AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
merhabalar, idrar kaçırma sorunu kadınlarda neden görülür? ileride hepimiz bu sorunu yaşamaya aday mıyız? teşekkürler
Oncelikle Hoşgeldiniz
Idrar kaçırma durumunun genetik olma gibi bir durumu var mı?
2 sorum var hocam
1. Bazı günlerde sistit oluyorum. Bu dönem beni çok zorluyor. Sistit olmamak için ne önerirsiniZ?
2. Kış aylarında çok fazla gaz sancısı, şişkinlik ve uzun süreli ağrılarım oluyor. Alt karın ve kasık bölgemde balon balon birşeyler var gibi hissediyorum. Bu günlerde ilaç vs tedavisi olmadan acil durumlarla ne yapmalıyım?
Bazen dışarıdayken zorlanıyorum bu konu hakkında ne yapmam lazım
Bu durum psikolojik sanırım.
Hoşgeldiniz Ali bey bundan sonra sizinleyiz
ben idrarımı alakasız bir şekilde iç çamaşırımda buluorum, 39 yaşındayım ne olabilir
Merhabalar Ali bey sizinde dediğiniz gibi idrar kaçırma sorunu olan bayanlar var ve bende bunlardan bir tanesiyim buna sebep olan nedir ve nasıl bu durumu daha düşük bir seviyeye düşürebilirim
Teşekkürler dr ali ekiz okuma yaptım
Mesane pedi ali bey bilgi verseniz
Tuvalete girer girmez otomatikman çişim geliyor neden hocam?
Çok sık idrar gelmesi neden olur?
Superrr ilgili biridir bende en iyi doktor
sizden yeni şeyler öğrenmeyi heyecanjla bekliyorum
Merhaba ben 19 yaşındayım cinsel ilişkiye girmediğim ay adet olmuyorum anca girdiğim ay oluyorum acaba ilerde hamilelikle ilgili bi sıkıntı olur mu ya da neden böyle oluyor ilk ilişkiye girdiğimde de kanamadı beni bilgilendirir misiniz acaba
Merhaba ben şunu merak ediyorum kadınlarda akıntı oluyor ve bu akınıtının nedeni var mı yoksa herkes de mi olmuyor
Hocam benim idrar kaçırma yok ama çok sık çişim geliyo sebebi ne olabilir acaba ya
İdrar kaçırma tedavi edilebilir mi
Ben küçükken idrara çıktığımda acı çekiyordum baya. Tedavi alıp iyileştim ama nedenini bilmiyordum. Neden öyle oluyor?
Merhaba doktor bey benim şikayetim bazen vajinam da çok ağrılı bir tuvalet sorunum oluyor yani idrar boşaltımı yaparken bir ağrı hissediyorum.
Yumurtalık kisti doğuma engel midir?
Merhaba Ali bey,
benim küçük yaşımda çok sık idrar yolları enfeksiyonu nedeniyle idrar kaçırma vesaire gibi sorunlar yaşadım. Hala çok çabuk enfeksiyon kapıp, idrar yanması, idrarın bölük bölüm gelmesi gibi sorunlarla karşılaşıyorum.
Böbreklerime baktırmıştım ama bir soru. Yok denilmişti. İstemsizce endişeleniyorum yinede bazen. Acaba bu hassasiyetin nedeni ne olabilir?
Ve nelere dikkat etmem lazım.
Şimdiden çok teşekkür ediyorum 🌸
Merhaba Ali bey benim sorum idrar değilde 22 yasindayim reglim çok fazla geliyor onceden 5 gün geliyordu artik 7 gun oluyor. surekli yoğun geçiyor ve buna bağlı olarak demir eksikligi anemim var başım dönüyor sürekli doktor hep doģum kontrol hapi veriyor ama sonuç alamiyorum. Birde bu ay 5 gün sürdü 7 gün surmesi gerekirken hatta 4 buçuk ve kesildi bir sorun mu var acaba nedeni ne olabilir?
Merhabalar doktor bey. 20'li yaşlarda olan bir gencin idrar kaçırmasının ne gibi sebepleri vardır?
Doktora gidildi fiziksel anlamda bir terslik yok ancak geçer denildi, geçmedi.
Gece*
O değil de uzun süredir yaklaşık 9 aydır adet görmüyorum 20 yaşındaym. 15 kilo kadar kilo verdim bunun etkisi olabilir mi doktora gittim kan değerlerim düşük çıktı demir ilacı verdi başka da bir şey vermedi sebebi ne olabilir korkuyorum
Bilgi icin teşekkürler 😊
Daha çok var ama bilgiden zarar gelmez. Teşekkürler.
Çok bilgili bi yazı olmuş
Merhabalar hoşgeldiniz hocam bir şey sorucam da ben 19 yaşındayım bu zamana kadar düzensiz reglim olmadı diyebilirim. Aralık ayında regl olmadım olması gereken tarihten 40 gün geçince aile hekimine danıştım tarlusal kullandım öyle 3-4 gün kanamam oldu ama benimki 5-6 gün yoğun olur 23 günde bir de böyle oluyorum yani düzenli. Bu ay gene günüm 3 gün geçiyor sizce bir uzmana başvurmalı mıyım?
Normal bir durum mu?
Başıma gelirse hemen bir hekime başvurmalı mıyım yoksa belli bir süre beklesem geçer mi