AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Arkadaşlar YASAK DEĞİL. Kim uyduruyor bunları ya. Duyanlar da hiç araştırma gereği duymuyor hayret bir şey
Ya o ped yasaklandi diyip milleti gareyana getiren kişi yalan paylasimlar yapıyor dünde yaptı yalanini ortaya cikardim sorumu kaldirdigini söyledi ve dalga gecti az öncede bu sorusunu ifşa edip millete gerçeği göstermek istedim ama yine kaldirdi ve hesabini kapatayim en iyisi dedi hesabi kapattiracak hesap kapanmadan tekrar paylaşacagim.
Şimdi bu sorudaki tüm kadinlara gerçeği gösteriyorum yorum atarak.
@zeynepy34 harbiden millet bakma gereği duymadan inanıyorlar ya. Kolay gelsin :))
Bazı marketler keyfi olarak satmıyormuş. Genel değil herhalde de bunlar yavaş yavaş her şeyi değiştirme eğilimindeler orası da ayrı mesele...
Abartmayın nerde ped yasaklandı yalancımısınız mk işiniz gücünüz yok uyduruyorsunuz daha bugün aldım
Olduğu taraftaki raflarda temel ihtiyaç dışı ürünlerde olduğu için şerit çekmişler sanırım. İlk görünce şaşırdım sonra düşününce öyle bişey olmayacağını anladım. Her gördüklerine inanıyolar.
Sorma ya ne değişik insanlar var
Helal olsun sana bende yukarda bi yorum attim bi bakarmisin
aslinda yasak degil temel ihtiyaclari apacik yazmadiklari icin marketlerin kendi kararlari bunlar buyuk ihtimal vazgecerler cok sorun cikti bu tarz seyler eczaneden de aliniyor ama kimse ped satisini yasaklamamali kesinlikle
Hola,
Un, şeker , tuz nasıl temel ihtiyaçsa regl için ped de aynı şekilde temel ihtiyaç lakin bunu algılayacak seviyeye ve zihin yetilerini kullanacak konuma henüz gelemediler sanırım. Ve yıl 2021 hala öğrenilememiş.
Ya o ped yasaklandi diyip milleti gareyana getiren kişi yalan paylasimlar yapıyor dünde yaptı yalanini ortaya cikardim sorumu kaldirdigini söyledi ve dalga gecti az öncede bu sorusunu ifşa edip millete gerçeği göstermek istedim ama yine kaldirdi ve hesabini kapatayim en iyisi dedi hesabi kapattiracak hesap kapanmadan tekrar paylaşacagim.
Şimdi bu sorudaki tüm kadinlara gerçeği gösteriyorum yorum atarak. Diğer yorumlarda millet gözünü açmiş sizde açın
Merhaba arkadaşlar @komşu_kızı denen fenomeni kizlarsoruyor hesabina iletin lütfen. Yaptigi tüm haberler yalan ped gibi kişisel kullanimlarin satisi falan yasaklanmadi! Herkes bu kadina inaniyor inanmayin yönetime sikayet edin @ kizlarsoruyor a yazip bildirin lutfen
İyice kafayı sıyırmışlar, yazık be. Madem ped temel ihtiyaç değil o zaman erkeklere de yasak gelsin. Ne yapmaya çalıştıkları belli. Yıllardır bitmeyen bir nefret bu.
Şimdi bu sorudaki tüm kadinlara gerçeği gösteriyorum yorum atarak. Diğer yorumlarda millet gözünü açmiş sizde açın soruyuks ye mesaj atipsikayet edelim
Hangi marketler yasakladı ise tüm alışverişi oradan keselim çevremizdekilerde kessin en temizi
Oda iyimiş yalan haberlerden bıktık iyice her yerde var
Benim başıma da geldi. Pedlerin üstünde bant vardı ama ben yine de içinden aldım bi paket. Kasada bana alamazsın dediler ben de gösterdim işte yasaklanan ürünler şunlar ped yasaklanmadı diye inatlaştık biraz sonunda tüketici haklarına şikayet ederim diye zırvaladım bişiler sonunda verdiler.
Aynen ağa ya.. saçma sapan haberler uygulamalar.. biz böyle ulkece geriye gideriz anca.. bu ne ya.. ped=temel ihtiyaç.. bunu anlamayacak ne var ya neeeee
Ya mk onca dert tasa bitti ülke dört dörtlük bide bu cıktı basımıza yeter ağlicam artık su ülkeden bi an önce gitmek istiyorum , hicbi umudum kalmadı , hergün bundan da kötüsü olamaz derken bunun kat be kat kötüsünü yasıyoruz. Artık sasırmıyorum , bu zihniyet bu yönetim değismedikce ülkenin hali daha da kötü olacak , neyse basın ampule amunakoym
Gerçekten yasaklandı mı bu tam anlamıyla bı saçmalık. Her kızın düzenli olmayabilir. Veya parası olmayıp 7 mayıstan önce alamayanlar olabilir bu ne dusuncesizlik. Regl olmayan insanlar ne hakla karar veriyor böyle bı şeye. Saçmalık bebek bezi de satmasinlar o zaman.
Yalan zaten
Rahmimizle konuşmamın zamanı geldi kızlar kimse dinlemiyor belki o dinler
ne diyor peki :D bir şey diyor mu
Bunu duymamıştım gerçekten şok oldum bu kadar gerici bi zihniyet olabilir mi
Neden böyle bir saçmalık
Bende şok oldum
Bugün ögleden sonra A101 markete gittim evet deodorantlar ve ped bölümüne yasak kağıdı asılmış yani bu doğru
bu ülkede buna şaşırdık mı ya? ben bu ülkeden her şeyi beklediğim için sanırım stok yapmıştım uzun süre götürür ondan sonra da yurt dışından getirtirim en kötü onlar da hepsini rulo yapıp götüne soksun belki bir işe yarar
Şimdi bu sorudaki tüm kadinlara gerçeği gösteriyorum yorum atarak. Diğer yorumlarda millet gözünü açmiş sizde açın
Teknik olarak genelgeye göre ped satılması gerekiyor, satan marketler de var nitekim. Böyle bir durumda market çalışanlarını uyarın, dinlemezlerse şikayet edin. Ped temizlik ve hijyen ürünleri kapsamına girer çünkü.
Kimi Kime şikayet edeceksin? Yasaklayanlara mi? Adalet mi arıyorsun? Burda yok !
@Hissiz72 Yok yani genelgeyi yanlış uyguladıkları için tabii ki uyarılacaklar bunun adaletle ilgisi yok ki
@Hissiz72 Ya o ped yasaklandi diyip milleti gareyana getiren kişi yalan paylasimlar yapıyor dünde yaptı yalanini ortaya cikardim sorumu kaldirdigini söyledi ve dalga gecti az öncede bu sorusunu ifşa edip millete gerçeği göstermek istedim ama yine kaldirdi ve hesabini kapatayim en iyisi dedi hesabi kapattiracak hesap kapanmadan tekrar paylaşacagim.
RTE gerçekten bi kadın düşmanı mı ya?
Bu ne demek oluyo, önce İstanbul sözleşmesi, sonra lgbt, şimdi ise ped satışları.
Covid başlayınca bizim reglimiz durmadı aloo?
Pedi al bedava dağıt yani. Yasaklamak ne demek?
Var ped her duyduğuna inanırsan sanada RTE düşmanımısın diye sorarlar azıcık telden başını kaldırıp her okuduğumda inanmayip bakabilirsin ben üç paket aldım git kendinde al gör
@Kaderinikendinyaz 👍
@Kaderinikendinyaz Bazı yerlerde yasak.
Ya sizin mahallede bir bakkal amca yok mu :) Herşeyi satarlar süpermarketlere azcik ara versek okeyiz
Bakkallar satıyor
Ben pedden vazgeçtim sonuçta temel ihtiyaç değil, direkt o kanı kusuyorum tavsiye ederim. Fıkra diye anlatsan dayak yersin ama gerçek ya 🤬🤬🤬🤬
Bu ülkenin cahilce aldığı kararlardan bıktık artık yeminle iyi o zaman ped yerine başka şeylere yönelelim ortalığa başka görüntüler çıksın.
Saçmalık insanlar ne yapacak iyiki dün aldım ben 😄
Inş yanlış anlaşılma olmuştur çünkü bu kafa torbacılarda bile yok
Üff amma saçmaladılar yani perim millete zararı mı var faydası mı bunlar neyin kafasını yaşıyor
Kanka yalan bunlar yalaan. Pravakatörlerin işi yasak felan değil aşkıım.
@filizzz06 şimdi bişey diyeceğim de bana yakışmıyor. Başlayacağım hee
nE?
@filizzz06 sana değil şu saçmalığa diyorum
kanka ben seni anlamadım laan hangi taraftasın? sjsjjs
@filizzz06 tamam aşkım sıkıntı degil :)
tamam canım sorun etme <3
Şimdi bu sorudaki tüm kadinlara gerçeği gösteriyorum yorum atarak. Diğer yorumlarda millet gözünü açmiş sizde açın soruyuks ye mesaj atipsikayet edelim
E yok artık ya, bez mi taşıyacağız. İnsanlık ayıbı bu kadarı artık!
18 yaş altına satış yasaktı evet şaka gibi 2 yaşla kurtariyordum regl olmak utanılcak bir seymiş gibi hissettirmeye ne hakları var
Resmen yoksayılıyoruz umursanmıyoruz en temel ihtiyaçlarımız bile umursanmıyor gerçekten o kadar üzücü ki sinirlenemiyorum bile
regl olmakta yasaklandı zaten korona var değil mi
bu ne biçim bir beyin yoksunluğudur ya ped bir ihtiyaç kafalarına göre asaklayamazlar
konuşun kızlar ssavunun haklarımızı böyle olamaz ya bezmi saralım kendimize artık hangi bakan bakıyorsa ses verin
Regl olmasa dünyada olmazlardı halbuki. Regl olmasa hayat olmaz, dünya olmaz. İnsanlar olmaz. Nankörler!
ücretsiz dağıtım isterken paramızla bile alamama şoku
Ya ped satışı yasaklanabilir mi? buna inanıyormusunuz gerçekten?
Tamamdır. 👌🏻
Erkekler Ne Diyor
Böyle tam kapanma başlı başına saçma oldu. Milletçe herşeyimiz bir garip zaten
tuvalet kağıdıda yasaklansın millet gtünü çaput bezle silsin
çocuk bezi kalksın eski üçgen bezler gelsin
:Dd tövbe tövbe bu millet mallaştı iyice, şeriat mı geliyor nedir
sayın hanimefendiler.. size söyleyeceğim tek şey.. seçim zamanı geldiginde bu günleri lütfen unutmayin.. ona göre oyunuzu kullanin.
Korkuyorum artık kadın olmak (cinsiyet olarak) da yasaklanacak.
başlicam ama böyle hükümete. ne istiyor bunlar be? DÜŞÜN YAKAMIZDAN!!!
göz (t) ümüz aydın.. bir süre tuvalet kağıdı da satılmayacakmış bu akşam haberlerde gördüm, g. tü boklu gezeceğiz artık bi süre😂
Artık halknile eğleniyorlar. Bunları halk istedi sonuçlarına katlansin.
Hala bu kuralı doğru bulmuyorum kadınlar ne yapsın bez mi taksın :dd?
Bizim market satıyor
Sizin market mevzuyu yanlış anlamış.
Regl olmayı verin siz de :D eliniz de değil mi sanki :p aahaha
Yaa bunlar vallahi gerizekalılar ya hatta daha da ötesi
İyiiice b. knu çıkardılar vesselam
Hoş beklermiydim beklerdim şaşırdımmı şaşırmadım
Yobaz ve yabani insan artıkları kendilerini bir bk sandığı için oluyor böyle. hırsızlar
Sanmıyorum ya saçma bir yasak alkol gördüm ama bunu görmedim
Birileri artik baslarinin cagresine bakacak heralde 😉
Azimi yine tutamicam devletin halt yemesi, hepsi partilerin oyunlari maksat milleti deliye çevirmek temel ihtiyacini bay veya bayan iki cinsi aynı değerle bakarim yakinda tıraş malzemelerini de kaldirirlar ozaman napacaz. 🙃
Bizim burada satılıyor hanımefendi gönderebilirim isterseniz
Elimiz arkamızda gezmek suç olmuş. Yakında nefes almamıza bile vergi vereceğiz 😎👍
Kadının en doğal ihtiyacında biri ped yasak değildir
yanlis degil isem yasaklar ,17 mayisa kadar degil mi yani yetecek kadar alin
Sürekli böyle düşündüğünüz için bu haldeyiz. Alkol yasaklanıyor, siz de içeceğiniz kadar alın 1-2 gün önceden diyorsunuz. Ped yasaklanıyor, depolayın diyorsunuz. Sorun bizim bunları depolayamayacak durumda olmamız değil bir anlayamadınız gitti. Sorun bunların yasaklanması. Yarın sokakta su içmeyi yasaklasalar kafalarına göre evden çıkmadan için diyeceksiniz. Pes!!
Mesala sen ve ben biz değilde ya coronayı bizim ufaklıklar kaparsa hıhhh 😛😂😂
Off Yeter ama bu kadar da s*lak olmayın yaw gerçekten pes.
Biraz disinizi sıkıverin sizde yahu herseyi dert ediniyorsunuz.
Arabeskmisiniz nesiniz?
Nagehan Alçıya sorsanız o size neden düğünü belki açıklar..
Ne sacma ya her gun yeni bir sacmalikla uyaniyoruz artik
bence bunu o marketin kadın çalışanlarına sorun bakalım ne cevap verecekler?
O kadar boş şey yasak değil ama bu yasak🤨 En temel ihtiyaç
Ayaklanmak için illa ki koltuklarınızı da mı alsınlar.
Tam kapanmada haftasonları oksijenli solunum yapma yasaklandı
ben kadınları destekliyorum bu bir hijyen ürünü gerekli bir ürün ancak anlayamadım
Karıları menopoza girdi diye ülkede genç kız yok sanıyor bunlar