Özel Günler & Hijyen Ummadığın anda regl ağrın tutarsa ne yapıyorsun? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Yapay Zekaya Sor Uykumda ne yazıkı yakalandım uyutmadı uykusuzum devan ediyor nasıl kesilir kızları Güncellemeler+1 yıl Yardımcı olun lütfen Ummadığın anda regl ağrın tutarsa ne yapıyorsun? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Anara__ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Güçlü bir ağrıkesici iğne. Kökten çözüm oluyor. Bir de aşırı tatlı uykusu oluyor mışıl-mışıl uyuyorsun) 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 7,2b cevap paylaştı. geçmesini bekliyorum. bazen dışarı çıktığımda oluyor öyle geziyorum 1 0 Yorumla
GlnrByrr Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sıcak su torbası , şekerli sıcak su veya ağrı kesici 1 0 Yorumla
simtansama Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl tek çözüm arveles 0 3 Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl @simtansama majezic nasıl Yorumla simtansama +1 yıl @meraklıbilginpanda o da iyi Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Agrı kesici tek care 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Keser ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesmez azaltır kanı bu da senin için daha iyi doktorlar bi mahsuru olmadığını aksine az kan kaybı olacağından içilmesini tavsiye ediyor… Yorumla Soran +1 yıl Ne içiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arveles dolarex Yorumla Soran +1 yıl Yok onlar ya Yorumla Soran +1 yıl Bizde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baska agrı kesici de olr Yorumla Soran +1 yıl Şey var parol ve minoset var Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 4,7b cevap paylaştı. Regl olmuyorum ben. 0 0 Yorumla
Alper35İzmir Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 40% +1 yıl Anlık olarak kesmenin tek bir yolu var zaten onu da biliosundur 1 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bu soruya erkeklerden daha çok cevap gelmesi bir dramdır. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben kızlardan beklerken erkek bence bunun uzmanı olmuş Yorumla Devoxer +1 yıl Geçmiş olsun Aleyna yani çözüm bulmuş olman dileğiyle Yorumla
şakacışirine Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ya senin kide dert mi koy sıcak su torbası vur kafayı devam uykuya rn azından yataktasin yavv biz ise geldik 6 da kalkıp 🤦♂️😅 0 0 Yorumla
niyeburdaysam Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 50% +1 yıl regl sorusuna 11 tane erkek cevabı, benimle birlikte 12 oldu. müthiş bi yer burası ya :D 0 0 Yorumla
severmurat818181 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 76% +1 yıl geçmiş oslun ya 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağol Yorumla
Halil_Oz Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 67% +1 yıl Gecmisolsun 1 5 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür Yorumla Halil_Oz +1 yıl Bide iis olunca usutuyon kendini oda olabilirmi Yorumla Soran +1 yıl Üşütmede var Yorumla Halil_Oz +1 yıl Evet ayaklarini sicak tut termossa sicak su koy karninin ustune koy fayda eder Yorumla Halil_Oz +1 yıl Nasil oldun aleynixk Yorumla
elif_dedim Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Parol at bi tane 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kesilir olmaz Yorumla elif_dedim +1 yıl O zmn çekeceksin bebiş. Ha bir de ayaklarını karnını poponu sıcak tut Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Kötü bir şey tüm kadınlara saygı ile bakıyorum 0 0 Yorumla
yhgfgj Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bunun rahatlatan bir yolu var 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne peki Yorumla yhgfgj +1 yıl Ama çok hafifler Yorumla Soran +1 yıl Ne işte onlar Yorumla Soran +1 yıl Neyse boş ver Yorumla yhgfgj +1 yıl Çok rahatlatacak Yorumla yhgfgj +1 yıl Acıyı çekmeye değmez Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl uyuyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Keşke bende uyusam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😴😴 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Güçlü bir ağrıkesici iğne. Kökten çözüm oluyor. Bir de aşırı tatlı uykusu oluyor mışıl-mışıl uyuyorsun)
geçmesini bekliyorum. bazen dışarı çıktığımda oluyor öyle geziyorum
Sıcak su torbası , şekerli sıcak su veya ağrı kesici
agri kesici eve gidiyorum yatiyorum
tek çözüm arveles
@simtansama majezic nasıl
@meraklıbilginpanda o da iyi
Geçmiş olsun
Agrı kesici tek care
Keser ama
Kesmez azaltır kanı bu da senin için daha iyi doktorlar bi mahsuru olmadığını aksine az kan kaybı olacağından içilmesini tavsiye ediyor…
Ne içiyorsun
Arveles dolarex
Yok onlar ya
Bizde
Baska agrı kesici de olr
Şey var parol ve minoset var
Agri kesici
Kötü oluyorum
Erkekler Ne Diyor
Regl olmuyorum ben.
Anlık olarak kesmenin tek bir yolu var zaten onu da biliosundur
Bu soruya erkeklerden daha çok cevap gelmesi bir dramdır.
Ben kızlardan beklerken erkek bence bunun uzmanı olmuş
Geçmiş olsun Aleyna yani çözüm bulmuş olman dileğiyle
Ya senin kide dert mi koy sıcak su torbası vur kafayı devam uykuya rn azından yataktasin yavv biz ise geldik 6 da kalkıp 🤦♂️😅
regl sorusuna 11 tane erkek cevabı, benimle birlikte 12 oldu. müthiş bi yer burası ya :D
Kendi kendime sen erkeksin me reglisi kendine gel diyorum
geçmiş oslun ya
Sağol
Gecmisolsun
teşekkür
Bide iis olunca usutuyon kendini oda olabilirmi
Üşütmede var
Evet ayaklarini sicak tut termossa sicak su koy karninin ustune koy fayda eder
Nasil oldun aleynixk
Parol at bi tane
Kesilir olmaz
O zmn çekeceksin bebiş. Ha bir de ayaklarını karnını poponu sıcak tut
Kötü bir şey tüm kadınlara saygı ile bakıyorum
Kız kardeşim den biliyorum zor bir durum.
Bunun rahatlatan bir yolu var
Ne peki
Ama çok hafifler
Ne işte onlar
Neyse boş ver
Çok rahatlatacak
Acıyı çekmeye değmez
kekik kullan
bide parol
uyuyorum
Keşke bende uyusam
😴😴