak değil ihtiyaç! Tamamen hijyenik bir ihtiyaç. Eskiden bu kadar gündem değildi çünkü kadınların biyolojik ve hijyenik olan bu ihtiyacı görmezden geliniyordu.
Duyar kasmak ne demek önce onu öğren.
Kadinlarin bu ihtiyacini kendileri halledebilir. her 100metrede bir edinebileceklero bisey. kadinlarin regl olmasi siradan birsey ve bilinen birsey. sadece ergen erkeklerin kizlarla olmadik muhabbetlere girmemeleri icin okulda bulunmamali. git al marketten. unutursaniz fa arkadaşlarınızdan bulabilirsiniz
Tabi canım okuldaki tüm kızlar ayaklı pedmatik zaten. Pat diye anında çıkartabiliyorlar. Beş dislike hiç şaşırmamak gerek.
İsterse 10 olsun dislike. skimde degil. siz kadin haklarina sahip cikin once. siddefi durdurmak icin ugrasin sonra ped derdine düşersiniz. bos duyar Şu an yaptiginiz
Ay niye satılmasın esrar mi bu sanki 🙄
Yapılmali bemce bu insanlar kanalizasyonu nasıl durdursun
Bence gece kulüplerindeki condom matiklerden olmalı
Kizlarin paikolojisini bozar reglin anlamini bilmeyenler bence
Pembeler saçmalıyor 🤦♂️
Hijyenik ped sağlık için önemli
Kadınlar için olabilir evet düşünce varsa bole bi
Prezervatif de satılsın o halde
Yapılsın yapılmıyor mu
Yanınızda taşımıyomuydunuz
Her zaman yanında bulundurmayabilir. Ergenlikte düzensiz oluyor. Beklemediği bir an birden olabilir. İnsanlık hali o gün yanında olmayabilir.
Kantinde değil ama tuvaletlerde pedmatik olmalı
Kadınlar İçin Söylim
Bence Satımalı Yani
Yapılsın ne zararı var
Olur ama hijyen ve üçkağıt olmadan.
Yakında onu da yaparlar
Olmalı sağlık Sonucta
Evet, olmalı.
su almak kadar normal olmalı
Kankalarima ısmarlardim bak :D
Allah sonumuzu hayr eylesin
ne alaka ya umarim anlamli bi aciklaman vardir ki hic sanmiyorum
Çünkü çok terbiyesizce bir şey bu
ne alaka ya senin anan bacın da kullanıyor bu pedi hatırlatmak isterim onlar da mı terbiyesiz oluyor
Üslubunu düzelt!
Ben ona demiyorum
Sen Bi ilk önce okuma anlamını geliştir
Her yerde satılmaz öyle şeyler ayıp diye bir şey var
O zaman prezervatif de satılsın
Acıyorum sana
İyi günler
Ped ihtiyac prezarfatif tercih
Çok haklısın prezervatif de çok önemli kimse bilinçsiz senin gibi birey yetiştirmek istemez
Helall
Aynen bilinçsizim evet (!)
Sizin gibi evde yatmıyorum en azından ülkeme katkıda bulunmak için çalışıyorum
Ped hijyen ürünü, prezervatif ise cinsel korunma ürünü. Birbirinden farklı alanlar.
aslında olabilir unutanlar için acil olanlar için
Prezervatif te satilsin
Okulda prezervatif ne alaka? İkisi farklı şeler. Bir tanesi cinsel bir tanesi cinsellikle alakalı değil
Ona da zam yaparlar
😂😂
orta ve lisede olmalı
evet kondomda satılamlı
haklısın iç çamaşır da satılmalı
Evet.
Komik geldi 😂
komik bir durum mu var
@darabüşra elbette
Emre bey hayatinizda hic ped görmediniz heralde komik buldugunuza göre. Umarım ilerde eşiniz bu duruma düşünce siz marketten almak zorunda olduğunuzda da başkalarına komik gelir. Sevgiler.
Neresi komik söyleyin bizde gülelim
@CraVian saygılar
yobaz
@Melo_04 yeter be üstüme gelmeyin yobaz değil komünist sosyalistim ben
yok merak etme senle muhatap olarak seviyemi düşürmicem zaten
@Melo_04 Ben de sana ölüyordum ak. Yorum atıp muhatap olan ben miyim özürlü 😂
yaşın kaç 13, 14falan herhalde
@Melo_04 sen de on üç görünümlü on dört
Kör tıpa satsalar daha