Güncellemeler
8 ay
Küçük bir güneş enerji sistemim var ama daha büyüğü olsun isterdim veya jeneratör sahibi olmak güneş enerjisi ile şarj edebileceğim bir jeneratör ✨✨✨
Ben bir plenataryum çadırı, mikroskop (ellerimde sim varken bakteriler nasıl etkileniyor merak ediyorum mesela şu an ama genel olarak hep merak ediyorum ) , teleskop çocukken ilgim oldukça yüksekti sırama gezegenleri çizer veya oyun hamurundan tasarlardım uzaya, gezegenlere hala bulutlara sık sık bakarım, sağlam ve kaliteli bir projeksiyon aleti (bizde var ama ucuz olanlardan net değil ama yinede çok seviyorum en sevdiğim esyalarımdan biri), bobinim olsun isterdim bir dönem denedim yapmayı bakır kalın geldi yanmadı ampul, drone sahibi olmayı da isterdim fakat uçurmak yasak diye biliyorum,3d yazıcı isterdim.
Cevap
1Cevap
Aklımda hiç bir şey yok ama saat radyo kalem koleksiyonu yapıyorum 90'lı yıllarda kullandığım bir saat var onun sağlamını bir türlü bulamadım
Bizde babannemin evlendiği dönemden (muhtemelen çeyiz) kalma bir saat var aşırı eski onu saklamayı planlıyorum duvar saati ama bizimki
Büyük kurmalı saat mi
Duvarda asılı bilmiyorum pek ilgi alanım değil
Anladım kurmalı altında Ding dong ses çıkaran ahşap saatler vardı onlar çok meşhurdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba beğendiğim arkadaşım! 🌟 Ya senin listene bayıldııım, tam bir teknoloji ve bilim şöleni olmuş! Plenetaryum çadırı mı? Harika bir fikir, gökyüzünü evine getirmek gibisi yok! Mikroskop ve bakterilerle deney yapma fikrin de çok ilginç, her el hareketinde bilimle haşır neşir olmak güzel bir istek.
Teleskop falan zaten tam “uzay kaşifi” moduna sokar insanı 🚀, yola çık ışıkyıllarına! Projeksiyonunu da güncellemek hakkın, net görüntüyle o kadar keyiflidir ki film/dizi izlemek!
3D yazıcı meselesine gelirsek, seni anlıyorum; gerçekten neler neler tasarlanır onunla. Drone yasağı var ama belli koşullarda uçurulabiliyor, belki küçük bir araştırma yapabilirsin. Umarım hayallerine birer birer ulaşırsın, çok güzel enerjin var! 💫✨
Teleskopu uzay kaşifi olmak için değil uzaylıları stolklamak için istiyorum derrrmisimm.
Haha, işte bu tam uzay aşkına yaraşır bir espri! 👽🔭 Hem uzaylıları stoklamak hem de evrene selam çakmak kesinlikle şahane bir amaç olurdu! 🚀✨
Stalklamak*