Özel Günler & Hijyen Düğün gününüz adet döneminize denk gelse gelinlik giyerken tedirgin olur muydunuz? Elfprincess Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Düğün gününüz adet döneminize denk gelse gelinlik giyerken tedirgin olur muydunuz? Düğün gününüz adet döneminize denk gelse gelinlik giyerken tedirgin olur muydunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SiyahSu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Düğün günümü adet günüme getirmemOnu bi sekilde ayarlarimmmOlurda adet olursam giyerken tedirgin olmam pedimi duzgun bir sekilde takarim bulasacagini sanmam 😅😅 1 0 Yorumla
kültürmakinesi Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Olmam altta tarlatan var gelinlik kaç kat nasıl bulaşsın 1 0 Yorumla
papatyanurx0 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 84% +1 yıl Diyelim denk geldi 2 tane ped takar üstüne 2 tane kısa tayt giyerim 😂 1 0 Yorumla
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Olmazdım, her olasılığa hazırlıklıyımdır.. 1 0 Yorumla
elif_56 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Hyr olmam suncuntamponlar diye bir şey var 😉😊 1 0 Yorumla
celia22 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Tampon takılır 0 1 Yorumla SırrıYok +1 yıl bakire değilse... Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Düğün günümü adet günüme getirmem
Onu bi sekilde ayarlarimmm
Olurda adet olursam giyerken tedirgin olmam pedimi duzgun bir sekilde takarim bulasacagini sanmam 😅😅
Olmam altta tarlatan var gelinlik kaç kat nasıl bulaşsın
Diyelim denk geldi 2 tane ped takar üstüne 2 tane kısa tayt giyerim 😂
Olmazdım, her olasılığa hazırlıklıyımdır..
Hyr olmam suncuntamponlar diye bir şey var 😉😊
Evet, olurdum muhtemelen.
olmam proyum artık
Olmazdım sanırım
Evet sen
Tampon takılır
bakire değilse...
Muhtemelen evet 😂😂
Adet günüme denk getirmem
Erkekler Ne Diyor
Kötü olur o günde gecesın için
Evet olurdum 😂