AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Mesane sarkması ameliyat olduktan sonrada tekrarlar mı?
Sn uzmanımız, 40 yaş sonrası evlenip de çocuk yapmak real midir? hem kadın hem erkek için riskleri nelerdir?
Bu konuyu gerçekten çok merak ediyorum 12 yaşında kardeşim var bu yıl bıraktı.
İdrar yolu enfeksiyonu var
Hoş geldiniz ♥️
hoş geldiniz, sormak istediğim zamanda ilk size danısacağım
Sorum yok abi evlenince inşallah 🤗
Neden erkek çocuklar daha fazla altına kaçırıyor? Bunu hep merak etmişimdir
Merhaba, ben hiç evlilik geçirmemis biri olarak soru sormak isterim ben çalışan biriyim ve iş yoğunluğu nedeni ile molaya her an çıkamıyorum ve idrar tutmak zorunda kalıyorum ve uzun süre tuttugumda elim kolum titremeye başlıyor başım dönüyor bunu bı iki defa yaşamıştım bunun olmaması için ne yapmam gerek bir de yolculuk sırasında çok oluyor psikolojikmen ve idrar gelince tutmak zorunda kalıyorum mesane pedi taksam dahi yolculukta psikolojikmen yapamıyorum ve çok kötü oluyorum ne yapmam gerek, teşekkürler..
Hamilelikte idrar kaçırmak normal mı?
Merhaba hoşgeldiniz.
Benim size bir sorum olacaktı.
Aralık ayının 28 i gibi regl oldum ocak ayının 5 i gibi bitti. Ayın 12 sine kadar ilişkiye girmedim. 12 sinden 21 ine kadar 5 kere ilişkiye girdim (korunmasiz) fakat içime boşalma falan olmadı. Ocak ayının 24 ü gibi koyu kahverengi akıntı gelmeye başladı. Günlük ped sabahtan geceye kadar yeterli oluyordu fakat normal akıntıdan daha fazla geliyordu. Bu kahverengi akıntı 5 6 gün devam etti 4. Günü sabahtan çok az normal regl kanamasına benzettigim kanama oldu sonrasında kahverengi gelmeye başladı. 5. Gün de aynı şekilde sabahtan regl kanaması gibi kanama oldu ama bu 4. Günü olan kırmızı kanamadan biraz daha fazlaydi ve bu da sonradan kahverengi gelmeye başladı. 6. Gün öğleden sonra günlük pedin yemeyeceği kadar normal regl kanı olarak düşündüğüm kanamam oldu. Ve 7. Günde aynı şekilde. 8. Gün ne kahverengi ne de kırmızı kanama olmadı. Bir iki damla geldi sadece ve tamamen kesildi. Ertesi günü krem rengine benzettigim krem yoğunluğunda akıntım oldu. Sizce ben hamile miyim
Lütfen yorum yapar mısınız test yapmaya kokuyorum
Hamilesin
degilsin test yap neden korkucan hamileysende aldirmaya falan kalkmassin umarim o sana allah tarafindan verilen bi hediye. illa bir babaya ihtiyac yok. ama anlattiklarina gøre zaten hamile degilsin gibi gørunuyo
@SadistKedii kadın daha 23 yaşında belki daha bebek bakacak kapasitede değildir ve bu sorumluluğu üstlenemek konusunda çok korkuyorsa çocuğu doğurup ızdırap çekmek yerine aldırması daha makul bir davranış olur bence
ben 17 yaşında hamile kalıp doğurup gül gibi yetiştirdiysem evladımı o hayli hayli bakar istese. 23 yaşındaki biri de çocuk bakamicaksa hangi yaş bakacak. olay isteyip istememekte. kesinlikle ben çocuk doğuramam bakamam diye düşünüyorduysa zevkine hakim olup korunucaktılar
Korkma cesaretini topla
@SadistKedii bu kişiden kişiye göre değişen bir şey eğer koşullara karşı dayanıklı bir bünyen varsa eyvallah ama herkes senin gibi değil bu kız dayanıklı olmayabilir ve evet eğer çocuk istemiyorduysa prezervatifler o kadar pahalı değil sonuçta. şunu da belirtmek isterim reşit olmadan çocuk doğurmak bana göre iğrenç bir şey marifet değil yani.
@bacanaklardiyari ben hamile olsam da doğurmayi düşünmüyorum bunu kaldıramam. Yeterince sıkıntılarım var
@97-mila eczaneden çok basit bir şekilde hamilelik testi yapan çubuklardan alıp öğrenebilirsin korkmanı gerektirecek hiçbir durum yok ve eğer hamileysen de hiç korkma ve doktor bul kendine. eğer çocuğu göze alamıyorum diyorsan -ki öyle diyorsun zaten- asla vicdan azabı çekmemen gereken bir durum hani çocuğu eğer doğurursan çocuğa ve sana büyük bir eziyet olur, çocuk babasız büyür ve psikolojik olarak hiç iyiye gitmeyebilirsin yıllar boyunca. fakat eğer düşük yaptırırsan bunun acısını bir şekilde atlatırsın hani en fazla 1 yıl travmatik etki yaratır senin üstünde o yüzden çok fazla büyütülecek bir durum yok sadece sakin olman gerek ve iyi düşünmen lazım
@bacanaklardiyari düşük için ne yapmam gerekiyor
Bunun daha basit cevabı olduğunu düşünmüyorum regl olduysan hamile olamazssın zevk içinde böyle kafanı sıkıntıya sokmak çok kötü durum...
marifet diyen olmadı sana. korunmak için bin bir türlü yol var. ertesi gün hapları var 3 gün içinde içebiliceğin. o bi can. 23 yaşında evde bebeği öldürücek yöntemler aramaktansa 17 yaşında doğurup kızımla ve kendimle gurur duyarım. ve kız hamile bile değil oyüzden boşuna bu konuyu uzatmaya gerek yok. hamilr olma ihtimalin yok bizi boşu boşuna burda böyle saçma sapan bi muhabbete sokuyosun
@ffatma_ sizce bu yaşadığım şey regl miydi. 5-6 gün süren kahverengi kanamam ( çok fazla değildi regl kanı gibi normal akıntıdan biraz fazlaydi söylediğim gibi) 2 günde normal regl kanına benzettigim kırmızı kanamam oldu bu kahverengi akıntıya göre fazlaydi.
Hocam evli doğum yapmış bir kadın neden sürekli regl olur
Doğum yapınca regl kesilmiyor
@Songünbugün hayr oyle değil 1 ay iicinde 15 gun oluyor mesela 15 gun boyunca
Doğumdan sonra lohusalık 40 gğn kadar sürer
Hocam vajinamın iç dudakları baya büyük napmalayım doğalmı bide simsiyah sarı tenliyim normal olabilirmi ya da bi hastaliğı mı var sizce
Hoşgeldiniz
Zor durum Allah kolaylık versin
Hosgeldiniz sefa getirdiniz fakat böyle bi sorunum yok olsaydı danisirdim :)
hamileyim idrar kaçırma ve vajina agrım var cok fazla bi sıkıntı olurmu
Hapşurumca kaçıran var peki o neden?
Merhaba Ali Bey.
Sizi aramızda gördüğüm için çok mutlu oldum😄
Benim sorum annemle ilgili. Bikaç gün önce annem annem spiralini ayırttı. Ayırtdıktan sonra ne yapması gerekir, çünkü doğum yapmış kadın gibi kemiklerinin ağrıdığını söyledi. Bu arada annem 44 yaşında.
Şimdiden teşekkür ederim 🙏😊
Merhaba kuzenim 16 yaşında geceleri idrar kaçırma yaşıyor verilen ilaçlar da yan etki yapıyor ne yapmalıyız
Aşırı aktif mesane için ne önerirsiniz. İlaç kullandım artık fayda etmiyor bıraktım.
Merhaba ali bey kayınvalidem 60 yaşında idrar kaçırma problemi yaşıyor dr gidildi ilaçlar çözüm olmadı ne yapabiliriz şimdiden teşekkürler
Merhabalar ben gebe değilim ama bencede 1 haftadır idrar kaçırma başladı idrar değil sanki az az su geliyor birden neden böyle oluyor anlamıyorum değilim
Bende öksürme sırasında oluyor son zamanlarda ve yatağa sırt üstü uzandığımda da bazen karsilasabiliyorum bu durum canimi cok sıkıyor. Belimde doğuştadoğuştan co k az miktarda acoklik var bununla alakası var mı sizce?
Idrar yollarinda enfeksiyon oluşumu idar kaçırmaya sebeb olurmu
Şimdiden teşekkürler 🌹💐💐
Merhabalar kısa ve öz sormak istiyorum ☺️ annem her öksürdüğünde maalesef idrar kaçırma olayı yaşıyor nasıl çözümlenebilir tedavi vs bir durum söz konusu mudur?
Bu soruyu tam da böyle bir problem yaşarken gördüğüm için çok şanslıyım!
Ali bey ben size şunu sormak istiyorum; soğuktan mıdır veya aileden geçen bir şey midir bilmiyorum ama birkaç haftadır öksürürken, hapşırırken, böyle çok gülerken hafif idrar kaçırıyorum, bunu normal bir şey sanıyordum ama annem senin yaşın çok genç, olmaması lazım diyor. Acaba idrar kaçırma problemi sadece yaşlılarda mı olur? Bendeki bu ufak kaçırmaların yaşla veya başka bir durumla ilgisi var mıdır? Bir de üstesinden nasıl gelebilirim? Moralimi bozuyor çünkü :(
Merhabalar Ali Bey, benim size sorum ablamla ilgili olacak, çünkü onda idrar kaçırma sorunu yeni başladı.
Daha önce ne ben ne de ablam mesane pedi hiç kullanmadık, anlarsınız ki gerek de duymadık hatta ablam doğum bile yapmadı daha ama mesane pedi nasıl kullanılır, tam olarak ne işe yarar bunları sizin gibi bir uzmandan öğrenmeyi çok isterim. Cevaplarsanız çok sevinirim.
Yazılan soruların cevabını merak ettim ekstra bi sorum yok🤔
Merhaba doktor bey. Annem 70 yaşında aniden idrarı geliyor ve bazen altına kaçırıyor. Bunun için ne yapabiliriz? Teşekkürler