Merhabalar. Hayır asla söylenmemeli. Baba kız arasında perde olmalıdır. Bunuda söyleyerek o perdeyide kaldıramayız. Bazı şeyler vardır babaya söylenmez ama anneye söylenir. Bazılarıda vardır ki babaya söylenir ama anneye söylenemez. Bu durumlarda babaya söylenmesini ben şahsen yanlış bulurum. Kim söylerse söylesin. Ben umursamam. Fakat beni ilgilendiren benim söylememdir. Ben asla söyleyemem. Bu durumlarda anneler zaten sakin durmuyor ve direk eşlerine anlatıyorlar. Kızında anlatması artık bana garip geliyor. Bende modern bir ülkede yaşıyorum ve çoğu şey normal burada. Kötü bakmam ama buna karşıyım.
Bilmesine gerek yok bence. Hani duydu ee ne oldu şimdi Bak kızım ped böyle takılıyor gibi bir şey diyecek hali yok ya en fazla iyi hoş falan der ama çok gereksiz
Ben anneme ağrım olmadığı zamanlar dışında söylemiyorum bile. Çünkü gerek yok. Babama da sadece çok gecikme olduğunda söyledik bir de ped alamadığım bir dönem onun alması gerekti 🤷
Fazlası bence gereksizdir. Herkesin bilmesine gerek yok ağrı varken onu yap bunu getir gibi durumlar olmadığı sürece
Aslında anlatsa ayıp bir şey yok. Kadınlar taciz oluyor, genç kızların bu durumda hayatı mahv oluyor, açık giyen kız gördüklerinde köpek gibi ağızlarındam su geliyor bunlar ne o zaman? Babam bizi tatile götürmek için israr etmişti geçen yıl, annemde duramadı anlattı kız regl diye annem babana söyledim demiş Terbiyesizlikmi yapıyoruz? Allahıb verdiği kimse hiç bir şey söyleyemez
mesela benim babam çok moderndir ilk 13 yaşımda regl olduğumda ilk ay sonrasında 6 ay regl olmadım o zaman işte evde seferberlik ilan edildi doktora götürülecektim tam ki yumurtalıklarım korkmuş olmalı ki 2. reglimi olmuştum 😂
Edep edilecek okadar şey varken allahtan gelen bir hastalıgı düşünmeyin lütfen bu ülkede cocuga tecavüz ediliyor hayvana tecavüz ediliyor REGLİ edep degildir
asiri gereksiz bisey sizi bilmem ama ben bigün kiz çocuğum olursa bunun hoş birşey olmadığını öğreticem bunu babaya veya başka bir erkeğe söylemek çağdaşlık değildir.