Kızlar erkeklerin sizin için neler yapmasını istersiniz?💥

Selam...
Aslında konu sevdiğimizin insanın neresini görmek değil, sevdiğimize nasıl iyi gelirizi? Düşündürdü bana... Ve gülümsetti bir hayli... Çünkü bu çok değerli...
Çünkü değer vermediğim bir kadını yaşamıma almam...
Hayatıma Alıyorsam da, onu sevgilim ya da eşim olarak sıfatlaştırmam, ya da ötekileştirmem... Sadece önemli bir değer olarak görürüm ki, bu da ona olan sevgimi besler...
Ne mutlu sevebilmişim ya, ee birde seviliyorsam... Ruletin kazanını ben olmuşum, ve o vakit hakkını da veririm, tüm egolarımdan kurtularak...
Kim öyle günlerinde biraz şımartılmak istemez ki : )
Kimi kadınlar için zor bir dönemdir regl dönemi, aslında kimi ruhi değişimler, agresiflik, sinirlilik ruh hali de yapar, normal dir de, netice olarak vucüt bir yenilenme ve değişimini tamamlar, kimi ağrılar ile... Ve bu her kadın da aynı değildir.
Şefkatli olunmalı, bu dönemlerde çok daha hassaslaşabilirler, anlayışlı olmak ta şart...
Ha bir de hediyeler çok önemli... Minik te olabilir, kimi zaman Şef in tadımlık bir gurma menüsü de hazırlanabilir, oldukça lezzetli olan... Belki konforlu bir butik otelde doğa ile iç içe birkaç gün , normal hayat stresinden uzak... Molalar da çok keyifli gelir, vakit uygun ise...
Bu arada, gizlenmesi, saklanması bana kalırsa oldukça çağ dışı...
Ben sevdiğim kadının herşeyini görmek zorunda değilim, fakat herşeyi konuşabilmeli, yaşayabilmeli, onu anlamalı, hissedebilmeli kimi zaman bir vakitten sonra konuşmadan onu anlamak adına birkaç adım ondan önde onu gülümsetebilmeliyim... Ben de öyle gülümsüyorum, tabiatım kurusun...
Oysa böyle dönemlerde en çok insanların sevdiklerine ihtiyacı var, anlayan...
Bencede
Rica ederim...
İlk başta benden çekinir söylemezdi tatlı şey <3 daha sonra söyledi tabi ki ben onun günlerini tuttum regl öncesi ve regl dönemi ben seninle olmak istiyorum dedim ben seni mutlu etmek istiyorum dedim ve o çok mutlu oldu derken her zaman regl dönemi sevgilimin yanında oldum ona şarkılar söyledim şiirler yazdım, Mesela çok sinirli olurdu ama ben onu sinirliylen tatlı bulurdum elimden ne geliyorsa yapardım uyumazdım belki ama önemli olan onun mutluluğu bizim mutluluğumuzdu <3 Zaten hassas biriydi bende kibar biriydim ama hassas günlerinde ben tüm kalbimi ona veriyordum <3 Her anını özledim ama artık o yok :( :( :(
Ya sen ne güzel bi insansın valla okurken ağlicaktım 😊
😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞
Niye ayrildinizki
Ya inşallah bundan sonra hep mutlu olursun üzme kendini
Bana bir türlü inanmadı sahteyim sandı çünkü hep çevresinde alışmış kaba erkek veya kızları elde etmek için yalandan romantik olan erkeklere. Benim saf sevgime inanmadı onu elde etmek için oyun oynuyorum sandı :( Benim futbol ile işim olmaz dizi film pek bilmem ama cidden inanmamıştı hiç, Sigara bile içmem öyle yetiştim Ailemiz bu şekildeydi küfür bilmem etmem kullanmam, Erkek arkadaş ortamında bulunmam hep küfür ve sigara oluyuyor sevmem hiç. Hayatımda hep 1 kişiyi bekledim ve sadece 1 kişiyi aşık oldum onun için her şeyimi verdim Zihinden değil Kalpten sevdim. Lakin benim de hatalarım oldu ona karşı bazı şeyleri anlayamadım onun nazarında her zaman kendimi suçlu buldum cidden suçlu varsa o da benim. Ben onun bazı söylemlerini sanki ciddiye almıyrmuş gibi bir hava oluşturmuşum ama içimde böyle değildi :( ama bunu dışarı vurmalıydım tüm hatalarımı biliyorum. Oda benim gibi çok nazik ve kibar biri onunda hayatında kimse olmadı benden başka lakin haklı olarak erkeklere bakış açışı temkinli, hak veriyorum çünkü maalesef genele vurulunca o dediklerinde haklı. umarım bir gün barışırız :( Ben onunla evlenmek istiyordum hayatımın aşkıydı
😞😞.
Gerçekten çok üzüldüm ya inşallah barışırsınız
:( Keşke senin gibi bir erkek olsa da bana aşık olsa
hiç bişi yapmam banane bana mı oluyor regl Allahhalla bi de bunu silah olarak kullanan kızlar var yazık sanki önceden analarımız dokunma bana regl im mi diyodu?
Bu Türk erkekleri neden böyle ya, yorumları okudukça sinirlendim 😠 Sanki bilerek oluyoruz regl. Bide gizli saklı kalsın diyenler var... Yok kendini dizginlesin diyen var. Sadece bir kaç kişi cidden çağdaş Petro başta olmak üzere onlarda sanırım ya Türkiye den değil veyahut Doğma büyüme hakiki İstanbullular. O kişileri gördükçe sevindim mutlu oldum ama geneli kötü düşünceli. Regl sürecinden utanan veya kadını suçlayan erkekler katiyen Orta Doğu insanı benim nazarımda asla da bu kafa yapılı biri ile birlikte olmam. Az sayıda olan erkekleri yani Elit Beyefendileri selamlıyorum özellikle Petro senin gibi vicdanlı ve saf aşk arayan erkek kalmış bu devirde umarım barışırsın.
Ona o gün karar veririm. Nasıl bir mazerete ihtiyacım olacaksa o konuda değerlendiririm seçenekleri👒🤭
😄😄
Benimkisi kavga etmiyim diye normalde bile hayır dediğine evet der yanımdaysa sıcak su torbası hazırlar puding yapar
Uzaktaysa da çok ilgili olur gece kaçta ararsam arıyım açar ben daha rahat uyuyayım diye kitap okur
Vayyy. Cidde şanslisın👌
Teşekkür ederim ama normal zamanlarda bu kadar ilgili değildir sadece o döneme özel başı ağrımasın diye ben biraz sorunlu oluyorum da
Sanki olağanüstü hal tamam çok sancılı geçiren kadınlar var ama boş abartı bazıları bende şu an regl dönemindeyim benimde çok olmasa da ağrım var ben öleyim mi 😂 birşeyi çok abartmayın
hiç böyle duyarlı bi sevgilim olmadı -_- bi bok yaptığı yok
Çikolata ayıcık çiçek abur cuburlar güzel iltifatlar güzel Mesajlar Notlar hediyeler onu çok mutlu hissettirir biz kızlar küçük jestleri severiz
Valla o dönemde cok duygusal oluyom yanimda olunmasi yeter
Anlayış göstermesi yeterli olur benim için cünkü biraz gergin ve istemsiz sinirli oluyorum🙄
benim sevgilim hayatında hiç regl olmadı
sevgilim de yok zaten
Bir şey yapmasın. Sevdiğini her daim hissettirsin o bile yeterli.
Rahat bırakılmak isterim geçici bir şey o an yalnız kalmak isterim.
Ayda yılda bi oluyorum zaten sadece bi hafta PMS sendromu var o zaman da az alttan alsın bide çikolata alsın yeter
Ya şu hiçbir şey yapmam diyen hödükler siz niye varsınız ki.. kızın da sana ihtiyacı var sanki canım
Sevgilim regl olmuyor...
Bir şey yapmasın beni sevsin yeter ❤️🤩🥰😍😻
öyle deme kızların hassan günlerinde yanlarında birinin olması ve ona destek vermesi çok önemlidir sonuçta ha tavukların yumarta yapması ha kızların regl acısı çekmesi aynıdır :D
Kızım yeter bana beni birileriyle karıştırdın her halde 😂🤗
pardon bayan evli olduğunuzu bilmiyodum :)
He tamam boş ver sorun değil
Bir şey yapmam ölsün
Bazı konular gizli kalmalı diye düşünüyorum. Sevgilimin o özel gününü hem ben neden bileyim. Eşim olsa amenna..
Kendini kötü hissettiği her dakika yanında olurum. Ruhuna iyi gelebilmek için elimden geleni yaparım ama bu gibi ölçüsüz davranışlar hiç benim konum değil.
Bu onun mahremidir. İlgilendiğim şey onun ruhu ve yüreğidir. Bilmem gereken onun zihni ile kalbi arasında düşündükleri ve hisleridir..
Özel bölgesi değil...
𝔖𝔲𝔫𝔰𝔥𝔦𝔫𝔢
Ya tabi. Herşey mahrem zaten sevgililikte kızın regl olması battı
Battı derken hiç yakışmadı sayın fenomenim. Seçtiğiniz cümlelere dikkat ederseniz iyi olur. Örnek olmanız gerekir.
Özür dilerimde yani reglın gizli kalması mantığını anlamadım ben sayın fenomen bey😊. Dus alırken gizlicemi alıyorsunuz. ya da grip olduğunuzda bunu sır gibi sakliyormusunuz
Bilmem bunu o bazı uzuvları ve zihinsel yetiyi sağlayan beyinleri ile yer değiştirenlere sormak gerekir diye düşünüyorum.
Karnına sarılarak, öperek yatarım. Kavga etmek isterse de elimle ağzını kapatır "şşştttt sus bakalım tatlım." derim. :)
Vay vay vay😂
Mutlu olması için ne gerekiyorsa yaparım, alttan alırım, şiirler şarkılar söylerim. Sürpriz yapar çikolata alırım. Beraber oturup dizi izleriz, sarılmama izin verilse sarılıp onun huzurlu hissetmesini sağlarım.
Ne isterse yaparım ama özellikle çikolata alir sonrada kucagima alir sarmalar ellerimle çikolatayi yedirirdim
Vay be
Olur elbet umut fakirin ekmeğidir
Kasik pozisyonunda yatırıp eline nutella verip karnını ovdugum günler geldi aklıma..
Ayrildinizmi
Yillar önce
😞
Üzülecek hiç bir şey yok kimse bulunmaz hint kumaşı değil
Öyle ama yinede uzücü bence. Niye ayrılmiştinizki
Heyecan bitmişti
Hmm🤷♀️
Ne yapsan göze batar en iyisi bu dönemlerde fazla yaklaşmamak gerek, kapısının önüne çikolata bırakıp zile basıp kaçarım mutlu olsun da Whatsaptan bana sarmasın sonra.😀
Ama şu an iyi ki sevgilim yok dedim soruyu olurken.
biraz çikolata alırım güzel sıcak bişiler hazırlarım torba falan , sonra gider yanına yatar sarılırım geçene kadarda kendimce severim onu güldürürüm 😄
yanında olamadığım için genelde ruhsal olarak sıcak tutmaya çalışıyordum ve karşılıklı çukulata alıp görüntülü olarak yiyorduk ve genel olarak üzmemeye çalışıyordum... güzel günlerdi...
Ne derse yapardım yeter ki gönlü hoş olsun. İltifatlar ederim sürprizler yaparım sarılırım öperim vesaire...
Pek anlamam ama o durumda pek onun gözüne görükmem :)) o an girişse sesimi çıkarmam, ismimi söylesem savaş çıkar çünkü
Bütün işleri ben yapıyorum
Git yat diyorum çocuğa ben bakıyorum
Sıcak bir çay yapıyorum
İşten gelince rabii
Sevgilim yok. Olsaydı elimden geken her şeyi yapardım emin olabilirsiniz.
Her regl döneminde bir şey yapacaksam yanmışım ben... Sadece hep evet diyerek, sustururum. :D
ben olsa fıkra anlatırdım masaj yapardım banyoya götürür arkasına kese atardım :D
Ben hastayken bana nasıl bakıyorsa öyleymiş gibi bakarım ona o ilgiyle yani
olum bak bacağından kurşun yemiş adam gördüm, yeminlen sizin regl olunca mızırdadığınız kadar mızırdamıyordu
😂😂 bence de çok abartıyor bazıları
Ekstradan bir çabaya girmem asıl anlayışlı olup o kendini dizginlesin.
sıcaksu torbası ve aprısını unutması için en sevdiği film sıcak bir sarılış. işe yarıyor. tatlı isterse getiriyorum zaten 👊🏽
Ayaklarına sıcak su torbası koyuyorum karnına da masaj yapıyorum başka önericeniz bişey var mı
O dönemde hassas olduğu için onunla ilgilenip olabildiğince sevdiği şeyleri yapıp ve çocuk gibi severim ama bilin bakalım ne eksik :D
Hiçbir şey regl olan sevgilimden uzak dururum 1 hafta konuşmasın mümkünse
Uğraşamam onun nazıyla gitsin reglden sonra gelsin
Ne isterse onu yaparım
Hicbir sey cunku hep sapim fbvvhhb
Sevgilim olunca söylerim.
Dünya üçgen dese tamam diyorum 🤣
Hep alttan alıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?