Çok şiddetli regl dönemi geçiren bir sevgili için mi?
Günlerce araştırma sonucu bilinen ve denenen en verimli şeyleri toparladım gittim malzemeleri aldım aktarları gezdim. Olabildiğince doğal ve zararsız olması lazımdı.
Her şey hazır ve uygulamaya başladık 2-3 aylık bir süreçten bahsediyorum aradaki farklar, uygulanan şeylerin etkileri ban olan tripleri falan :)
Sonuç %50 - %60 oranında azalmaydı bunu kendisi söyledi. 5-6 ay bu şekilde düzenli olarak kullandı ve giderek daha rahat geçiriyordu.
Kendim regl olsam bu kadar uğraşmazdım ama kıyamıyordum da ona.
İstediği her şeyi yaparım, alttan alırım, triplerine katlanırım, ilgiyle ve şefkatle yaklaşırım her zamankinden bir tık daha fazla belki de. Sıcak su torbası yerine kendi vücut ısımla ısıtırım (default olarak 37 derece), ped (mid/max), tampon, cup, dondurma ve tatlı (çikolata ağırlıklı) stoğu yaparım. Ayak masajı olsun full body masaj olsun ne isterse yaparım (evet boş zamanım çok) 😂
ilk önce ılık bir duş ile rahatlamasını sağlarım, duştan çıktığında güzel bir kahvaltı olur, genelde enerji verici çikolata gibi.. arkasından ağrısı devam ediyorsa arvales dolorex buscopan hangisi onu rahatlatıyorsa o ilacı almasını sağlarım.. ilaçtan sonra ise biraz bal kattığım ada çayı.. sonrasında ise bol ilgi.. ve acısını unutması için, konunun değişmesi için bol sohbet..
Eski evim regl kampı gibiydi, regl olan soluğu bende alırdı. Şimdi o kadar vip hizmetler yok. Daha bir yalın artık. Shiatsu Masajı Sıcak çikolata ya da filtre kahve Polar battaniyenin altında + projeksiyondan bişeyler izlemece Kadınlara özel günlerinde iyi davranırsanız karşılığını fazlasıyla alırsınız!
3 gün öncesinden malejik ilacını hazırlar sıcak su torbası alırım. Yatağının nevresim takımını değiştirir komidesinin üstüne çeşit çeşit çikolata sunardım. O benim herşeyim çünkü ❤
Çikolata alırım birde kendimi ona kurban ederim tek bildiğim bu. Kurban ederim dedim çünkü kadınlar regl zamanı sinirli olur diye biliyorum çatmaya yer arıyorlar
Sadece bizim ülkede çekiliyor sanki bu sancılar.. Zamanında çikolata taşırdım yanımda, elimden geldiğince sıcak tutmaya çalışırdım.. Bir bok yapmaya gerek Yok, yabancı kadınlar da çekiyor o sancıyı hiç söylendiklerine şahit olmadım..
Özel Günler & Hijyen konusunda 394 cevap paylaştı.
çikolata alır ayaklarına karnına sıcak su torbası koyarım majezik veririm ilgi sevgimi veririm baş başa olursak olmaz isek arar sorarım nasılsın canım evine gitmek ayıpolur
Sonuç olarak abartıyorsun, iş hayatında olan bir çok kadın senin abarttığın kadar sancılar geçirse iş göremez raporuna düşer ne tesadüf ki ne kadar çalışan kadın tanıyorsam da hepsi her ay normal ve insani şekilde devam ediyor ağrısını sızını kastetmiyorum sana. Kişilik bozacak duruma ani git gellere vurduğunuz olayı söylüyorum sana
Ben regl olduğumda yanımda mıydın hayırdır? Bazı ülkelerde regl tarihleri tatil kabul ediliyor ama yine diyorum ki bilim adamlarını devletleri geç sen biliyorsun her şeyi boşver 😂
Boş yapmaya ve sıkmaya başladın. Hangi bilim adamı sana diyor ki regl günlerinde kadınlar çift kişiliğe bürünür de dengesizlikler yaşar? Anlaman kıt galiba senin bak ısrarla belirtiyorum ki AĞRISI SIZINA BİŞEY DEMİYORUM anlıyor musun? Benim dediğim şeyle bunu ayırt edebilecek zekaya sahip misin?
Regl olunduğunda vücutta oluşan hormonal dengesizlikleri bir sayar mısın sonra neden kişisel dengesizlik oluşuyor onu da açıklamış olacaksın zaten 😂 bir b*k bilmeden boş yapan sensin.
Tamam lüzumsuz bayan sen Prof. Doç. Dr Tıp öğrencisi bir kişilik olduğundan dolayı çok haklısın. Benim görüşüm bu, beğenmiyorsan katılmadığını söylr ve boş yapma😊
Ahahahhahshshs ne güzel kapattın konuyu. Anca sizin gibi boş insanların işi zaten durumu yaşayanlardan daha iyi bildiğini sanmak. Yaşamadığınız ve hakkında en ufak bir bilgiye sahip olmadığınız konularda böyle sıkışınca beniö gikrim bu beğenirsen beğenirsin beğenmezsen beğenmezsin deyip kaçmak 👌🏼
Ben sana iyi bildiğimi beyan etmedim. Fikrimi söyledim ve sen kendi egonla burda boş laflar peşindesin. Gereksiz iletişimi bırak da ikile artık uzatma hala kendince bir şeyler söylemeye çalışıp duruyorsun
Sen kendi fikrini söylemiyorsun saygısızca ve ukala şekilde konuşuyorsun. İlk cevabın bile saldırganca çok biliyorsun diyerek dahil oluyorsun. Bence diyerek başlıyorum cümleye görüyorsan doğru veya yanlış kendi düşüncem.
Tamam daha detaylı bir bilgin varsa yanlış fikrimi değiştirmen için benimle özel paylaşırsın bende yanlış düşünceden çıkarım, yorum altında tartışmaya giriyorsun üstüne bir de azarlar şekilde.😊
En İyi Cevaplar