AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Cehalet !! Başka birşey değil
Normal bısy demıs adamın verdiği tepki ve dovmesı kesinlikle yanlıs
Elon oğlu uzaya çıkıyor biz Türkler hala kadınların şeyiyle dertlenmiş haldeyiz yazık
Pedden bahsederken biber salçası mı deseydi ne deseydi
Tabii ki değil. Böylelerini toplayıp dövmek çok iyi bir seçenek olabilir.
Bunu yapanın yaşaması ayıp
Gelişememiş sığır diyeceğim az bile
Çook biliyorlarsa çıkarmasınlar karılarını dışarı
Ayıp değil. Bazıları kafayı yemiş sadece
Olan orkid markasına olacak bişey değil 😛
Ben daha yeni yeni regli normalleştirmeye çalışıyorum kendi içimde, çünkü eskiden annem çöpteki pedleri baban görmesin ayıp derdi, utanırdım o yüzden.
Iyi ki boyle bi ailem yok
benim annemde öyleydi ben genede bildiğimi yapardım çünkü umrumda değil djdkd
ya çağ atlayacağımıza taş devrine döndük
Sanki annesinin ağzından çıkmış. Ne salaklar var ya
orkid yerine başka ne diyebilirdi ki saçmalık
Bu kafa yapmasının bittiği gün gelişeceğiz
Cahillik başka bişey değil
doğru mu anladım diye 3 kere okudum bu nedir ya
Bi hafta konusucaz bunu herhalde
Cahillik sadece
Psikolojik sorunları varmış demek ki çok saçma
Keşke bu zihniyetsizlerin anneleri regl olmasaydı.
Orkid demiyeydin iyiydi 😂😂
Oksijen israfı cahil.
Millet iyice kafayı yedi
Cehalet yenilmesi gereken en büyük düşmandır.
Adam çıktığı yerin farkında değil galiba.
onun kafasını śkým
dislike atana elektrik direği girsin xd
Bu nası içten sövmektir yiğidim skdkdk
🤣
Gerizekalilar ya.
Orkid ped demek de değil marka ahahahslakdşxm
Cehalet midemi bulandırıyor
Erkekler Ne Diyor
tam bi öküz, bu tiplerle aynı havayı soluyoruz, çıldırıcam ya
Hangi dağdan geldiler anlamıyorum ya alnına yapıştırıp gezdirmek lazım bunun gibi davarları.
Bu kadar takıntılı tiplerle evlenen kadınlarda suç, aklı olan kadın böylelerinin karısı olmaz zaten
Or-kid
Kid: çocuk
Or: tahmin ediyorsunuzdur.
Birleştirin. Evet kendisi yaygin kufurlerden.
Cahilliğin zirvesinde ve kesinlikle önden doğmuş olamayacak gotten fırlamış doğuranı sittimin adi mahluk. Bunları dünya yararına iğne ile ortadan kaldırmak gerektiğine inanıyorum
Ülke zihniyeti çok enteresan bir hal oldu hangisini eleştirecez artık bizde bilmiyoruz
Küçükken Orkid ne demek diye bütün mahalleyi ayağa kaldırmıştım 🤣🤣🤣
Göz ayarı için gözlük almak nasıl doğal ise kadının ped alması da o kadar doğaldır.. gözlük diyince aklına gözlüğün şekli geldiği gibi orkid diyince aklına bez parçası gelmeli kadın vajinası değil
Bir problem göremedim. Bu çomar bence hayz (regl) olmanın ayıp olduğunu düşünen dağ ayısının teki.
Dövenin beyni yok, normaldir. Ona dayak yakışır, onu iyice dövmek lazım
Valla bence söylenebilir ama ben söylemezdim döven adamıda anlıyorum
Ülkede her an dayak yemek çok olasıÖldürmeseler yine iyi
İşte bu zihniyet yüzünden ilerleyemiyoruz. Yahu kasiyere indirimli ürün sorulmuş cevap vermiş. Orkid alması gereken birisi sorsaydı ve kasiyer ayıp diye söylemeseydi yine de döver miydi acaba?
bu öküzlükteki adamlarla hala evli olan kadınlar var olduğu için.. yüksek ihtimal bu olayda kadın orada susmuştur , kocasına tepki göstermemiştir.
Ne kadar salak bir ülke olduk böyle. Merde saçma bir şey varsa biz oradayız ilerleme sıfır gelişim sıfır sıfır
Bu geri kafalılktan başka birşey değil. Bu insanların beyni örünce ağı ile kaplı. Bu tür insanlar bitmedi bir türlüde bitmeyecek ne yazıkki çok üzgünüm.
Molped dese olay çıkmazdı sıkıntı markanın kendisinde onu ped diye bilen yok orkid ayıp bişi adam haklı dövmekte tıpkı ilk el ve bulaşık detarjanı mintak gibi tursil gibi marka malzemenin kendisi sanılıyor
Nasıl bir kâfadır bu indirimde bunlar var söylemiş ne yapmış, karın Orkidi alınca o kasadan geçmiyor mu? O zaman niye utanmıyorsun canım
galiba gerizekalıymış. böyle bi cahiliye dönemi yok çünkü.
Madem ayıp diyor o zaman karısını markete götürmeyecek ya da karısı sormayacak nelerde indirim var diye
Ülkemizde siyasi görüşü olmadan her insan ileriye gitmek yerine nedense geriye gitmeye çalışıyor neden olduğunu hala anlamadım.
o kadın evde kım bılır neler cekıyor dogru secım yapamamanın sonucları bunlar kadınlar gorun
Tabiki hayır. Ama o zihniyete sahip hanzo tipten herşey beklenir. İvede şekilde kafesine konulmalı derhal kilitlenmeli.
Davar davar insanların davarlıkları ve eski kafalılıkları yüzünden, işini düzgün yapan kasiyer bile dayak yiyor.
Orkid demek niye ayıp olsun a**nakoyim?
Geri kafalılık kaçıncı Yüzyıldayız bu neyin tatavası elin adamı uzayı çıkıp koloni kuruyor bizde adam ped kelimesini telafuz ettiği için darp görüyor ülkenin durumu baya vahim 🚬🚬
bu şaka olmalı değil mi insanların görüşlerini söylemesi ve temel ihtiyaç ürünlerinin isminin bile söylenmesi ile doğan bir kavga cidden bize neler oluyor
Kesinlikle böyle konuların ayıp veya konuşulması suç olması lazım biz türkiye olarak geri kalmış bir millet değiliz.
Ama bazı insanlar aşırı geri kafalı
maalesef geri kalmış bir milletiz ve halktaki çoğunluk bu tür insanlardan oluşuyor:,)
1) Adam işini yapmış.
2) Bu ayıp bir şey değil.
Ama vuran adama bir şey olmaz, bizim ülkemizde olmaz.
Dünya aptal cahil ve agresif insanlarla dolu orkidin nesi var sadece bir kadın ihtiyacı çocuğun olmasın diye ok alırken iyi ama bişey olmuyor yazık.
Millet çağ atladı biz orkid demek ayıp mı onu konuşuyoruz böyle işi skm ben