Görüşleriniz için teşekkürler soruyu da beğenebilir misiniz?
Artık ihtiyaç olarak görmediğiniz şeyler nelerdir?
Görüşleriniz için teşekkürler soruyu da beğenebilir misiniz?

Yasamayi ihtiyaç olarak görmüyorum ama sanırım bu sayılmıyor o yuzden hayatin içindeki insanları da söylemek istiyorum insanların hayatımda olmasının gerçekten hicbir önemi yok yakın uzak sevdiğim ya da sevmediğimiz insanların hiçbiri olmasa hayatı daha güzel ve anlamlı yaşayabilirdim birilerine bağlı kalmadan yaşamakta güzel yaşadıklarımız için bizi izleyen sorgulayan eleştiren gereksiz insanların olmamasıda gayet güzel olurdu insanlar sadece hayatimizda fazlalık belki 1 2 istisnası vardır ama onun dışında ne kadar az insan o kadar yasma sevinci çünkü insanlar sadece duygu ve düşünce hırsızı tam bir hayal kırıklığı ve fiyasko...
Oldu bitti içi boş insanlara ihtiyaç duymuyordum hâlâ da öyle. Dünyada sadece cahiller kalsa bir adaya çekilir tek başıma yaşardım yoklukları varlıklarından çok daha iyi.
Ne gördüğüm hakikati gizlemekten hoşlanırım, ne de bunu açıkça ifade etmekten korkarım. Aydınlık ve karanlık arasındaki, bilim ve cehâlet arasındaki savaşa her yerde katıldım. Bundan dolayı her yerde zorlukla karşılaştım ve cehâletin babaları olan resmî akademisyenlerin yanı sıra kalın kafalı çoğunluğun öfkesinde hedef olarak yaşadım..
-Giordano Bruno-
Efendim öncelikle bizim neye ihtiyacımız olduğunu bilip onu samimiyetle nasıl istediğimizde bağlıdır bu... Yani ne istersek isteyelim samimi olmamız ve ümitsiz olmamamız lazım.. Bu yüzden vazgeçip benden bu kadar dememek gerek.. Silip atmadan önce hayatımızdaki isteği.. İyice düşünmek gerekli..
İnsanlar hiç ama hiç ihtiyacım yok onlara
Cevap
36Cevap
İnsanların çoğu gereksiz geliyor. Bir ihtiyacımda yok olmasada olurlar.
Herşeyin tamamlayıcı olması gerek insan hayatında
Eksik sevgi eksik ilgi misal
Doyurmuyor ruhu bedeni
Hep eksik olam şeye tahammül de bir yere kadar oluyor
Ya tam olsun benim olsun
Ya da yok olsun
Ne aklım orada kalsın oyalansın
Ne ruhum yıpransın
#Aşkıöldürmek
Yıllarca hep bilgisayarım olsun istedimTelefonum olsun istedim. Kendime ait olanı istedim. 16 yılımı abilerimin hor kullanıp bana bıraktığı hurda bir bilgisayar ile hayallerimi gerçekleştirmeye çalıştım. Ama hep yetersizdi. Kendime ait bir telefon aldım ve 1 yıldır hala taksitini ödüyorum ama çok yavaş ve kasıyor. Artık yere çarpıp kırıp teknolojiye küsmek istiyorum. Hayata küsmek oturup ağlamak küsmek istiyorum.! 😭
İstediğimiz bir şeye ya çok sahip olup ondan sıkılırız veya hiç sahip olamayarak onu unuturuz..
Bence çok sahip olmak yerine hasretini cekmek daha iyi..
Bİr şeylerin peşinden koştuğunda sadece yorulduğunla kalıyorsun , hayat ise o kadar süre koşmak için uzun değil... 😏
Hayatın anlamı yaşadıkça değer kazanır ve ihtiyacın olanla yaşamadıktan sonra değersiz gelir, Buna değmeyeceğini düşünüyorum. İpleri kopartıp yola devam etmeli. 😉
Mesela bir yemek söylüyorsun 45dk da geldiğinde mutlu oluyorsun hemen yiyorsun. Ama 2 saat sürdüğünde artık ihtiyacın bile olsa yemek yeme isteği gelmiyor hevesin kacıyor iptal ediyorsun. 🙃
İhtiyaç olarak görmediğim şey ilgi.
Sürekli eksik olan bir şeyin gerekliği kalır mı? Hayır kalmıyor, olmasada olur..
sürekli eksik olan bir şeyin gerekliği kalır mı? cevap: hayır
ihtiyaç olarak görmediğim şeyler ise insanlar
Sürekli eksik olsa bile gerekliliğini yitirmeyecek tek şey ilgi ve sevgidir. Geri kalanlar için bu söz doğru olabilir
Artık saçma sapan şeyler yaşamaktan öyle bir hale geldim ki benim için sadece sağlıklı yaşamak ve ailem ihtiyaç niteliğinde, gerisi fasa fiso..
Sürekli eksik bir şeyin gerekliliği olmaya devam edebilir. Belki bir ihtimal sadece eksikliğine / yokluğuna alışırsın ama ihtiyaç durumu değişmez.
Mesela @hhangoverr ne dostluğu, ne kendisi nede hiç bir şeyini ihtiyaç olarak görmüyorum.
Fazla insana gerek yok hayatımda kalmak isteyen kalır gitmek isteyen de gidebilir
Eylemleri ve söylemleri uyuşmayan insanların sahte sevgi sözleri !
Eğer o eksik vazgeçilmezse o karar her zaman geçerlidir.
az öz insanlar. kaliteli zaman enerjik insan İN boş zaman kötü enerji boş kafa OUT.
değer vermek,,
Neyi ne kadar sevdiysem o kadarı gitti...
Hiçbir fikrim yok zaruri olmadıkça hiçbir şeyden vazgeçecek bir adam değilim :)
Fazla arkadaşa ihtiyaç yok gereksiz insanları hayatında barindirmaya gerek yok
Hayatın sonlandığını fark ettiğinde hiçbirşeye gerek duymuyorsun
Uzun süre yalnızlığa maruz kalınca aslında yalnızlığın o kadar da kötü bir şey olmadığını anlıyorsun
Dayı canımız baklava çeker karnımızı ekmekle doyururuz bı bakmışsın canın artık baklava çekmiyor
Ulla nasil bir özet bu ya Ağa canım baklava çekti ya
Bazı eksiklikler bağımlılıktır, gerek olmadığını bilirsin ama yine de istersin
Sürekli ihtiyaç olan şey hâlâ ihtiyaç, söyleyen yanlış yapmış.
Beynim, Türkiye'de israf oluyor
Duygusalsa gerekliliği bitmez
her şey boş geliyor artık
Sürekli eksik olan şeylere ihtiyacım yok
Gereksiz insan kalabalığından gerek yok
Para sağlık dışında her şey
Sevmek ve sevilmek...
Sevgi, çok net. 🙂🙂
Aşk, sevgi, ilgi, şevkat, saadet
İlgi.
Aşk meşk zımbırtısı
Pecete