Regl oldum feci ağrım var belden aşağım tutmuyor
Arkadan sarılıp karnıma sıcacık masaj yapan bir sevgiliye hayır demezdim
Tiksinir miydi acaba?
Arkadan sarılıp karnıma sıcacık masaj yapan bir sevgiliye hayır demezdim
Tiksinir miydi acaba?
tiksinmek yerine.. dediğin şeyi yapardı.. tikşsnşlecek bir durum yok ortada.. arkadan sarılıp karnına masaj yapması senin kendini ona itmen en güzel hali be çirkinlik olur mu
Bir de sürtünmeden, yanlış anlaşılmaya mahal vermeyecek şekilde yapsa
Sürtünmez belki ancak kendine çok çektiği için iktidar olabilir kalkabilir arkadan hissedebilir. Bunu sürtünüyo anlama çünkü insan sevdiği kişiyi arzular.
Değerse kötü hissederim ama
İyide bebiş kötü niyeti yok elini koymuş srkandan masaj yapıyo arkandan sarılıp seni öpüyo saçlarını kokluyo kötü bir amaç yok yani. Ama istemsizce kalkar o arada.. kendi istediği için değil istemeden iktidar olur yani zaten seni seven kişi art niyet aramaz belki o da utanır geri çekilir sıcak bir şeyler yapmaya gider sana o arada ama istemsizce kalkar yani bunda kötü bir şey yok anı bozmak saçma olur
İstediği kadar sürtünsün , kızmam..
daha yeni kötü olurum demiştin?
Tiksinicek bir durum değil bu hastalıkta değil bu normal kadının her ay olduğu bir döngü kim istemez ki böyle ince güzel düşünücek bir kişi ile yakın olmayı...
Bence tiksinmez aksine hoşuna bile gider bir erkeğin diye düşünüyorum
ben şu an reglim ve bildiğin içimi bıçakla parçalıyorlar sanki belim kopuyor iki majezik içtim offf
tiksinmemesi lazım
Karnına havlu üstünden sıcak ütü, veya sıcak su torbası koyduğum çok olmuştur. Sarılma ve el sıcaklığı yetmiyor.
ellerimi bacaklarımın arasına alır ısıtırım. sıcacık olan ellerimi karnından çekmem
O sıcaklık nasıl iyi geliyor biliyor musun...
Tabi bir de kötü niyet olmayacak sürtünme filan
o acı çekerken kalkmaz ki
Arkadan sıkıca sarılsan kalkmaz mı
Kalkar bence
Neden tiksinilsin ki, sevdiğim kişiye iyi gelecekse elbette yapardım.
Yo iğrenç değil. Eğer bana ihtiyacı varsa elimden geleni yaparım.
sıcak su torbası ve çikolata verilir. Bir de peluş ayı
Niye tiksinsin sonucta binevi hayat arkadaşın iyi günde kötü günde unuttun mu 🤣🤣🤣🤣
Neden tiksinsin dediklerin yapılırdı
Dükkan kapalı yani
Tiksinmem ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?