Özel Günler & Hijyen Kızlar, adetken aradığınız hassas korumayı size hangi ped sağlıyor ? Elfprincess Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızlar, adetken aradığınız hassas korumayı size hangi ped sağlıyor? Kızlar, adetken aradığınız hassas korumayı size hangi ped sağlıyor ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben yıllardır ped kullanmıyorumPamuklu bez kullanıyorum 1 2 Yorumla Elfprincess +1 yıl Pamuklu bezi nereden alıyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amerikan bezi diye geçiyor ben onu kullanıyorum hem adetken hemde normalde alışkanlık oldu artık Yorumla
nogenius Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl molped, orkid < kotex < sleepymolped ve orkid asla tavsiye etmiyorum. hem çok plastik hissi var hem ses çıkarıyorlar hem sızdırıyorlar. kotex çok daha iyi ama ses sorunu var yine bayağı. en iyisi sleepy. hem plastik hissi yok hem sızdırma sorunu yaşamadım hiç hem ses hiç yok. 1 0 Yorumla
1berfin Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl molped sleepy kotex yumuşacık ORKİD değil o kesinde. Orkid poşet resmen tahriş ediyor 0 0 Yorumla
vaveylaSel Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kotex 35 cmlik mi ne pedi var. Baya memnun kalıyorum onla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kızlar adet sancısını doğal iyonizer yöntemlerle kesen ped satışı yapıyorum dilerseniz yardımcı olabilirim 🙏🏻 0 0 Yorumla
Bahtsızbedeviiiiiiii Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Sleepy veya kotex. Onları bulamazsam molped 0 0 Yorumla
biracayipdunyaa11 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Kotex veya az geldiği dönemlerde orkid sensitive 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ben yıllardır ped kullanmıyorum
Pamuklu bez kullanıyorum
Pamuklu bezi nereden alıyorsunuz
Amerikan bezi diye geçiyor ben onu kullanıyorum hem adetken hemde normalde alışkanlık oldu artık
molped, orkid < kotex < sleepy
molped ve orkid asla tavsiye etmiyorum. hem çok plastik hissi var hem ses çıkarıyorlar hem sızdırıyorlar. kotex çok daha iyi ama ses sorunu var yine bayağı. en iyisi sleepy. hem plastik hissi yok hem sızdırma sorunu yaşamadım hiç hem ses hiç yok.
molped sleepy kotex yumuşacık ORKİD değil o kesinde. Orkid poşet resmen tahriş ediyor
Kotex 35 cmlik mi ne pedi var. Baya memnun kalıyorum onla
Kızlar adet sancısını doğal iyonizer yöntemlerle kesen ped satışı yapıyorum dilerseniz yardımcı olabilirim 🙏🏻
Bana hepsi aynı geliyo ahshsha
Molped, Orkid, sleepy
Tam olarak görsel... çok memnun kaldim
Sleepy veya kotex. Onları bulamazsam molped
Orkid çok rahat oluyor.
Kotex diğerleri çok rahatsız edici
Kotex tabiki de
kotexxxxx
Orkid platinium
Kotex
Always kullaniyorum. Ince ve uzun süre gidiyor.
Orkid kullanıyorum
Kotex
Kotex der susarım.
Kotex veya az geldiği dönemlerde orkid sensitive
en ucuzu hangisiyse o
Orkid güzel
kesinlikle kotex digerleri cidden kotu tek gecerim
Sleppy
Sleppy
Kotex
Orkid
Kotex tek geçerim