AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
cahil, aptal, geri kalmış bir ülkede yaşamaktan iğreniyorum!
Ya o ped yasaklandi diyip milleti gareyana getiren kişi yalan paylasimlar yapıyor dünde yaptı yalanini ortaya cikardim sorumu kaldirdigini söyledi ve dalga gecti az öncede bu sorusunu ifşa edip millete gerçeği göstermek istedim ama yine kaldirdi ve hesabini kapatayim en iyisi dedi hesabi kapattiracak hesap kapanmadan tekrar paylaşacagim.
Şimdi bu sorudaki tüm kadinlara gerçeği gösteriyorum yorum atarak. Diğer yorumlarda millet gözünü açmiş sizde açın
Amaç insanları birbirine düşürmek mi acaba? Çünkü başka açıklama bulamıyorum ben buna...
Ya o ped yasaklandi diyip milleti gareyana getiren kişi yalan paylasimlar yapıyor dünde yaptı yalanini ortaya cikardim sorumu kaldirdigini söyledi ve dalga gecti az öncede bu sorusunu ifşa edip millete gerçeği göstermek istedim ama yine kaldirdi ve hesabini kapatayim en iyisi dedi hesabi kapattiracak hesap kapanmadan tekrar paylaşacagim.
Şimdi bu sorudaki tüm kadinlara gerçeği gösteriyorum yorum atarak. Diğer yorumlarda millet gözünü açmiş sizde açın
Gerçekten bu neyin nesi anlamadim. Şaka falan olmalı napicaz biz?
sütlü köpüklü kafası
Ben a101 calisiyorum oyle birsey yok satisa devam etmekte
Her A101’de yasak olmayabilir, bugün birçok markette vardı. Birçok kadın fotoğraf paylaştı, A101’ler de vardı içerisinde
7'sini 8'ine bağlayan gece yürürlüğe giriyor zaten
pardon, bu akşam haberlerinde de hem ped hem tuvalet kağıdı satılmasının yasak olduğunu söylediler ne diyorsun 😂
Oha ya. Yarın gideceğim bakalım veriyorlar mı vermiyorlar mı görürüz.
@yalnizliklimani577 ne satabilirler acaba pedden bahsediyorum.
Ben artık sorgulamıyorum bir süre (seçime son 1 ay kalaya kadar) sorgulamayacağım, bir yerde de kendi akıl sağlığımı korumam gerek
Keyfi olarak bazı marketler satmıyor örneğin benim olduğum ilde bizim mahalledeki satmıyor ama bir arka mahalledeki a 101 de satıyor keyfi yaptılar herşeyi her kafadan ayrı ses yoruldum
Çok saçma ped zaten hijyen ürünü değil mi napalım takmayalım da paçalarımızdan kan mı aksın?
bu kararı verenlerin anneleri regl olmasaydı onlar da olmazdı sdjckldkdckd
diyecek söz yok
Yasak değil. Cahilden değil yarı cahilden korkun. Her duydugunuza da inanmayın.
Şimdi bu sorudaki tüm kadinlara gerçeği gösteriyorum yorum atarak.
@zeynepy34 manyak bunlar manyak polemik yaratmaya çalışıyorlar. Bizimkiler de araştırmadan inanıyorlar işte. Pedsiz kalsinlar inanarak onu boşver jxbrjdhr
Ay ne kadar saçma bir önlem ya, ped hijyen için gerekli, bizim özel günlerimizde vazgeçemeyeceğimiz şeyler arasında neden yasaklanır ki?
Bu erkeklerin yorumlarını okurken kanser oldum. Allah kimsenin başına böyle bi evlat vermesin
Yuh ya yalan haberlere ınanmayın pet nıye yasaklansın akıl var mantık var bıraz düşünün yaa
Cidden. Yasaklanmış
Çüşş iyice b*kunu çıkardılar
Bu tam anlamıyla saçmalık olmuş
Yok artık o zaman kanlı kanlı dolaşalım dikkatte çekelim oh mis
bakkal diyorum bakkal :)
@barbar8888888888 ne gerek var bunlara ne saçma
Yuhhh😶😖 Bu kadarida degil artık alay mı ediyorlar delirecem şimdi.
Saçmalık değil mi
Off buyuk saçmalık yaa çok sinirlendim
Sence neden böyle olur ki
Bilemiyorum yasaklayan herkesin Allah belasını versin sadece
Daha belli değil ama
Ay tm yaa cidden çok sinirlenmiştim🙂sağol 🌸
@zeynepy34 tşkr 🙂
Yani gerçek mi inanılmaz ya şaka gibi ama hiç komik değil
Neden yasak olur bu ya
Dimi ya başka ülkelerde ücretsiz veriliyor burda yasaklandı
Cidden ücretsizmi veriyorlar ya
Evet burda 35 TL olmuş kotex mecburi alıyoruz ya
Neden bu kadar çok pahalı bu ya
Türkiye'de ekonomi diye bir kavram yok :/
Gerçekten bu konuda çok haklısın
Bunlar yakında şeriat getirir. Paranız varsa yurtdışına kaçın.
Saçmalama kızım ya. Genelgeyi anlamamış bir kaç yerine saçmalaması. Yoksa çevremdeki marketlerin alayında satış var. Safi duyar kasma meraklısısınız.
Marketlerde yasaklandı eczanelerde değil.
bakkal diyorum bakkal :)
Şimdi bu sorudaki tüm kadinlara gerçeği gösteriyorum yorum atarak. Diğer yorumlarda millet gözünü açmiş sizde açın soruyuks ye mesaj atipsikayet edelim
Bundan sonra a-101 e gitmicez demek oluyor bu
Neden
Gerçekten lupponun yasaklanmayıp ped'in yasaklanması aşıri ikonik
Aynen abi komple her şeyi yasaklayin tam olsun saçmalığa bak ya
Valla ne bilim artık her gün bişey çıkarıyorlar Allah sabır versin 😏
bunu nasıl temel ihtiyac olarak goremediler acaba ya gercekten deliricem artık
Bu kadarı da pes doğrusu yasaklayacak başka bir şey bulamadılar.
Çok saçma ama herşeyinde suyunu sıktılar artıkın bence
Evet kızlar nasılsa regl olmak bizim elimizde yasaklar bitene kadar olmayıverin Canım
Yok artik ya
O halde her kasanin yaninda duran prezervatifleri de yasaklasınlar
o da yasaklandı
@jmmömmm heyy maşallah toplu isyan cikar herhalde yakinda
:)
Bunun prezervatif sorusuda yalan
Ya niye yasaklanıyor kızlar regl olsa evlerinde ped yoksa ne yapacaklar
Me saçma bir karar ya cidden iyice kafayı sıyırdılar
Erkekler Ne Diyor
Her naneyi internette sipariş veriyorsunuz bunu da verin?
Kızların amacı başka.
2 gün kargodan gelmesini beklerken ne yapalım sayın bilmiş?
Niye internetten siparis verelim peki marketten alamiyor olusumuzun mantikli sebebi nedir hiçbir şeyi sorgulamayan ak koyun?
@gizemkaraca12 Hepsiexpres, Getir, Migros, A101 veya diğer türlü aynı gün içinde 2-3 saatte kapına gelir merak etme. şu an lazimsa ben yollatiyim 2 satte elinde?
@ccansell niye internetten sipariş? Çünkü çöplük kedisi gibi markette saatlerce salaklanmayın kalabalik oluşturmayin diye.
Her işin kolay yolu varken bir şeyleri malzeme yapmayın.
Not düşüyüm; Bütün partilerden uzağım. Hepsi aynı nevale. Mevcut hükümetten de memnun değilim. Ok?
Kızların amacı neymiş inan çok merak ettim
Kimse ped alırken saklanmıyor çünkü bu ihtiyac 10 tl lik ped için en az 40 tl lik alışveriş istiyor dediğin uygulamalar adres vereyim gönder olur
@pandoraninkelebegi amacıniz yokuş yapmak, yaygara yapmak, cızırtı yapmak. Başka yok.
@gizemkaraca12 çokca al sen de 20 lira veren 40 ı. da. verir.
Yokuş yapmayın yokuş yapmayın
Ped bimde 4 tl
@gizemkaraca12 provakatif amaçlı görsel paylaşımı yapılmış markette temizlik-hijyen malzemesi satışı serbest. Bebek bezi ve ped de dahil.
Koyun gibi her gördüğüne inanma
Ben yasaklandı diye yorum yapmadım. Senin bu geri kafalılığına yorum yaptım
@gizemkaraca12 geri kafalı olmasan şunu alamadık bunu alamadık diye zırvalamazsın.
Biz aldık, sen almadıysan enayisin
Alamadık diye bi laf çıkmadı ağzımdan :) geri kafalı olduğun kadar kıtsın da belli ki
@gizemkaraca12 Alamadıysan neyin kavgasını veriyon iki saattir zırto😂
Alamadım demedim çomarla muhabbetin olmadığının kanıtısın resmen
@gizemkaraca12 klavye yanlış çevirmiş, anlaman için çok zeki olman gerekmez.
Lafın kısası şu; enayisin
Adamlar neyi yasaklayacağını şaşırdılar. Beni ilgilendiren bir konu değilde bayanlara yazık yani
Bence bunu firmalar yapiyor boyle bir karar oldugunu hic zannetmem
Guru fasulye, nohut guzum. Onlar olmadan naparız maazallah
🙄 Regl olmayın diyorlar herhalde bol bol sevişin demek istiyorlar
Yalan haberlere inanmayın. Marketlerde serbest ki
bence siz olayı baska yerinizden anlamissiniz
Hala bunlara oy veriyorlar. Yazık
Bence ortada bir yanlış anlaşılma var.
Pandemi bitene kadar size regl olmak yasak 😊
Ne garip bir ülkeyiz pedten ne istemişler ki
Şaşırmış sapkın ruhlu p*çler
Yalan haber olduğunu anlayınca alırsın üstüne laflarını. Boşa sallamaa.
@filizzz06 eyvallah yalan haber olabilir de sen niye böyle sinirleniyorsun AKP'ye laf gidecek diye mi korktun
@KOMİKİMİ Yaw sen niye bilmeden küfür ediyon asıl. Ben ona kızdım.
@filizzz06 küfür mü ettim ben slfnekslskfme
@KOMİKİMİ aa pardon kesme işaretini görmemişim sjjsjs
Bu arada yazarken kız mı erkekmisin diye dikkat etmedim erkek sanıyordum 😅
Hhahahaha ulan ne memleket ya
su da temel ihtiyaç bedava dağıltısın
Patates soğan , onların dağıttıkları
Saçmalık bu yani sağlık ürünü sonuçta
Beyinle yapılmış bir yasaklama değil
Yasaklayan zihniyeti kınıyorum. Yuhhh olsun Yani
Provakasyon inanmayın. Satışı var
Tek derdiniz ped olsun
Ulan ülke ne hale geldi ya
En temel ihtiyaç ped mi sizin evde?
Ne yapalım peçete mi koyalım? Temel ihtiyaç degil de ne acaba?
@esma_jcj Arkadaşım toplumsal duyarlılığı abartıyorsunuz. Kendini duyarlı ilan eden insanlar bunu en çok yapan insanlar özellikle. Devletin yasaklar konusunda çok yanlışı var ama bunu bu kadar ped üzerinden vurmanın anlamı yok. Devlet diyor ki ya da demesi gerekiyor ki yaşamsal ihtiyaçlar dışında hiç bir şeyi almayın bunun için dışarı çıkmayın marketlere gitmeyin normalde her şey için bunu yapması gerekirken bazı şeyler için yapıyor o abes kaçıyor ama sizin ped üzerinden karşılık vermenizde devletin yaptığı kadar abes. Görüyorum hala işe giderken ya da dönerken elinde kola gofret çekirdek marketten dönüyor. Neymiş alışverişe çıkmış. Ben devlet olsam ekmek yumurta süt vs gibi temel yaşamsal gıdalar hariç kimseye çöp aldırmam.
Nedense hep böyle entel geçinenler duyarlı gözükenler çıkıyor öne. Hayvan besliyorum gezdirmem gerek ufacık köpeği 3 kişi gezdirmeye çıkıyorlar. Ben sağlığıma çok dikkat ederim koşuya çıkmam lazım sahile. Kıl tüy saçma sapan sebepler hep. Hayvanın psikolojisi bozuluyormuş. Bozulsun kardeşim insanlar ölüyor ne psikolojisi. Pedi yokmuş olmasın bundan 100 sene önce de kadınlar adet oluyordu ped mi vardı. Hiç birinin sağlığı bozulmuyor hiç biri ölmüyordu. Tamam devir değişti haklısınız ama bütün dünya için istisnai bir durum var ortada ayrıca anlamadığım bişey ped ayda 1 hafta anca lazım olursa oluyor hiç mi yok evinde? Yasaklar olduğunu biliyordun ota boka stok yapmayı biliyorsun alamadın mı bir paket yasaktan önce. Düzensiz regl olanları saymazsak çoğu kadının dönemleri bellidir önceden niye hazırlık yapmıyorsun da yasaklar başlayınca bana ped lazım bana ped lazım diye bağırıyorsun.
Bomboş bir adamsın. Özür dilerim sana cevap verdiğim için
yasak değil bim de var
sağlıklı bir haber değil
temizlik bezine pamuk yapıştırcaksını sanırım :(
Var ki bir zararı yasakliyorlar
Really?
really
Mad? AĞÖSJWŞSAÖJDĞW+?
are you crazy sjgsjsajdsjws
Cidden beyinsiz falan mısın kanki?
Sana çekmişsik knk
S*g
S*g.
H@HGAHQSHHEDOE
kanki?
I love you sjsjhgsg
Ily2
I made a request, I accept you kanki 😊
Ok wait
İyice kobay faresine döndük
Teorik olarak ped temel ihtiyaç değil zaten
Ne yapalım bez mi bağlayalım?
@gizemkaraca12 çok yargılamayı biliyosun yasakların gelceği günlerce önce söylendi 1-2 haftalık ihtiyacını alabilirsin demek oluyor buda ama siz sırf pedle ilgili belli başlı sorunlar var diye 365 gün satılan pedi 1 saat satılmasa o 1 saat için eleştirmeye meyillisiniz
@gizemkaraca12 eğer almaydıysan bez mi bağlıyosun pamuk mu yara bandımı onuda sen düşün
Yerel market ve bakkallardan alsınlar onlar satar.
Bu devletin başında bu adamlar oldukça hiç iyi olmicak