AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Cahil ayının teki
Lan a≠ına ko&uğm nasıl orkid der şerrfszzzz (!)
Ya yazma gereği duydum mizahdan anlamayacak kıt kafalı arkadaşlarım “(!)” cümlenin şaka olduğu anlamına gelir
Bir şey değil
Ne alakası var ayıp olan adamın kavga etmesi
Cahil cahil insanlar saçmalıkk
Abi o bir marka yaaa
Daha neler duyucaz bakalım
O adamın yerinde olsam öldürürdümm onu
Allah cezasını versin
Değil
Artık şaşırmıyorum!!! Yazık.
Adam çomarmış. Yazık olan kasiyere oldu
Kotex bile ayıp değil
Serefsiz istr ne alaka
ağlamak istiyorum
Cehalet, bitmiyor...
Saka gibi ama gercek
yok daha neler
cahillik işte
gerçekten cahillik
Orkid🙋♀️
dikkat et yersin dayağı, senide doverler
Bu insanlar tam mal
Yok değil
Sabır
Ayıp değil yahu
Erkekler Ne Diyor
Nasıl dünyaya geldiğini öğrense annesine yaptıkları için babasını keser herhalde
Afedersiniz de ben isimi yapicam dangalagin biri gelip bana satasicak onun ben gırtlağını s... Neyse. Hala geri kafalılar var
21. yüzyılda diğer ülkeler ekonomi katkı gelişimde uğraşıyorlar bizim ülkede ise sen karıma orkid diyemezsin diye kavga çıkarıyorlar yazık çok yazık
neden ayıp olsun.
millet kafayı yakmış artık.
Corona değil de Kuduz aşısı lazım artık millete kadın erkek ferketmeksizin.
kadinin ozeli ama her ne ise dovmek sacma asilsaydi veya durduk yere kadina orkidde indirimde deseydi dayak hakederdi ama kadin indirimdekileri sorunca oda soylemis yani bende ppek sicak bakmiyorum soylemesine ama soyledu iste
Bence kocasının yanında onu diyen kasiyer, hastanelik olsa yeriydi. Kadına yanaşmaya çalışır gibi "ped var" ne demek. Başka ürünleri söyleseydi.
yobaz
Ne alaka?
bi de soruyor musun 😒
Evet
Allahımdan sizlere acil şifa diliyorum Allah kimseyi sizin gibilerle karşılaştırmasın eyvah
Aşırı seviyosunuz toxic olayları gündem yapıp insanları negatif etkilemeyi. Başka işiniz yok mu? Kaosdan mi besleniyorsunuz?
Bunu yapan adam ölsün cünkü yaşaması ayip faydasiz ve gereksiz
Saldıranların odunluğu adam işini yapmış tanıtmış sülalesine küfür etmemiş ya
Kadınları adet olması ne zaman normalleşecek şu ülkede? Ülkede yobaz bitmiyor, yazık.
Adi adam ya nasıl bir şey ya insan alğlayamiyor malesef
Aptal cahil insanlar bunlar niye oksijen soluyorlar be
Yani gayet normal birşey ama zihniyet farkını asla unutmayın yani o zihniyet öyle ama bence normal
Evet bu resmen cahillik kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz
Geri kalmış bencil bir adam
Molped dese neler olurdu acaba
Abinin eşi bebek bezi kullanıyor sanrım
müşteri mağaradan yeni çıkmış, hanzo
bu olay karşısında kendinizi veya anne babanızı düşünün tepkileriniz ne olurdu objektif cevaplar istiyorum
Ya ne olabilirdi sanki. Adam orada olan ürünleri söylemiş. Orkid demek ayıp bir şey değil ki. Ayıp diyenler 7/24 ana bacı sövüyorlar millete bu ayıp değil mi. İnsanlar uzayda koloni kurmak için kafa patlatırken biz orkid tartışıyoruz hala
eğer adam yerine kadın kasiyere sapık diye saldırsaydı kasiyerin adı çıkacaktı tacizci diye o yüzden kadınla ilgili hiçbir nesneyi eşyayı söylememek lazım ya kadının kendisi ya da sevgilisi bela olur kasiyer gerekli dersi almıştır ilk başta kasiyerden huylanmıştım ama adam işini yapıyor belki de bu karı koca yüzünden işinden oldu lincleyen tayfanın tek amacı reglin ayıp olarak görülmesi yoksa kasiyer ve saldırgan hanzo kimsenin umrunda değil nasıl olsa erkek erkeğe şiddete serbest bu ülkede kadın hakları kadar çocuk hakları savunulsaydı zaten gelişmiş ülke olacaktık regl üzerinden suni gündem oluşturulmuş ki bundan daha büyük ekonomik sorunlar var bunun gündeme gelmesi lazım yoksa bu gidişle orkid alacak para bile olmayacak orkid bu kadar iyi reklam yapamazdı bu konuda laf atacağınız yerler sağlık ve eğitim bakanlığı dünya kadar para alıyorlar regl ile ilgili ne çalışma yapmışlar şimdiye kadar armut mu topluyorlar kasiyer açısından empati yapınca doğru sonuca ulaştım ilk yorumdaki empatiyi saldırgan üzerinden yapmıştım ne kadar yanlış olduğunu görebiliyorum
insanlarımız cahil maalesef
Orkid demek değil bu ülkede kadın olmak ayıp.
Düşünmeye gerek yok adam düşünmüyor zaten
Ne boş beleş insan var şu ülkede
Bazı insanlar cahilleşmeye başladı
Ben baştan troll sandım ama bu kadarıda pes yanii
peki ne ceza verilmis bu andavala
Ne diyelim hacı * bezimi deseydik 😑🙄😕
Kasiyer kibar demiş
Ben olsam
A... ına ped var derdim.
Sacma Yanı normal bısey bu
Ulan kasiyerden be istedin be p*z*v*nk