Çözüm odaklı ne denediysem elde var sıfır. Her ay o hastaneye gidilecek ve serum vurdurulacak yoksa ölmek isteyecek kadar şancı çekiyorum. İşin absürt tarafı yumurtalıklarımda bir problem yok tek dedikleri acı eşiğin düşük olabilir ama oda kesin bir açıklama getirmiyor bu durumuma. Bugüne kadar denemediğim ne tarif, ne egzersiz, ne ilaç, bir şey kalmadı. İlaç kullanmayı sevmeyen ben her ay 9 ağrı kesici tüketiyorum, buna rağmen sandım sadece hafifliyor geçmiyor. Bu hangi günahımın ceremesiyse büyük bir günah işlemiş olmalıyım.
Kesinlikle papatya çayı belki sadece bende etkilidir bilmiyorum ama hem söktürüyor hem de ağrıyı kesiyor aynı zamanda bel ve kasık bölgeme 15 dakika sıcak suyla yıkıyorum ve ayaklardan belimden soğuk almamak için elimden geleni yapıyorum. En çok soğuk alınca ağrılı geçiyor o yüzden buna dikkat et çorapsız yeleksiz gezme 😂😂
Hmm şeyy hiçbir şey yapmıyorum çünkü regl ağrılarım olmuyor. Neyse ki şanslı azınlığa dahilim ve ne başında ne sonunda bir ağrım olmuyor. Herhangi bir gün gibi geçiyor benim için. Ama çevremde genelde karnına sıcak su torbası koyanlar var.
Şu resimdeki kız gibi şortla dolaşmıyorum mesela. Şort giysem regl günleri çok acıyor. Üzerime kalın giyorum esas da ayaklarımı sıcak tutuyorum. Sıcak çay içiyorum geçiyor. Eğer dayanamıyorsam ağrıkesici içerim.
Bende öyleyim. Regl döneminde şort , mini etek asla giyemiyorum. Çok ağrım oluyor giyersem.🙄 Ayak , bacak ve karın bölgeisni sıcak tutmak başı çeker ağrılardan kurtulmak için.
Ben hastanelik oluyorum bazen bazen e sıcak su torbası o gün kendimi çok sıcak tutuyorum 1 saat da uyuyunca kendime geliyeoum uyumluk icin dua ediyorum ağrıdan keske bende ağrısız bir şekilde geçirsem
Merhabalar :) Çok ağrım olursa sıcak bir duş alıyorum ve bitki çayımı içiyorum ilaç kullanmayı tercih etmiyorum bu dönemde ve youtube tan reglken yapılıcak yogaları yapıyorum gayet iyi geliyor. Umarım sana da iyi gelir çikolata olarak 1 kare bitter yersen ağrın hafiflemiş olur 😊😊
Şu ağrısı olmayan arkadaşlara o kadar imreniyorum ki. Ben en az 2 bardak rezene çayı, sıcak su torbası, ayağımda kat kat çorap ve patikler ile battaniye altında geçiriyorum sancılarımı.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sıcak su torbası hazırlıyorum. Sıcacık giyiniyorum. Bazen duş alıyorum.
Nasıl bir ağrı yaşıyorum anlatamam. Ağrı ağrı değil seri katil karnındaki. Yerde sürünüyorum, sonra ağrı kesici alıp bir saat etki edene kadar garip garip dans ediyor ya da yorganına kovan oluyorum.
Adet olmadığım zamanlarda çorap giymeden yerlere basarsam ve üşütürsem adetim çok sancılı geçiyor adet esnasında da sıcak bişeyler giyersen ağrıların hafifler