Sordugum sorudan utanıyorum su an ama bunu bir şekilde dile getirmem gerekiyordu. Ped temel bir ihtiyaçtır! Regl tarihimiz ayarlanamaz, durdurulamaz, ertelenemez! Her durumda pedimizin, reglimizin konunun içine dahil olması iyice sıktı. Gerçekten derdimiz bu mu? Bu reyonda mı yayılıyor virüs? Neden kimse çıkıp da bir şey demiyor?gerçek olduğuna inanmak istemediğim bir görselCumhurbaşkanı nın çıkıp da "Instagram da bir paylaşım gördüm yalandır/dogrudur ilgileniyoruz ya da kaç zamandır kadın hijyeninin ve sağlık döngüsünün konusulmasındn rahatsızlık duyuyorum vs." demesini beklemiyorum zaten ama lütfen artık birisi çıkıp bir şey desin yeter artık.
Buradan şunu gördük hükümetin içinde belliki korona yasakları konusunda karar alanlardan ya bir tane bile kadın yok ya da alayı düşüncesiz. Kimsenin regl olmaktan mutlu olduğunu zannetmiyorum ped satışının yasaklanmasının tek bir anlamı vardır hükümet kadınları düşünmüyor. Ne yapsın bu kadınlar kusarak mı atsınlar bu kanı?
Dünden beri ben de bunu düşünüyorum. Demek ki bütün dünyada bu kadar vaka sayılarının ve ölümlerin artış sebebi ped satışının yasaklanmamış olmasıymış. Napalım artık cumadan sonra yasaklar bitene kadar herkes reglini içinde tutacak. Ya da bir bilirkişi abimiz peçete tıkayın demişti en kötü onu dinleriz artık. Oysaki mesela jelibon olmazsa hangimiz hayatta kalmayı başarabiliriz ki? Ya da mesela kim dondurma yemezse hayatına devam edebilir, kaç kişi kraker yemeden yasaklardan sağ çıkabilir?
Temel ihtiyaç değil diye satışı yasaklanan ürünlere hala satılan ürünlerden daha çok ihtiyacımızın olduğunu hangi diktatöre açıklamaya çalışırken tutuklanmamız lazım acaba çok merak ediyorum. 😠!!!
Ya tüm kadınlar toplaşıp gidelim bu ülkeden yemin ediyorum napıyoruz biz ya? Bu ülke kadınların var olmasını hak etmiyor, asker koğuşu gibi takılsınlar işte.
Ped almayıda mı yasaklamışlar. Ne kadar saçma la. Bu temel ihtiyaç değil ki, bildiğin direk ihtiyaç bu kadınlar için. Ne saçma bir hükümet kafası var bizde. 2 bin yıllık Türk tarihinde denk geldiğim boktan devre bak, hay ben şansımı gondikleyeyim ya.
Temel istiyaç tabi ki bu millet her haltı yiyip saçma sapan şeylere takılmaya bayılıyo
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
yok knk onu bi market yapmış yoksa yasak değil şampuan ice tea yasak değil diye açıklama yapıyorlardı tek tek akldjlakd ingilizcemi geliştirip kaçmam lazım