Özel Günler & Hijyen Ay dönümü öncesi göğüs ağrısının sebebi nedir? üye645811 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ReglNasi onlenir Güncellemeler+1 yıl Meme agrisi nasi önlenir nasi gecer adam akilli gorus paylasin Ay dönümü öncesi göğüs ağrısının sebebi nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
manyyakmıdırnediryaa Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Hormonlar yapacak bir şey yok. Vücuttaki sıvılar memede birikir ve hassasiyet, şişlik hissedilir. 1 2 Yorumla üye645811 +1 yıl Tesekkurler dostum Yorumla manyyakmıdırnediryaa +1 yıl Ricalar ne demek Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Ben de dedim bu kızın donuna ne olmuş 🤣🤣 0 7 Yorumla üye645811 +1 yıl Kafan mi iyi Yorumla hayalmee +1 yıl Ay donumu yazmışsın kafan mı iyi diye bana soruyorsun Yorumla üye645811 +1 yıl Mantigin da mi yoh kanka ay dönümü altina da regl yazmisim idrak da mi edemiyon Yorumla hayalmee +1 yıl Gerisini okuduktan sonra anladım ben ilk okumaya başlayınca böyle düşündüm bi an neyse boşver Yorumla üye645811 +1 yıl Tamam kanki gorusun nedir? Yorumla hayalmee +1 yıl Çoğu kız da oluyor bu hormonlar yüzünden bir de büyüme çağındaysa olabilir Yorumla üye645811 +1 yıl Tesekkurler dostum Yorumla
Düzbirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Regli önlenemez yani geciktirilir belki ilaçla ama sonuçta döngü bu. Birtakım belirtilerdendir normal 1 11 Yorumla üye645811 +1 yıl Hayir zjxj agri onlenebilir mi Yorumla Düzbirisi +1 yıl Masaj yapabilirsin kendine Yorumla üye645811 +1 yıl Peki dostum Yorumla Düzbirisi +1 yıl Ya da ağrı kesici kullan bı dene Yorumla üye645811 +1 yıl Agri kesici kullanmam Yorumla Düzbirisi +1 yıl O zaman ılık duş ve masaj kankam Yorumla üye645811 +1 yıl Tamam kankicim Yorumla Düzbirisi +1 yıl Sağolasın Yorumla üye645811 +1 yıl Sen sağol 😆 Yorumla Düzbirisi +1 yıl Ne demek efenim Yorumla üye645811 +1 yıl Sjdjf Yorumla
üyeismidetayda Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bunu engelleyemezsin ama moralini yüksek tutmaya bak. 0 4 Yorumla üye645811 +1 yıl Alakasi var mi Yorumla üyeismidetayda +1 yıl En azından daha az agresif ve sakin olursun. Yorumla üye645811 +1 yıl Him anladim saol dostum Yorumla üyeismidetayda +1 yıl 😉 Yorumla
arrivederciiiiiii Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Sen regl yi önlemenin çaresini bul dünyadaki tüm kadın baş tacı olursun :D 0 13 Yorumla üye645811 +1 yıl Soruyu dogru anlasaniz benim basimin taci olacakYok olmazsiniz sjsfdj oyle bi sey yok anlam karmasasi dostum Yorumla arrivederciiiiiii +1 yıl soruyu doğru anladım da açıklamana regl nasıl önlenir demişsin onun için dedim ben. göğüs ağrın regl den olmayabilir. doktora gittin mi bunun için Yorumla üye645811 +1 yıl Regl.Nasil onlenir (meme agrisi) Agrim regl yakinken basliyor bitene kadar Yorumla arrivederciiiiiii +1 yıl tamamda hani regl vücutta bir hassaslık oluşturuyor ya. göğsünde başka bir rahatsızlık vardır. o dönemde daha öne çıkıyordur. bende diyorum ki bunun içinde doktora git. Yorumla arrivederciiiiiii +1 yıl ayrıca ağrın göğsünde mi memende mi? Yorumla üye645811 +1 yıl Haklisin fakat cogu kadinda olur zaten bu gibi agrilar sadece neye gore oluyor ne tetikliyor onu merak ediyoruk doktor bi bihum yapmaz Yorumla üye645811 +1 yıl He m alĺar sorumu degistirmis djshdk yanlis anlasilmasin diye meme yazmistim naletler memede agri Yorumla arrivederciiiiiii +1 yıl bir çoğunda da olmuyor ağrı sadece kasıklarda oluyor. senin vücudun narin o zaman. memelerin sertleşin ağrı yapıyor demek ki. Yorumla üye645811 +1 yıl Evet vucudum hassas dostum nalet vucudum herkes değişkendir Yorumla arrivederciiiiiii +1 yıl o dönemde memelerin sertleşiyor ya narin vücudun tepki gösteriyordur. Yorumla arrivederciiiiiii +1 yıl takma kafana maykıl ağrıyınca ovala geçer Yorumla üye645811 +1 yıl Taam corcj Yorumla arrivederciiiiiii +1 yıl bravo Yorumla
AgaogluBora Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl hormonal cnms 0 8 Yorumla üye645811 +1 yıl Oyle de herkeste olmuyor niye olanda oluyo Yorumla AgaogluBora +1 yıl 5 parmağın hepsi farklı.. bazıları regl de acile gider bazıları normal geçirir mesala Yorumla üye645811 +1 yıl Oyle dostum Yorumla AgaogluBora +1 yıl rahatsız etmiyorsa takılma gank Yorumla üye645811 +1 yıl Etmiyo onun icin sordum djsjd Yorumla AgaogluBora +1 yıl oki kank ağrısız sızısız regller prensese Yorumla üye645811 +1 yıl Tesekkurler kankis Yorumla AgaogluBora +1 yıl reja ederim Yorumla
İstif01 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl İlgi lazım 0 2 Yorumla üye645811 +1 yıl Ne alaka Yorumla İstif01 +1 yıl Öyle duydum Yorumla
IoriiYagamii Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Reglden dolayıdır 0 6 Yorumla üye645811 +1 yıl Tamam onu biliyorum zaten belirtmisim sorumda asil sebebi ne baglantisi ne onu soruyorum Yorumla IoriiYagamii +1 yıl Hormonlar Yorumla IoriiYagamii +1 yıl Sıcak duş al kasların gevşesin birde papatya çayı falan iç Yorumla üye645811 +1 yıl Tamam dostum Yorumla IoriiYagamii +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla üye645811 +1 yıl Saol kanki Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Hormonlar yapacak bir şey yok. Vücuttaki sıvılar memede birikir ve hassasiyet, şişlik hissedilir.
Tesekkurler dostum
Ricalar ne demek
Ben de dedim bu kızın donuna ne olmuş 🤣🤣
Kafan mi iyi
Ay donumu yazmışsın kafan mı iyi diye bana soruyorsun
Mantigin da mi yoh kanka ay dönümü altina da regl yazmisim idrak da mi edemiyon
Gerisini okuduktan sonra anladım ben ilk okumaya başlayınca böyle düşündüm bi an neyse boşver
Tamam kanki gorusun nedir?
Çoğu kız da oluyor bu hormonlar yüzünden bir de büyüme çağındaysa olabilir
Tesekkurler dostum
Erkekler Ne Diyor
Regli önlenemez yani geciktirilir belki ilaçla ama sonuçta döngü bu. Birtakım belirtilerdendir normal
Hayir zjxj agri onlenebilir mi
Masaj yapabilirsin kendine
Peki dostum
Ya da ağrı kesici kullan bı dene
Agri kesici kullanmam
O zaman ılık duş ve masaj kankam
Tamam kankicim
Sağolasın
Sen sağol 😆
Ne demek efenim
Sjdjf
Bunu engelleyemezsin ama moralini yüksek tutmaya bak.
Alakasi var mi
En azından daha az agresif ve sakin olursun.
Him anladim saol dostum
😉
Sen regl yi önlemenin çaresini bul dünyadaki tüm kadın baş tacı olursun :D
Soruyu dogru anlasaniz benim basimin taci olacak
Yok olmazsiniz sjsfdj oyle bi sey yok anlam karmasasi dostum
soruyu doğru anladım da açıklamana regl nasıl önlenir demişsin onun için dedim ben. göğüs ağrın regl den olmayabilir. doktora gittin mi bunun için
Regl.
Nasil onlenir (meme agrisi)
Agrim regl yakinken basliyor bitene kadar
tamamda hani regl vücutta bir hassaslık oluşturuyor ya. göğsünde başka bir rahatsızlık vardır. o dönemde daha öne çıkıyordur. bende diyorum ki bunun içinde doktora git.
ayrıca ağrın göğsünde mi memende mi?
Haklisin fakat cogu kadinda olur zaten bu gibi agrilar sadece neye gore oluyor ne tetikliyor onu merak ediyoruk doktor bi bihum yapmaz
He m alĺar sorumu degistirmis djshdk yanlis anlasilmasin diye meme yazmistim naletler memede agri
bir çoğunda da olmuyor ağrı sadece kasıklarda oluyor. senin vücudun narin o zaman. memelerin sertleşin ağrı yapıyor demek ki.
Evet vucudum hassas dostum nalet vucudum herkes değişkendir
o dönemde memelerin sertleşiyor ya narin vücudun tepki gösteriyordur.
takma kafana maykıl ağrıyınca ovala geçer
Taam corcj
bravo
hormonal cnms
Oyle de herkeste olmuyor niye olanda oluyo
5 parmağın hepsi farklı.. bazıları regl de acile gider bazıları normal geçirir mesala
Oyle dostum
rahatsız etmiyorsa takılma gank
Etmiyo onun icin sordum djsjd
oki kank ağrısız sızısız regller prensese
Tesekkurler kankis
reja ederim
İlgi lazım
Ne alaka
Öyle duydum
Reglden dolayıdır
Tamam onu biliyorum zaten belirtmisim sorumda asil sebebi ne baglantisi ne onu soruyorum
Hormonlar
Sıcak duş al kasların gevşesin birde papatya çayı falan iç
Tamam dostum
Geçmiş olsun
Saol kanki