Regl günlerinin hanımlarımızın sıkıntı içerisinde olduğu bir gün olduğunu göz önünde bulundurarak beyler biraz alttan almalı. Ama hanımlar da regl'in ardına sığınıp zulm etmemeli, kalp kırmamaya özen göstermeli. 🙂
Kadınların kabusu olur çünkü o acıyı biz çekiyoruz onlar çekmiyor onlar sadece hal ve hareketlerimizi görüp tuhaf karşılayıp rahatsız olmakla yetiniyorlar. Başka da birşey yapamıyorlar zaten.
Regl olduğum an dünyanın en alıngan insanı oluyorum ve bu çok tuhaf hareketlerimi kontrol edemiyorum. Her ay buna şaşırmaya devam ediyorum bende sinir hali değil aşırı ağlama alınma oluyor bir kere sıra arkadaşımı kiskanmistim çok gereksiz yere gözlerim doldu o an bunun regldan dolayı olduğunu anladım.
Kız arkadaşım olsa ki tahmin ediyom ulan her hali tatlı gelir be kızlar candır ❤️😁
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bana en ufak ilgi gösterici hareket yaptığı zaman ağlamaya başlıyorum mutluluktan bana kimse böyle davranmadı diye jdosndoandosndown o yüzden sevgilim regli olduğum zamanlari seviyo
Her cumleden her kelimeden kaos ortami olusturacak hammaddeyi cikarabilirler. "Ali ata bak" desem, " ali kim at gibi kizlari mi gosteriyorsun sen aliye, at gibi kizlari mi kesiyorsun" gibi seyler turetebilirler
Ben size söyleyeyim, bu kadınların regl olsun olmasın hiç bi dirdiri cekilmez... Beyaz Evler'de danışmanım, Mardinli avukat salak bi kız var, kendini beğenmiş...2'dir bana gelip "Bu araba niye burda ben hep seni görüyorum, çekme şu arabayı" tartisiyoz... Son tartışma'da olanlar: -5 dk duracak dedim dinlemiyo -Çekilen arabanın öbür tarafından gidiyo (etkilemiyo bile araba onu) -Kirtasiyeci:Ulan ordan kamyon bile geçer diye guluyo:) Kısacası bu kız sitenin en mal kızı, kadın dirdiri da çekicek dert değil...
karnım çok agriyor demesi yeterli kosa kosa gider bir poset cikolata alirim kapisina birakirim ki yapmisligimda var anneme, en yakin arkadasimdan tut eski sevgililerime kadar. öğretmenlerim de dahil kadınların yükü ağır kiyamam ben.
bence kesinlikle erkeklerin. regl günlerinde cidden herşeyi istiyorlar dondurma istemişti dondurma alıp geldim tokat attı neden vurdun dedim ben vişneli istedim diyor. her kız böylemi bilmiyorum ama giderken vişneli istiyorum demedi dondurma al gel dedi bende bitter aldım bana denk gelenler mi sorunlu her kızda mı oluyor bu ani değişiklik bilemiyorum..
@Mavikedicikkk tek taş alırsam, güzel bir akşam yemeğine götürürsem, Bodrum’a tatile Götürürsem, istediği bir arabayı alırsam mesela mini cooper. Ve onun yanında sıkı sıkıya onu saran biri olsa Unutmaz mı regl ini.
Ya ilvi veririm sevgi veririm bunu bir nebze anlarim da tek tas falan cok mantıksız ayrica unutmaz ama belki ilgiyle hafifleyebilir ya da o agri ona sinir vermeyebilir
Pasif beta erkeklerde sorun oluşur çünkü onlar için hayat kadınmerkezcidir alfalarda ise kızı kendi haline birakir geçmesi için bekler oyun oynar cafelerde takılır arkadaşlar la
Hiç şüphesiz kadınların. Erkeklerin olumsuz herhangi bir Davranış sergileme hakkı yoktur. Kadın Bunun için gardını almak Veya özel bir davranış sergilemek zorunda değil. Bırakın şu erkek tayfasının bir yerlerini kaldırmayı
gununde oldugunu bildigim kiz arkadaslarimi alttan alirim herzaman ilerde esimde olsa ona da yardimci olurum halinden anlar destek cikarim ama bazilari bu durumu firsata cevirmeye kalkinca beyaz bayrak cekebilirim😂
bence ciddi rahatsız olacak bir şey yok. Sarılmanın en çok olabileceği dönem de olabilir sonuçta. Özellikle kadınlar ilgi şefkat bekler bu dönemde. Erkek azarsa da eller diye bir şey var :)
Ufacık bir hareketi aşırı abartıp büyütmek. Hormonları kontrol etmek ellerinde olmayabilir ancak bu süreç zarfında karşı tarafı kırmamak için uzak durmak hala ellerinde.
Ayrıca bişeyler eklemeyi unutmuşum çok sık karın ağrıları olur duygusal olurlar sevgiye sevilmeye sarılmaya saçlarının okşanmasına ihtiyaçları vardır erkeklerde yok diye bazı erkekler bilmez ve umursamazlar kadınlar özel varlıklardır