AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Neyi doğru yapıyorlarki bunu doğru yapmamalarına şaşırdık
Ay bu ne cahillik sok oldum, bunun gercek olduguna inanmak istemiyorum ya..
değil zaten pravakatör işi.
@filizzz06 gercek degilmiymis ya pes
neye pes pardon gittin araştırma yaptın mı direk inanıyorsun?
@filizzz06 Turkiyede yasamiyorum oyuzden bir fikrim yok arastirma da yapmadim. Aklima yalan söyliycekleri gelmedi sizde, yalan diyince sasirdim. Ve ona karsilik pes dedim size degil yani neyse. Iyi gunler
Hep söylüyorlar aklına gelmemesine şaşırdım. Neyse sorun yok, iyi günler.
@filizzz06 inandirici geldi bu sefer digelim
Anladım, iyi günler dilerim🙂
@filizzz06 Tessekurler sizede :))
Bazıları sadece 18 yaşından küçüklere yasak diyor ama doğrusunu bilmiyorum.
Yani hadi prezervatif neyse de ama bu nedir ya. Millet regl oldu Ne yapacak, bunlar iyice kafayı yedi. Tez zamanda erken seçim ola, yoksa 2023e daha çoook var, eyvah
Ya o ped yasaklandi diyip milleti gareyana getiren kişi yalan paylasimlar yapıyor dünde yaptı yalanini ortaya cikardim sorumu kaldirdigini söyledi ve dalga gecti az öncede bu sorusunu ifşa edip millete gerçeği göstermek istedim ama yine kaldirdi ve hesabini kapatayim en iyisi dedi hesabi kapattiracak hesap kapanmadan tekrar paylaşacagim.
Şimdi bu sorudaki tüm kadinlara gerçeği gösteriyorum yorum atarak. Diğer yorumlarda millet gözünü açmiş sizde açın soruyuks ye mesaj atipsikayet edelim
Daha neye şaşıracağız bu ülkede demek istemiyorum her geçen gün yeni bir saçmalıkla uyanıyoruz
Neden böyle bir karat alınırki
@oski35 tamamen saçmalık
Neden böyle bir karar aldılar acaba
Topraktan bez yapalım bizde bu nedir anasını satayım
Eskiden ne yaparlardı kim bilir
Kendini bilen bir kadının pedini her ay stoklaması lazım bence.
Ee bu bunun normal bir şey olmadığı gerçeğini değiştiriyor mu?
değil tabi ama bi kadın da son anı beklememeliydi
Bunun kadınla hiçbir alâkası yok ki objektif olalım pliisss illaki stokluyoruz ama sorun 'bu davranış'
Herkesin stok parası yok memlekette savaşta çıkmadı kadının en doğal ihtiyaçı bu mhp akp kadınları me düşünüyorki
aa duymadınız mı kArantinadaa regl yasağı var içimize kanayacağız artık
ysyshdhehshshshshshshhshshe
Saçmalık işte ne yapıcaklarına şaşırmışlar neyseki annem sağ olsun 3 4 paket almış
Çok saçma olmuş sonuçta ped bir hijyen ürünüdür ve temel ihtiyaçtır
Ne alaka bugun aldım daha burdaki fenolar kde yalan ve yalak haber yapan yok!
Bir de fenomen bu a kodumum kezbanı. Her paylasimi yalan dolan kondom satisi da yasak diyo halbuku marketlerde her sey serberst satis siniri yok haberlerde de boyle bi haber yok koyun sürüleri de inaniyor bu kancıka
Zeynep kizlarsoruyor hesabina yaz ben sikayet ettim bunu aynisini sende yap de yalan haber paylasiyor de lutfen ben yaptim
Regl oncesi olisan tatli krizine cikolata tabii ki.
Soruyu tekrar oku 😂😂
@VesVeseTR sende cevabi tekrar oku 😉😃
Tamam da konu yasaklanan ped ürünü çikolatayla nasıl bi bağı var 😂
@VesVeseTR regl oncesinde tatli krizi tutar. Cikolata basta tatlinin herturlusu istenir. Ped yoksa en temel ihtiyac cikolata olur ; )
Şimdi anladım 😂
@VesVeseTR yuppi yuppi 😂😂😂😂
Noluyo la 😂😂
Ya marketlerde gıda reonları hariç diğer reonlara bant çekilmiş millet eline alıp seçip geri bırakıyor diye hani dokunmasınlar diye bunlarda gündem yaratmaya çalışıyolar işte bizde inanmadık zaten bunlar gitsin facebookta teyzelerle uğraşsın
ben reglime söyledim, kısıtlamadan sonra gelecekmiş. siz de öyle yapın (!) 😊
Yobaz ve cahil ülkede bir kadın olmak bunu gerektirir.
Araştırdım ve durumu tam olarak netleştiremediğim için şu an için isyan çıkarmıyorum. Bana net bir cevap lazım. Twitter girl’lerin aklıyla yaşamıyorum.
marketler temel gida urunlerinden baska ürün satmiycak bu da guzel bir gelisme.. mesela nalbur malzemeleri nalburcudan mutfak malzemeleri magazada vb.. pedler buyuk ihtimalle eczanelerde fakan satilacak bence guzel bir durum.. marketler herseyi satar oldu bu haksizlik bence
Ya o ped yasaklandi diyip milleti gareyana getiren kişi yalan paylasimlar yapıyor dünde yaptı yalanini ortaya cikardim sorumu kaldirdigini söyledi ve dalga gecti az öncede bu sorusunu ifşa edip millete gerçeği göstermek istedim ama yine kaldirdi ve hesabini kapatayim en iyisi dedi hesabi kapattiracak hesap kapanmadan tekrar paylaşacagim.
Şimdi bu sorudaki tüm kadinlara gerçeği gösteriyorum yorum atarak. Diğer yorumlarda millet gözünü açmiş sizde açın
Ben reglime söyledim bu ay gelmeyecek siz de söyleyin bilsin
orijinal bir cevaptı sabah sabah beni güldürdün
Bence bi anda yasaklandı diye haber yapıp herkes markete gidip onlarca ped alsın ve karşi taraf gelir elde etsin diye yapılmıştır böyle bi haber. Çünkü böyle birsey imkansız yasaklanamaz temel ihtiyaç sonuçta.
Şimdi bu sorudaki tüm kadinlara gerçeği gösteriyorum yorum atarak. Diğer yorumlarda millet gözünü açmiş sizde açın soruyuks ye mesaj atipsikayet edelim
Ya allah aşkına bi araştırıp soru sorun şuraya ya.
Gidip marketlere sorduğunuz zaman “hayır satışı hala var” cevabını alacaksınız zaten (bugün deneyimledim) burayı boşuna işgal etmeyin ya
Bu ülkede huzurla yaşayıp insan yerine konulmam için rahmimi aldırıp öne 16 cmlik bir parça eklettirmem gerekiyor galiba.
Huzurlu mu?
Takma kafana bosver üzülme sen bişeyini aldırma Z kusağı bunu unutmaz !
@ByMrxxx9 aynen canım
@Tugay___ sen ne diyosun ya?
Napim ben aynı top gibi yuvarlanıp gidiyoz beni hatırlamana sevindim
inşallah daha kötüye gitmez
@Tugay___ valla ne dediğini anlamadım
Memlekette durum daha kötüleşmez demek istedim
@Tugay___ hmm anladım haklısın
Dikkatinmi dağınık aşıkmısın 🙂
@Tugay___ ahahaha belki..
Hayırlısı olsun seni üzüp incitmesin dikkat et 😊
@Tugay___ 😄😄 umarıım
Bende umarım yaramazlık yaparsa cek eniştemizin kulağını 😃
@Tugay___ enişten benim kanka
Unutma kız evi naz evi 😊
@Tugay___ ahaha çok teşekkür ederimmm 😅
seni beğenmeyeni uzaylılar kaçırsın 😊
@Tugay___ yaaaa çok sağooollll 🤗🤗🤗🤗
Ama haksızmıyım 😊
@Tugay___ ahaha şımartıyosun ya 🤗🤗 enişten kızmasın :d
@ByMrxxx9 enişten bu canım @tugay___
@Tugay___ ne ne anlamadım ya burdan daha fazla konuşmasak aoru sahibi küfredecek şimdi bize haklı olarak enişten bu bey yani @bymrxxx9 😄
lan tercihimiz degil saçmalık ne yapalım ya beyinleri var mı acaba
Şimdi bu sorudaki tüm kadinlara gerçeği gösteriyorum yorum atarak. Diğer yorumlarda millet gözünü açmiş sizde açın
Oha artık harbi oha
bu kararları sarhoşkenmi veriyolar
Tamam karşim teşekkr ettk
Dün çikilat aldım marketten ona bı şey demediler bı de kullandığımız pede mi laf yapıyorlar vay mk
Kadınlar kanlı çarşaflarını balkondan sallandırmaya başlasınlar, bak nasıl ses getiriyor.
Tampon lobisinin işdir bu kesin. Başka türlü satılmıyore🤭
Böyle bir sey olamaz dünyanin en sacma yasağı bu olabilir
Gerçekten artık saçmaladılar. Diyecek bir şey bulamıyorum.
Çevremdeki marketlerin alayı satıyor. Genelgeyi anlamamış 2 marketin gazına gelmeyin.
Babaanneme bi sorucam eskiden ne yapiyolarmiş regl oldukarinda. Yapacak cok bisi kalmiyo.
Bez tikistiriverlerdi
Bu ne saçmalık ya!!! İyice bişeyini çıkardılar mal mı bunlar ya valla sinirlerim bozuldu. Gerizekalılar.
Link at kimse
Devlet erkani adet olmuyorsa temel ihtiyaç olamaz!!!
Her uygulama keyfiyet yeter ya bıktı bu millet
doğru değil bu daha bugün aldım bi kaç yer yapmıştır bunu
papatya <3
Erkekler Ne Diyor
Marketleri tamamen kapatsınlar madem neden taksit taksit yasak geliyor anlamıyorum ne çeşit canım bu akp onu da anlamıyorum 😂 😂
Görünce şaşırdım ne kadar saçma bim de satılıyor söyleyeyim
Eline hic poşet almadan ped nasil alınır fotosu çekine kiz vardı onun yüzüne bence jsjs
İyice şaşırdı bunlar yukardan ossurdu diyolar aşşağıda sıçtı olarak uyguluyorlar 🧜🏼♂️
Salak salak isler yapıyolar
Ped yasak kondom yasak
Amacını kimse bilmiyor
Arkadaşlar eczanede de satılmıyor mu bu ped? İlla ki marketten mi alıyorsunuz
Konu bu değil. Konu halkın egemenliğini kaybetmesi ve hükümetin tamamen kontrolü ele alması.
Bence bu kontrol ya da yasaklar, her ne dersek, tam bir sene önce alınmalıydı ki bu millet bu kadar dara girmezdi.
Ama Turkey bir Willy Wonka fabrikası olduğu için no
Tarak yasak ya. Adamın kendi ihtiyacı olmayınca kimse kullanmasın demiş 😂
Neyseki ülkenin çoğunluğu kel 😅
Ped hijyen ürünü... özellikle bunu satan ve mağdur olan küçük esnaf mi var yahu
İçki satışını yasaklayabilmek için herşeyi yasakladı adamlar
Sizde mahalle bakkalından alışveriş yapmayı öğrenin. Onlarda yasak yok. Birakin şu büyük marketleri. çevrenize destek olun
👏👏👏👏
Cidden öyle her zaman , herşeyimi aldığım mahalle markettim var şu an kapalı. Arasam benim suna ihtiyacım var desem dükkanı acar eve kadar getirir. hadi bunu bim, migros , vs gibi marketlere yapın da göreyim
Bakkalardan alalım tamamda küçük esnafda çok pahalıya veriyor
Hepsi kazıkcı zaten büyüdüler dünyayı sardılar , 1 e 5 yazıyorlar çok uçtular , mahalle marketleri daha iyi
Vera inan bana çoğu şey daha ucuz ve son kullanma tarihi falan daha taze ürünler mahalle marketlerinde
Ya o şok, a101, bim yok 50₺ üstüne şu ürün şu fiyat diye kakaladiklari ürün mahalle bakkalında o kampanyalı fiyattan bike daha düşük 😂😂
Mahallemizde bakkal yoksa?
O da sizin şanssızlığıniz
Tüh bak görüyor musun regl de olamıcaz
Birdahaki aya kısmetse
Reis öyle uygun görmüş 🤭
Türkiye de kadın olmak zor diyorlar dı,
inandım artık
Bir süre bezle pamukla idare edin. Neden bu kadar ses getirdi ki bu olay?
uydurma bir durum yasak değil ki resmi bir açıklama gelmemiş ki
O marketlerin cahilligi malesef. Aslinda yasak degildir muhtemelen
Ortaligi kan goturecek, kizlar kokarca gibi gezecek, pok goturecek ortaligi hocam😂
Eskiden ped yokmuş , parça bez kesip onlar kullanılırdı demek ki siz kadınlar eskiye döneceksiniz 🤭
Hahaha ne kadar komiksin 🙄
@asdfg4355 Hahaha evet
İnanamıyorum... Kadınlarımız için ciddi sıkıntı oluşturacak bir durum... Yanlışlık olmalı...
Temel gida olmayan şatışlar 1 haftalığına durdu sadece ped degil. Nasıl Bi algı bu ped yasaklandı CHP ya da hdp li misin. 1 haftalık ped al
chp ile ne alaka gökten taş yağsa chp den bileceksiniz bu ne ya
Hdp CHP fetö 5 kol cular
Söyleyin reglinize gelmesin çünkü öyle istiyorlar hay allahım saçmalığa bakarmısın
2 resim alıp ortalığı velveleye verip milleti gazlayın
çok enteresan. bugün markette önümdeki müşteri aldı oysa ki
Muz cumhuriyetinde yaşadığımızın bir kanıtı işte bu yasaklamalar.
Bunlar gerçekten şaka gibi.. yeter artık gitsinler şu devletin başından gericiler.. yazık kadınlar regl olursa napacaklar yani yazıklar olsun..
Akıl yok, şuur yok, tek olay bir şey yapıyormuş gibi görünmek
Şaşirilacak bi durum değil bence kadınların ölümüne, tacizine tecavüzüne göz yuman bi zihniyetin yansimasi bu...
Gidin ve alın , yasak diye bir şey yok , sarayın getiedigi yasaklara uymak boyun eğmektir.
Orta Doğu ülkesi işte Kadın olmak zor Müslümanların ortamında
Sizinde bi eksiğiniz bitmiyor ha. Hicbirseyden memnun degilsiniz. Dünyayı verseler yinede sikayet edersiniz birsey bulup
Kizlar sizin en temel ihtiyacınız bu. Bu karar değiştirilmeli mutlaka...
Mağara adamları gibi Bir öne yaprak bir arkaya yaprak olay çözüldü artık hazırsınız 😂👍