AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Şekil a.
abıyyy bizden beter olur abim bile grip nezle olunca karı gibi nazlanıyo erkekler hiç çekilmez
Korkunç 🙄🙄 dayanamazdiniz bir kere canınız çok tatlı sizin acı çektikçe insanlara sataşırdınız
Aaa güzel kavga sebebi 😂
Haklıyım uğraşma bence benle pişman olursun ckcbkskssm
Uğraşmıyorum zaten 🤝
Erkekler regl olsaydi da sürekli bu soru burada sorulmasaydi.
A hep mi soruldu yeniyim sory
Yok canim, sadece seni demiyorum. Genel olarak 😄
Aşkımm sen regl misin bende regl im aynı anda olduk çok romantik
nazınızdan geçilmezdi. ölüm döşeğindeymiş gibi abartır bizi uğraştırırdınız
ugras biz ugrasmıoz sankı bencil :d
kişiden kişiye değişiyo :/
saka yapıorum haklısın ne ugrasacan :d
regl tripi kadar saçma bir şey yok
tavsiyem regl tripi atanları dikkate almayın. yaranmaya çalışmayın peşinden gelmediğinizi anlayınca tripten falan vazgeçer.
Bu altin bir bileklik oldu 😂
Karnim agrıyo bahanesiyle bize eziyet cektirirlerdi jsjsjsjsjsjs
- kanka hali sahaya gel bir mac atalim
- kanka olmaz kosarken pedim kayar 😂😂
Ay süper olurduu
Çok komik
Ay karnım ağrıyoorr diyerek kafamızın etini yerlerdi :D
o zaman hıc hıc cekılmezlerdı en ufak bıseyde bızden cok trıplerdeler nazlardalar
off yanmıştık. hasta olduklarında bile nazları yetiyor yedi gün kanasalardı... :D
Ne kotulugumuzu gordun bu kadar
en basitinden grip olduğunuzda yapmadığınız naz kalmıyor. tabi genelleme yaptım biraz ama öyle @metehankurt24
Neyse sana nazlı erkek denk gelmis
olabilir @metehankurt24 :)
Erkek dediğin öküz olur sert olur nazlı olmaz :)
adetliyken olur :)
Abartmıyomuşsunuz derler ve eminim çok nazlanırlar😂
Kızların çok abarttigini söylüyorlar ama kesinlikle bizden beter olurlar nazlarindan geçilmez
çok güzel olur bence biz nasıl acı cekiyosak anlarlar
Ahaa haa😀😀 keske erkeklerde olsaydi regl yemekden icmekten kesilmezlerde bizim gibi agresif olurlardi sanirim
eee ikimiz de aynı anda regl olursak nolcak? hiç çekilmez valla
Anlarlardı keşke birgün de olsa o acıyı çekseler zmfdmf
Anlarlardı. Tripten tribe girerlerdi :)) o hâllerini görmek vardı şimdi 😁😬
Sinirli olmamanın regl le alakası yok bu kızların bahanesi kusura bakmayın ama
Bahane mi o hafta sen de gerilmiyor musun , en ufak seylere aglamak istemiyor musun
Hayır
Bu yuzden abarti geliyor
Başkalarında da bu öyle oluyor çoğu abartıyor istisnalar var elbet çok kötü olanlar hastanelik olanlar onları anlıyorum ama çoğu bahne ediyor
Kimin gercekten bahane ettigini bilemem ama zor bir donem
Bence değil ama bazıları için öyle
Regl olan bur kadın olarak söylüyorum ÇOK ABARTTINIZ!!!
Bizim çikilat krizimiz tutuyorsa onlarında sigara krizi tutardı heral asdf
aman regl olmadan bile çekilmezler bazı zaman olsalar hulk gibi olurlar 😀
ülkede çikolata stokları biterdi ayrıca oturur ağlarlardı. dayanamaz len onlar.
dayanamazlardı belki. kimsi acillik olurdu, kimisi ağrılarla kıvranırdı.
😂😂😂inanamıyorum yaa bugün nedense KS'de herkes haddinden fazla Saçmalıyor
Ha ha ha
Olmadıkları halde naz tavır trip herşey var birde olsalar.. düşünmek bile istemiyorum
Bikere olsalar keşke sonra kizlara o dönem neden yaklasilmaz anlarlar
Aynı sert doğa ve hormonlara sahi olacak idiyseler, durmadan kufrederdiler.
Biz sizi bu halinizle bile cekiyosak her turlu cekeriz 😂😂😂
Ne çekiyorsun be çekiyo muş muş 😃 bizde sizi çekiyorus 😃
Bna adamin biri cektiriyo sahsen 😂😂
Allah çektirmesin önemli olan o 😃
Dogru👍
Hadi görüşürüz 😃
Erkekler Ne Diyor
Kimse yanlış anlamasında çok abarttınız ve çok dile alıyorsunuz bu durumu.
Yok şöyle olurdu yok böyle olurdu tamam sıkıntılı bir süreç ama bu kadar dile alınacak birşey değil.😏
Çoğu kadın bunu kullanıyor ve arkasına sığınıyor. Ağrı falan sevimsiz şeyler illaki, lakin abartılıyor bu durum bence.
olmaya gerek yok kadın denen varlık öyle bir gerçeklikle yansıtıyor ki bunu dışarıya sanki ülke elden gidiyor zannedersin :) majezik sıcak su düzenli bir cinsel hayat regl sancısına son basit
kanka bugün 8-9 maç var he bak kesin geliyosun
kanka gelemem ya regl olmuşum ne maçı :D hhahahaha
Bilimsel olarak böyle birsey varmis erkekler senede iki senede bir yenileniyormus. Bende diyorum neden memem agriyor😕
Yok istemem videosunu izledim regl ağrılarının aynısını erkeklerin de hissedeceği şekilde erkeklere veriyorlar adamlar nasıl kıvranıyor nasıl görmen gerekir :( Sizi çok iyi anlıyoruz
Ulen evlenince hayatı zindan edip kan kusturuyorsunuz zaten 😄 regl olmak ne kalır onun yanında 😄
7 harfli baş harfi E 👀
Olabilir mi acaba 👀
ne olurdu kimsenin pedi olmazdı herkes birbirinden ped isterdi, ahmet ped versene bitane.. delikanlı adamın son pedi alınmaz olum filan
Ahada fotoğraf ta ki gibi süt dökmüş kediye dönerdik
Ben çok üzülüyorum kadınlara keşke regl oldukları zaman dünyadaki bütün kadınlara çikolata kakaolu süt abur cubur verebilme şansım olsaydı keşke...
Her sey biz erkeklerden beklemeyin kadin isini erkek yapar oldu cocukda dogran biz olalim bu kadar olmaz Yaran neden siz bayanlari yaratmis o znn
Regl yi siz oluyorsunuz ortalama 5-7 gün sürüyor.
Cefasını bize 30 gün çektiriyorsunuz.
Bence regl olsaydık kafamız daha rahat olurdu 😂
bizim pedlerde oval olurdu. artık reklamını nasıl yaparlardı bilmem sızdırmazdan ziyade kaba durmaması için çaba gösterirlerdi :D
Kanka gel Pes kapışak, yok olum ya Regl oldum. Reglinin *** koyim !
Hahahah
Olmadığımızı mı sanıyorsunuz biz gizliyoruz sizin gibi açık açık söyleyemiyoruz 😅 şu erkek triplerine baksana bir
Örnek 2.0 :
😂😂
Sen sünnet oldunmu , ya da halı saha maçında genital bölgene sert top yedinmi bu acıları biliyormusun erkek olmak zor
:D erkeğin attığı trip çekilirmi be. hem erkekler kadar alttan almıyo siz kadınlar çok ilişki biterdi :D
Siz regli olunca acınızın kahrını biz çekiyoruz. Hep şunu derler ‘erkekler olsa dayanamaz’ peki kadınlar biz regli olup onların yaptığını yapsak bizim kahrımızı çeker miydi?
Bir de bunu düşünün
Şöyle bir cevap veriyim bir kız öpünce en basitinden etkileniyoruz rahatlama olmazsa o ağrıyo gör sen
ianaılmaz tripcan olurdum.. yaklaştığı zamanda çekil şurdan özel günümdeyim hayvan az biraz anlayışlı ol derdim..
Bilmem hiç yaşayamayacağım bir şey. Birrgün çok samimi bir arkadaşım ya da sevgilim olursa iyice sorup öğreneceğim bakalım nasılmış.
Bir kere oldum ben zaten... Pantolonumda kırmızı bir leke olmuştu. Patronum dalga geçti; "git kadın pedi al" diye... Bir gün de regl izni aldım. ;)
Pipimden kan gelmesi... Olum ağlarım ben, o kan ne öyle, korkarım. Böyle şeyler olmasın, tövbe... kldfhdfjd
Böyle de saçma soru olunmaz ki arkadaş ya kadınlar günü diye saygım var susuyorum bir şey demiyorum gerçi her zaman size karşı saygım var orası ayrı
Kendimi överken ben
böyle saçma soru sorduğun için benim dediğim şeyi de mantıklı anlayacağını beklemiyordum zaten neyse iyi akşamlar hanım efendi
İntihar ederdım herhalde sureklı gelecek kan bana dayanmaz :D Kokusu zaten ıntıhar etmeme neden olacak en onemlı etkenlerden
oha oha çok ayıp erkeklerin hepsi pasaklı mı hijyen sıfır ne demek biz de hijyene önem veririz lütfen yerin dibine sokmayın erkekleri 😄
Tabi tabi heryerde pis pedler😀😄 s. kinizden kan aksa siz oturup ağlarsınız ya😄😄
hahahaaa 😄😄😄😄
gerçekten böyle düşünme hijyene önem veren bakımlı erkekler de var
Erkeklerde regl olur ancak yumurtalıkla olmadığı için bunu hissedemezler. Bu konuyu araştırın. Erkeklerde regl olur...
Ozaman erkekler dahada cekilmez hal alirdi abooo fena bir durum ya kesin varya yikarlardi ortaligi :-)
Olsun ben olup bizi anlamalarini isterdim
Ama ben bu konuda anlıyorum ki tum bayanlari :-) empatim bu konuda hep hassadir
O zaman erkek olmazdı. Yumurtalığın mı var ki regl olasın. Hadi oldun diyelim kendi kendini hamile bırakma gibi bir avantajında olurdu, dezavantajda diyebilirsin buna :D