Özel Günler & Hijyen Regl olmak günlük yaşantınızı olumsuz etkiliyor mu? xKimMiyimx Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Yoksa her zamanki gibi mi geçiyor?Ben regl döneminde evde kalmayi tercih ediyorum.. Regl olmak günlük yaşantınızı olumsuz etkiliyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
merveygt Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Evet hemde nasıl evden dışarı çıkmayı bırak bataniye altından çıkamıyorum. cunku aşırı ağrılarım oluyor. cok ta kötü oluyorum duygu acisindan 0 0 Yorumla
SσɳKαɱҽʅყα Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Malesef stres konusunda etkiliyor sadece ağrı felan yok şükür 0 0 Yorumla
Eva168048 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Benim etkiliyor. Kötü oluyorum gergin sınırlı alıngan olmam dışında ağrılı sancılı geçiyor mide bulantısı ateş VS olunca normal hayata karışmak zor oluyor malesef 😔 0 0 Yorumla
Quanna Takip Et Xper 6 Yaş: 80 , eic 100% +1 yıl etkiliyor bugün biraz soğuktu titredim resmen 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl yani mutlaka etkiliyordurrahatlık açısından olsun kanamalar ağrılar böyle bir durumdan etkilenmemek imkansız gibi 0 0 Yorumla
exeberia_yeni Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Böyle soruları erkeklere kapatır mısınız lütfen bi dahakine 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Evet hemde nasıl evden dışarı çıkmayı bırak bataniye altından çıkamıyorum. cunku aşırı ağrılarım oluyor. cok ta kötü oluyorum duygu acisindan
Malesef stres konusunda etkiliyor sadece ağrı felan yok şükür
Ağrım çok oluyor, günü evde ve dinlenerek geçirmek istiyorum
Benim etkiliyor. Kötü oluyorum gergin sınırlı alıngan olmam dışında ağrılı sancılı geçiyor mide bulantısı ateş VS olunca normal hayata karışmak zor oluyor malesef 😔
Ağrım olduğunda evet.
Evet olumsuz etkiliyor bir gün değil hatta bir kaç günümğ
Herzamanki gibi gecıyor valla 😂
Sürekli gaz sorunu oluyor ag
etkiliyor bugün biraz soğuktu titredim resmen
etkiliyor acılı 3 gün...
Kesinlikle etkiliyor.
Evet oldukça
Çok etkiliyor
Evet fazlasıyla
Etkilemez
Evet cok