AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
İnsanların yetiştiği yerlerde töre gereği bazen bu tür şeyler hafızalara "ayıp"olarak yerleşiyor çok yanlış
O adamın adını ceza olarak orkid koymaları lazım bakın bakalım bir daha ses çıkaran oluyor mu
Ay şaka mı bu ya şu olayı bir normalleştiremedik bu ülkede kafa yapısını acilen değiştirmesi lazım böyleleri
Cidden yazık ya ülkenin böylelerinden arınmasi lazım denicek laf kalmadı...
allahim nolur böyle gerizek*li bi esim olmasın ileride
Hayatımda duyduğum en saçma şey. Regl ne kadar normal bir şeyse ped de o kadar normal. Bunun hala neyi garip ya da ayıp geliyor anlayamıyorum aslaaa.
Orkidim var en güzel günümde kanatlandım özgürüm bende onu kıskanıyorlar tabi😂
Ne diyecekmiş ya orkid der ya da ped. Bunun başka bir adı mı var sanki.
Yuh yani böyle bir cahillik böyle bir kendini bilmezlik yok
X : orkid
Y : asıl sensin orkid
X : orkid oğlu orkid
Y : döverim seni orkid çocuğu
Orkidi ne olarak görüyorlar 👆👆👆
Abi biri o kadının sorması hata demiş be salak demek ki araştırmadan gelmiş broşür bulamamış normal yani sorması salak olan kocası
Cahillik ! Biz regl olmasaydık eğer siz erkekler dünyada olmıcaktınız
kesinlikle katılıyorum..
aynen öyle ya
İlk insan erkekti 😅o nerden çıktı şimdi 😅
Kadın olmasaydı ve kadın sağlıklı bir şekilde regl olmasaydı hamile kalıp erkek doğura bilir miydi
Hayır tabi ki😊
Çıldırtıcı bir haber, beyinsizliğin, gereksizliğin son noktası !
Neden ayıp olsun canım kadınlarının doğasında var regl olmak nasıl ki bebek için bez alıyorsak kadınlar için de ped almak öyle çok doğal bir şey ismini getirdi diye dövmek ne ya böyle zihniyetinize sçayım
Merve tkip edr msin bi
canım ya sanki hicbi erkek orkid ve regl ne bilmiyor ne garip insanlar var ya
Ben bilmiyorum
O ne abla yeniyor mu?
Tabi bilmeyenlerde var ama günümüzün erkekleri çok meraklı olduğundsn biliyolar tabi ayıp bişe yok regl olmazsa Bu orkid için döven adamda olmazdı bu hayatda😀
Tüm dünya 10 dakikada uzaya gidip gelen Jeff Bezos’u konuşurken, biz ise “Karıma orkid indirimde diyemezsin.” diyerek kasiyere saldıran vandalı konuşuyoruz çok yazık!
Kesinlikle anormal değil. Türk aileleri bunu kabul edemiyor bu konudan dolayı vs o kadar yıpranıyorum ki bazen... Arkadaşlar Allah vermiş bişey Napalim saklayalimmi ha? Sadece şunu diyorum. Keşke kız olmasahdim
Salak Allah verdi diye git istersen poponu başını da erkeklerle konuş onlara hatta göster istiyorsan. Mal mı nedir ya. Bakın Allah verdi de.
Bu insan ölse hiç bir şey kaybetmezdik.
Eksileyenler neden eksiliyo acaba :D
Orkiddi indirimli olarak mi satıyor ne kadar gerizakali işletme sahipleri var
satamaz mi?
Satiyorsan kadınlara ahlakadizlik yapsr
yo yapmaz yapmiyo ne alaka o da bi urun? indirimli olabilir asil sen gerizekalisin dkakjfkwjdnd
İyi koş sende dövdür kasiyeri
her mal insan ayni degil doven kisi aptal biri oldugu belli meraj etme cevremde oyle mal aptal insalar yok
Bana özelden mesaj atsana
Millet uzaya çıkarken biz bunu tartışıyoruz neden ayıp olsun anlayamıyorum insanları
gerçekten millet uzaya çıkyo ya çok haklısın
Toplum bunlarla dolu.
Kadına bakanı öldüren mi dersin, Orkid diyeni döven mi dersin, sevgilisi ile tartıştı diye adam öldüren mi dersin oho...
Şiddet hiçbir şeyi çözmez.
Bu o kişinin cahiliği o yüzden parmaklarımı yorup da düşüncemi yazmicam
Böyleleri sınır dışı edilip bir daha ülkeye sokulmamalı !
Bence kadınlar için regl gayet normal bir şey bu çok doğal ve normal bir şey bu kadınların sağlıklı olduğuna dair bir gösterge ayrıca ayıp değil bence sadece Türk toplumunda yanlış algılar var bu kanuda
Midem bulanıyor ya şunun gibi hayvanlarla aynı dünyada yaşamaktan
Bunu ancak zekâ seviyesi ortalamanin çok cok çooook altinda biti yapar, bu kadar vandallık olmaz
Onu bunu bırakında kasiyer e güzel bir iş teklifi geldi
Görüş yazılacak bir soru dahi değil. Cehalet, yobazlık başka da bir açıklaması yok.
Hahaha ne komik bir ülke
Ağlanacak halimize gülüyoruz 🤷🏻♂️
Böyle insanların kafasını kesiceksin🙄😬😡😡😠😠
Dislike atanın da kafasını kesmeli
Erkekler Ne Diyor
Eğitilmemiş, birey olmayı bile becerememiş insan bozuntuları hakkında yorum yapmayacağım. Tek yorumum böylelerini alıp yeniden okutacaksın, cahil kalmasınlar.
İnsanlar gerçekten kafayı sıyırmaya başlamış. Hayırlı olsun. Bunun bir ileriki versiyonu bu sebeplerden dolayı insan canını almak oluyor. Sonumuz hayrolsun.
Geri kalmış ülkenin pancovilla bozuntusu salağı madem bu kadar gerzek düşünceleri vardı karısını markete ya da dışarıda çıkarmasın o halde böyle mallar yüzünden bu ülke ilerlemiyor işte
Mk ortada cahil cahil insan dolu. Yok orkid dedi diyeymiş. Sağlam birine denk gelmemiş ki onun kocasına yumruu vurdummu indirsin. Mal herif
"Ey cahil köyüne dön" demek ne güzel olurdu
O değilde adamın acaba orkidle kötü anısı flnmı var alt tarafı indirimde olan birşeyi söylemiş
Nede şaşirdinki bu ülkede 3kurusa adam oldurup masum adami tacizci diye dövuyorlar. egitimsiz bir suru insan enust makamlarda bi kereden bisey olmaz diyeni duyduk ya...
Daha önce duymamıştım.
Doğru mu okudum, gördüm diye bir daha bir daha baktım.
Yuh!
Yuh ki ne yuh!!!
Sosyal ortama sokulmadan tecrit altında tutulması gereken o kadar çok kişi var ki!
Fırsat ürünleri söylemenin bededi şiddet olmamalı fakat karısının mahremine laf atılmış kabul eden bir koca ile karşılaşacağını hesap etmeli. Kendi sağlığı için.
Kasiyer erkekmiş. Bir erkek öyle söylediği için kocası kıskançlık yapmış. Ped var dese de bir şey değişmezdi. Üründen dolayı yapılan yanlışlar işte. Halbuki hiçbir sorun olmamalı
Orkid demicekti ayıp kuku battaniyesi demesi lazımdı.
Orkid deyince neden dövüyo kadınların adet döneminde kullandığı şey
Çok saçma gerçekten. Böyle şey olur mu? Ekmeğinin peşindeki insana böyle kirli bir hisle saldırılır mı?
Bunları gördükçe insan üzülüyo memleketin ne hale geldiğini ne duruma düştüğümüzü ve daha ne kadar geri gidebileceğinin sınırı olmadığını yazık 😔
Al işte iş bilmez kasiyer yüzünden adamın karısının vajinası olduğu ortaya çıktı.
Bu yorumu sonsuza dek beğenmek istiyorum her saniye🥲🦋🥰💙
Toplumu ve yeni yetişen nesli çağdaş yetişmemesi için az değişiklikler islamcı ve ini eğitime yönlendirmek için kitapların içeriğle eğitim politikalarıyla her yıl uğraş>lakin sonucu şaşırmıyorum 20 yıldır izlenen politika sonucu
A0 türkçe
Orkid demek ayıp değil, ayıp olan, ayıları indirimden faydalandırmaya çalışmak
Türkiye'de hala cahil bir toplum olduğu için fazladır şaşırmadım işte bu yüzden gelişmiyor
Cehaletten başka bir şey değil tabiki de binalar değişse de bazı insanların kafası halen değişmiyor malesef
Orkid demek değil de o orkidi bir insanın neden ve hangi şartlarda kullandığını bilmemesi bunu öğrenememesi ayıp. İnsan, insanı tanımalı bence...
Niye bana hiç denk gelmez ki bu tipler bir içinden geçiyim ibreti alem için kolunu bacağını kırıp oracığa bırakayım..
Gayet normal bişey menstural döngü ve pedler. O cahiller çok abartıyor. Karantinaya alınıp eğitim verilmesi gerek
Tek bir şey söylemek istiyorum; böyle zihniyetlerin alayının canı cehenneme...
bir avrupalı bunu duysa gerçecekten mağaradan ne zaman çıkmış bu herif diye merak eder. yiyorsa almanyada yapsana bunu. orkidi sana takarlar.
Yani adamın eşinin yanında demeyebilirdi edepten dolayı diğerlerini yine saysaydı onu saymasaydı.
Regl in edeple ne alakası var? Ayıp bi şey değil ki
@Arif02 sen sohpetlerinde kac defa regl den bahsettin şimdiye kadar.
Ben sevgilime bile diyorum olduğumu. Her ay düzenli olan bir şey. Laf arasında geçiyor. Kafayı mı yedin kardeşim? Edebinizi s*keyim.
@liluuu sevgiline diyebilirsin tabi ama heryerde herkezle konuşulacak konu değildir bende senin edepsizligini si ki mmm
Hoşt köpek
@liluuu köpeğin sesi geliyor rahatsız etme
Çok edepli olduğun için mi bşr sürü kadın takip ettin.
@elsaalily kadin takip etmekle ne alakasi var onlar arkadaşlarım hem seninde vardir takip listende erkek bu yasakmı yani konumuz bir erkegin eşinin yanında apsurt bir olaydan bahsetmemek senin de her tarafın açık saçık bana edep dersi vermeye kalkma
Yaa kesss. Arkadaşıymış kimi kandırıyorsun sen. Senin gibi edepsizlere ders verilmiyor zaten ıqnuz fazla düşük olduğundan almıyor kafanız.
@elsaalily sizi duyamıyorum.
Henüz gelişimini tamamlamış bir homosapien işte asıl ayıp olan onunla bir arada yaşıyor oluşumuz.
Kadını malı olarak gören, insanlıkta da cahil kalma sınırını betimleyenbü insan müsveddesini aramızda görmek istemiyorum.
ayıp be ayıp ama orkid demek değil böyle magandalara kimsenin ses etmemesi bi sey yapmaması ayıp bi kere bana denk gelse ya şunlar hep mi garibana denk gelir gücü gücü yetene bu memlekette!
Ayıp değilde, yani erkeklerin göremeyeceği yerlerde bulundurulması lazım.
Sebep? Erkekler kadınların regl olduğunu bilmiyor mu? Üstelik normal bir durum bu acayipliği yok.
Niye gorsen nolur
Böyle şeyler ayıptır ablacım
Abartmamak lazım ama ayıp
Hayır değil
Tam olarak ayip olan ne?
@İkincilHenry reis geçmiş olsun şimdiden 3 dislike aldın kadınlardan 😂😂ekekdkdkfkfkfk
Ayıp mı? Bu nasıl bir cahillik? Kardeşim 365 günün 84 günü kanıyoruz ve ped kullanıyoruz. Vucudumuz PİS KANI ATIYOR. Bunun nesi ayıp tam olarak?
Ben marketten banyo için permatik alırken bile utanıyorum
Kimse görmesin diye saklıyorum
Orkid ped bunlar daha da ayıp şeyler
O senin ezikliğin
Şeftali çilek ayıp olan o değil ayıp olan meydan da o pelerin durması
Pedin nedi ayip yaa bide erkeklerin goremeyecekleri yere koysun demişler reyonlari bolsunler istersen kadin ve erkek urunu diye? Bu basit bi hijyen urunu delirdiniz mi siz hadsizler
Pedlerin*
Ayıp olan şey regl olmamız mı?
Annende regl olmasaydı sen dünyaya gelmicektin kardeşim
Utanilacak bir şey mi kıllarini almak icin aldigin jilet
Ezik misin?
Size bi şey dediğimiz yok niye kızıyorsunuz ki
Eziksin ondan
Ne alakası var Zehra mal misn
Regl olmayınca çocuk olmuyor mu
Faruk yol al tas devri geride kaldi
Defolup gider misiniz rica ediyorum
RGL ayıp diye birşey dediğimi hatırlamıyorum, sorun sende anlayamamışsın bile, sen RGL oluyorsun diye herkez bilecek diye bir kaidede yok. Eşinin bilmesi yeterlidir. Millete cahil derken bir aynaya bak 🥳🥳
Boş yapma
Yasa be Henry
Bunlarin kafasi tas devrinde kaldi. Akillari fikirleri, jilet, ağda, ped, prezervatif ve sek*s. Hayatlari hayvani ic gudulerden ve bunlari dusunmekten, ayıp bulmaktan ibaret. O kadar cahil ve yobazlar ki akillari fikirleri günah, ayip, ahlak
Oyum sana ikinci henry😂😅
😊😊😉🤭🤭🤭😅
Faruk yasin 11 heralde cinsek egitimde mi gormedin? Zaten yumurta dollenmedigi hamilelik gerceklesmedigi icin regl olunuyor cahil!! Magarada yetismis dunyadan haberi yok bide pede ayip diyor sanki nee!
Şeftalicilek lütfen hesabını kapatır mısın
Lütfen bak bu siteden çıkar mısın artık
Faruk kadınlar regl olmazsa hamile kalamazlar araştır bence
Kardeşim sana kitap okumayı, interneti p*rno* izlemekten ibaret görmeyip araştırıp bir şeyler ogrenmeni tavsiye ediyorum yoksa bu kafa ile zor. Oksijen israfisin. Millet uzaya gitti sen hala ped permatik utaniyorum ayip diyorsun
Kadınlar hamile kalmaktan da ibaret degildir hemcinsim. Saglikli bir kadin her ay regl olur NOKTA
Dunyanin en normal seyini bu kadar anormal hale getirmek ped alisverine bile laf etmek nedir ya sizi nerde buyuttuler
Böyle şeyler ayıp değildir. Sende ayıpsın o zaman regl demek bebeğin anne karnında yerinin hazirlanmasi için oluşan şey demektir. Daha bunun bilincinde bile değilsiniz. Erkekler görmesinmis? Senin karında regl olacak çocugun kız olursa oda annende oldu ki sen oldun. Gerçekten utanç duyuyorum böyle dagdan gelmiş sizin gibi insanlardan.
Faruğu kaale almayin cinsel eğitimi bile olmayan kucuk bi ergen dunyadan bi haber cahilin teki cevap bile veremiyor
Yeşim yeşillenme da, edebin varsa sus, sakin derdin varsa anlat biz insanız anlarız. Sen geçtin bizi yobaz yaptın cahil yaptın, kendi akıllısın öyle mi 😆 wallahi git keyfine bak RGL'Nİ yaşa. Bayanın elbette duygusal anların vardır lütfen ama öyle cahil mağara adamları felan diye konuşma rica ediyorum..
Cahillik kusura bakabilirsin erkekler görmek istemiyorsa ped reyonuna bakmaz. Sağlıklı olan her kadin vajinal kanama geçirir sizin de evladınız sizin gibi ayılar yuzunden utana sıkıla ihtiyacı olan pedi alacak. Belki böyle ayı olmanız sebebiyle alamayacak. Terbiye çok önemli
Edebin varsa sen sus hödük herif! Ped görsen nolur haa? Sen gözünü kapayarak geç ped reyonundan hazir gozunu kapatmiken ayagin tökezlesin ve düş.
Neden bulundurulması lazım anlatırmısınız?
Eşini bilmesi gerekir demekle bir problemi cozemezsin. Biz kadinlar lisede regl egitimi alirken o konferansa erkekler katilmiyor. Artik yaslisi genci tum erkek ve kadinlara regl egitimi verilmeli, normal ve sadece SAĞLIKLA alakali bir durum oldugu ogretilmeli. Sen cehalete alkis tutuyorsun bos herif
Valla bizde sizin gibi dağ ayılarını toplum içinde görmek istemiyoruz ama kendinizi ormana kapatmıyorsunuz malesef içimizde geziyorsunuz. Aynı havayı soluyoruz aynı marketi geziyoruz sizin gibi ayılarla.
Onlar degil biz kacsak bunlardan ve ormana yerleşsek oraya da kosa kosa gelir rahat da birakmazlar emin ol
Bu bitek orkide değil ki ama, plazervatifte açıkta olmamalı sen açıkta olanı medeniyet mi zannediyorsun Bi yokla istersen kendini 🧐
MustiEmre bey böylesi insanlarin akli yalnizca cinsellige calisiyor gorunce baska seyler canlaniyor kafasinda herkes saglikli ruh haline sahip olamiyor mesela ped gorurse gozune ışın kilici girecek gibi hissediyor ondan galiba mantikli bi cevap alamazsiniz bundan ugrasmayin derim
Niye cinselligin nesi ayip da acikta olmamali acaba? Şu prezervatif ve ped icin doktugunuz teri verdiginiz cabayi kadinlarin her gun ugradigi siddet taciz tecavuz ve zorbalik icin kullansaniz yemin ederim senede 450 kadin erkekler tarafindan oldurulmez hatta duzen degisir
Yeşimcim bunlarin akli fikri sek*s prezervatif ve pedden ibaret. En son okudugu kitabi sor cin ali der. Bunlar bu kadar uzgunum. Asla bir Isvec Norvec Danimarka kafasina ulasamayacaklar. Ortadogu kafasi ile hayatlarini surdurecekler
@yeşimkayaa11 hanımefendi sadece mantıklı bir açıklaması var mı diye sormak istedim değmezmiş dediğiniz gibi. Ben 28 yaşındayım daha oraya baksam bile bu denli bir düşüncem olmadı olamazda neyse iyi bayramlar
Bir "erkekle" konusmayi bilmiş, ya Henry cok cahilsin. Umarim cahil pisliginde bogulursun
Haklisin henry bu devirde kanayan ve ped alisverisi yapan bununda normal oldugunu soyledigim icin ben cahilim sen bu ulkenin tek aydinlik yuzusun seninle çağ atlayacağız...
Regl sayesinde dünyaya geldigini ve bebeğin hazırlandiği yer olusumu anlamina geldigini bilseydiler erkekler görseydi gibi şeyler demezlerdi cahillik kötü gerçekten. Kadın reyonunda oluyor bakmayacaksın. Ben ailemden de rica ediyorum almalarını bazen bu kadının bir ihtiyaci orda birinin avret bölgesini mi göruyorsun ne olarak bakıyorsan psikiyatriste görünün.
Prezervatif yazmayi bilmeyen şu ayıya cevap vermeyin... Babasida bilmiyor olsa gerek ki bu herif varolmuş
Sizinle değil benim le çağ atlayacaksın cahilller ve şükkellaları. Çünkü kafanıza beynine kan gitmiyor israfsınoz birer. 😆🥳🥳
@Faruk2059 ben boxer alırken hiçte utanmıyorum ihtiyaç bu be hiç utanılır mı? 😄
Kızlar sakin kızmayın
Cahille münakaşaya girilmez kardeşim, ayı bunlar boşver.
Korunmak onemli Yeşimcim zaten babasi biliyor olsaydi şu an bu oksijen israfi nefes aliyor olmazdi hadi babasi bilmiyor diyelim, en azindan ailesi bu kadar geri dusuncelere sahip olmasa kendisi de junior yobaz olarak hayatina devam etmezdi
mustiemre bey demiştim size bu yaratiklarin sacma dusuncesinin mantikli bi aciklamasi olamaz diye. Sapik zihniyetlerin urunu iste. Yazik ki ayni havayi soluyoruz utanç kaynaği
Reis boxer ile o bir mı gözünü seveyim 😅😂😂
@Ͻɐndɐnn bu insan örnek aldığı kişiye dan bilzerian yazmış biri ya. Bu kadar ciddiye almayın. Ergenlik dönemini atlatamamış bir ergen bence o yaş da yanlış olduğunu düşünüyorum bence profil 18 yaş altı
Yeşim ben sporcu ve fitim senin şişman göbeğini şeyinin üstüne seren tiplerdensin orkid kullanmama gerek yok, boşa masraf etme israf 😆🥳😆
Faruk anan her ay regl oluyor haberin olsun tipli boxer gibi normal
@Faruk2059 banyo permatiği çok mu alakalı 😂😂😂
Profil fotografindan fit olduğunu farkettik zaten. Ama onemli olan beyin egzersizleri ve jimnastigi... onuda dene faydasini gorursun BELKI
Sağlık konusuna ayıp diyenlerle konuşmayın bırakın ya bunlar sözde dindar sözde âhlakli kadinlarin ihtiyaclarina bile karisiyorlar siddet goren masum insani savunmak yerime kadınların taktigi pede takmışlar bırakın daha digeri cocuk nasil oluşr anne karninda bilmihor dilerim en içten sekilde kadilari regl olamaz da cocuklari olmaz yoksa hasta nesillerinin devamini istemiyoruz.
Umarimmm tek dileğim ve duam böylesine hasta zihniyetlerin ürememesi.
Burası cahil ve şükkellaları doldu, Birtane mantıklı cümle kuran olmamış, ne yazıkki dediği gibi aynı havayı bu bencil pisliklere soluyoruz, ulen cahal dan bilzerian yazdığım doğrudur konu başlığı nedir Bi onu araştır masraflı cahil seni, yorumlara bakın it gibi kemçiriyor bazı evde kalmış kız kutuları ve dul bayanlar. Kaybolun paylaşımının altından, zorba cahil. 🥳 🥳
Hoşttttttt kardeşim
Hahah cahil diyip kendisi ped gormeyelim diyor lan sen umarim evlenmezsin beyinsiz evlatlari üremesim nolur
@Ͻɐndɐnn Annen bu yorumlarını okusa ben bu imalat hatasını nasıl doğurdum diye kendini parçalar ince hastalığa yakalanır. Oğlum git biraz kültürlen belliki yaşın 15den fazla da değil. Bu cahillikle zor hayatta kalırsın sen dikkat et kendine
Yeşimcim senin beynine egzersiz şart olduğunu hepimiz iyi biliyoruz. Aynı zamanda bilgisayar donanımcısıyım. Senin beyin boş beleş başlığı iyi anlamayıp cahilce anlayan bir kişisin, egzersizin sana uygun olduğu kanatimdir, üret gel, söylemlerimi bana söyleme Yeşimcim hadi naş naş kaybol git 😆🥳😆
Ayip değildee erkekler gormesin vah vah ne farketti ama. Muhattap olma benimle kart horoz
Senin anan yakalanmış demekki seni s*çtığı için ondan mı biliyorsun gerizekağlı 😆🥳😆 anlattığım halde anlamıyorsun boşa kürek sana israftır, d*l israfı seni 🥳😆🥳
Cahil? Kanatimdir ne tam olarak? Sen bir prezervatif yazmayı öğren ilk hadi havla dur canim ;)
Yeşim gider misin
Skkekkdkdkdkkdd
Ben horozum dediğin doğrudur, sen ve senin gibilere öter geçerim 😆🥳😆 seninle muhattap olan kim sen muhattap oluyorsun, kaybol diyorum daha yorum çabasındasın cahil 😆🥳😆
Biyoloji bilgisi 0 ha bu arada biyoloji nedir bilir misiniz siz
Cahile laf mı anlatılır bee kızlar boşverin biliyoruz bu tipleri. Sevgilisi olsa geberir peşinde buralarda kadin düşmanlığı taslar. Faruk daha cocuk nasil olur anne karninda bilmiyo bosverin cisocmfkwdo
Bunların 6. Sinifta fen bilgisi görmedikleri bile belli ne biyolojisi😂😂
Biyolojik derlerse sen geleceksin aklıma senin gibi bio mal işte 😆🥳😆
Şu hayvan müsveddesine cevap verme @seftalilicilek lütfen.
Yeşim burayı terket ☝️🥳 😆😆
2. Henry reis doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış ya çok doğru
Tam 9 tane diss almışsın kadınlardan 😂😂🤣
Senden daha iyi hayvan var mı burada kaybol meşgül etme paylaşımını Yeşim isin nesin burayı terkedin, 🥳😆🥳
Doğru dediğiniz tek sey kadinlari ezmek regl diye istediğim gibi konuşurum pedimi de marketten alirim. Keşke anneniz kısır olsaydı veya eşiniz olsun ciddiyim nolur üremeyin gidin masum adama saldirani kınayın gerçi siz adam degilsiniz
Kadın değil bunlar dostum, çirkefler 🥳😆🥳 şişir şişir patlat eğlen geç 🥳😆🥳
Kimse bunlarla evlenmez merak etmeyinn
Benim adamlığım senin kişiliğin ile alakalıdır kişiliksiz, boş salatalık seni, sen kadınmısın git kendini dövdür. Burayı terk et 😆🥳😆
Sizinle evlenen kim? Seninle evlenipte insanoğlu ırkınımı bozsun, bu ne yavan çelişki 🥳😆🥳
acilen yardım almalısın sen çok acı bi umarım üremez ve çoğalmazsın sen ve senin gibiler azalarak bitin inş pis cahiller
Sen hasta ruhlusun git oranı buranı aç sonra medeniyet san eşinden başka herkeze göster sonra sağlıktan söz et. Ulen siz misiniz medeniyet fukaraları sizi. Sizin beyniniz yanmış sizin ihtiyacınız var tedaviye israfsınız, İNŞAALLAH kısır kalırsınız. 🥳 😆🥳 Soyunuz kururda kurtuluruz bozuk kan.
ulan boklu seni asıl sen kuru dağdan inememiş ayı sana laf anlatmak bile zaman kaybı seni yetiştiren ananın emeklerine yazık kadın düşmanı seni
Kim kadın düşmanı cahil, Siz kendinize düşmansınız. Bana boklu dedin ya 😆 🥳🥳 yeminle komedi harbi cahilin azıllısısın şimdi kaybol paylaşımının altından. Burayı terk et. Kadın düşmanıymışım 😆😆🥳 senden daha iyi ayı mı var öküz kadın sen kimsin ki bana akıl veriyorsun akılsız kıllı kaybol. 🥳 🥳
Daha en sık kullanılan kelime olan HERKES yazamayıp HERKEZ yazan, kendi dilini dahi bilmeyen ezik cahilsin sen :) çok komiksin. Arkadaşlarla toplandık senin ezikliğini okuyup kahkaha attık sayende, thanks canım
Sana 1 doz Türkçe Dil Bilgisi yazıyorum bir de ihtiyacın olur diye sayfama CAHİLİYE'nin numarasını bırakıyorum. Bunlar seni tam iyileştirmez ama ne yapalım, denemek lazım
Küçük ayrıntılara takılın siz, başarısızlığınızı buradan kapatıyorsunuz, Siz cahillere laf anlatırken hızlı yazmadan olsa gerek, şu yorumun altındaki bütün kadınlar cahil ki, sende bunların bir parçasısın. Füze at bunlarla yıkamazsınız ezik 😆🥳😆
Aşıda ölürsünüz İNŞAALLAH. KALBİNİZ kaldırmazda kurtuluruz siz akıl veren cahillerden. 🥳 🥳
Hizli yazmismismisss😃 obur goruslerinide gorduk her kelimen yanlis surekli herkez yazmissin. Bu arada sana kotu bi haberim var aşiliyim ve ölmedim ama sen ve senin gibiler yok olursa dunya daha temiz bi yer olur emin olll.
Bütün bencil pislik 💩 kadın tayfası buradasınız, yeminle gülme krizine soktunuz beni. Senmi ben mi cinselliği çağdıştoroyoruz Bi bak orkidi herkezin önünde satışını savunuyorsun, geçmiş burada dediklerine bak harbiden kadının azıllı eşşeği olur mu bilmem ama siz harbi onlardansınız. Eşşek kimdi ye sorarlarsa sizi örnek göstereceğim topunuz gelin evde kalmış zengin koca avcıları sizi 😆🥳😆💩💩
Orkid satisiyla cinselligi bagdastiran ve devam eden hala sensinnn. Zengin kocaya ihtiyacim yok ama senin "evde kaldigin" kadinlara laf etmenden belli oluyor icindeki yersiz kompleksi kullanip atarim cumlesinden anladik zateeen. Derdine yan senin yuzune degil kadin it bile bakmaz
Yeşimciğim kaybol feministlerle ilgilenmiyorum 😆🥳🥳 füze at yıkılmam bokum.
Kadınların içerisindeyim ben sen neyi anlatıyorsun gerize kağlı, 😆🥳😆
Elimde olsa çoktan atardım bi biyolojik artıktan arınırdık...
ıyyyyyyyyyyyy seninle konuşurken yüzüme bok sıçramış gibi hissettim ve iğrendim Allah yardımcın olsun duvara anlatsam daha anlamlı olur cahil herif dön mağarana hadi yallah
Mağarasına değil inine gitmesi lazım. Sigindigi nicknamede belirsiz kimliğiyle hakaret edip ped satisinin ayip oldugunu savunan bir ayi var karsimizda. Hayatimdaki en buyuk kayip bu "adama" laf anlatirken harcadigim zaman oldu...
Senin bokumla ne işin var? 😆 Çok kurdalıyorsun sıçrar tabiki anca onunla oynarsın zaten 🥳💩😆😆
A0 türkçesi olan biriyle niye tartışıyoruz kızlar belli ki cahiliye devrinde kalmış o yüzden ailesine sabır dileyip gidelim bence
Zihniyeti gibi turkceside arap arrap davari henry😂
Yeşim sen harbiden azıllı gerizekağlı sın, hakaret eden sensin, kusura bakma etkiye tepki veririm. Orkide karşıyım diye birşey dediğimi hatırlamıyorum ama böyle bir iftira attın ya harbiden gerizekağlısın harbiden bak. Çünkü omegaya ihtiyacın var, okuduğunu anlayamıyorsun 💩😆🥳
Latin alfabesine Türkçe diyen üç beş çomar toplanmış, 😆🥳💩
Başka yerde mi tartışsanız
Ne diyeyim ettiğin hakareti mi duzelteyim mesela doğrusu gerizekali. Ikinci olarak pede karsisin demedim satisina herkesin icinde karsiymissin onu dedim bunu anlaman icin kac defa soylemem gerekiyor der misin lutfen? Bi lafi kac defa yazarsam o kalin kafana dank eder acaba? Birde bana okudugunu anlamiyor diyor yaa sen bence biraz kitap oku cümlede anlam calis. Anladik fen dersi gormemissin ama iki gram yazman var birazda okuman gelissin.
Size diyor cahil kızlar 🥳😆
Ben seni muhattap almayalı çoook oldu ama sen durmadan ucube beyninle laf sokmaya çalıştın yetmedi beddua ettin varoş kişiliksiz😃 karaktersiz ruhunla sana baybay diyorum.
Okumam iyidir senin gelişme lazım yeşimcim 🥳😆💩 Bi öncekini okusun bütün kız arkadaşların adaletlilerse eğer 😆
Senden daha karaktersizi i var hoşt kaybol naş naş 💩🥳
salakca bir durum ve bunu yapan da bir gün ormanda ölü bulunur.
Bu olay ilk olarak nasıl iğrenç olarak nitelendirildi merak ediyorum. Sağlıklı bir kadın regl olması gerekiyor zaten. Diğer şapka olsaydı göğüslü kabartarak alırdı herhalde. Salakmış