Sevdiğim birisi var hoşlandığım, arkadaşız ama durum belli aşağı yukarı. Eski kız arkadaşına bir dönem döndü ve olmamış, ve çok bunalım da. Ben biraz bu dönem farkında olmadan üzerine gittim sanırım. Ona yılbaşı şans getirsin diye kikona dediğimiz ufak çiçekten gönderdim. Bana resmen ateş püskürdü. Ona hiç bu zamana kadar en ufak kırıcı bir şey demedim. Diyemez de zaten. Benim niyetimin ona karşı iyi olduğunun da farkında. Dediği hiç bişeye cevap da vermedim. Yaptığım incelik yüzünden incindim. Çok üzüldüm açıkçası. Aslında iyi birisi bu dönemden dolayı fazla tepki verdi. Erkekler bu durumda nasıl davranır? pişman olur mu
Güncellemeler
+1 yıl
Gören sevgilisiyim bana bu kadar kızdı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İçindeki ne ise tedbirli adım at
Sabırsız davrandım, ilişkiler konusunda tecrübeli değilim. Çok sahiplenici bi yapım var. Fazla tezcanlıyım. Ama bi o kadar da onu çok seviyorum
Cok baskılara kaybedersin emin ol cepte görünme
Aramızın düzelmesini istiyorum, karşılıklı hatamız var. Bu kadar tepki vermesine hiç gerek yoktu. İyi birisi. Ama bencilde. Sadece bunu farkettsin. İlerleyen adımlarda zaten üstüne gitmeyeceğim.
Onun sevdiği bişeyi yap, ilişki dozunuxu bilmiyorum
Zaten yaptım, ona yılbaşı çiçeği aldım şans vs getirsin diye. Kötü bir dönemde olduğunu bilmiyordum. Ateş püskürdü bana. Hayatında başarılar konuşmak istemiyorum vs vs. Tüm hıncını benden aldı. Ağzından çıkanları duymadı. Ve hiç cevap vermedim. Böyle bir durumda hatasını algılaması gerekli. Zaman mı acaba gerekli olan
Zaten bunu yaptığım için aramız bozuldu
Ozaman dur Şu an dur bişi yapma
Numaramı siler beni çıkarır diye düşündüm hiç birini yapmadım. onu tanıyan birisiyle konuştum hemen sonrasında. Ben konuşurum demişti. Hatasını anlamalı. Umarım anlar. Hem beni kırdı hem de hala onu seviyorum.
Resmen bana diş bilemiş gibiydi tüm sinirini benden çıkardı. Aslında ona zarar veremeyeceğimi çok iyi biliyor
Biraz ara ver kendine dön
Mecburen akışına bıraktım. Onda da şu an tartışma yaşandığından beri sessizlik var.
Bişiler oldu mu olmuş muydu sizin
Yaniii bi ara çok iyiydik. Önceden birbirine sarılmayan biz Sarılmalar, hitaplar. Arkadaş olarak başladık. Bana doğru geliyor dedim. Bi anda bozuldu. Onu hayatında eski kız arkadaşı devreye girdi. Ben duygularımı açık ettim. Uzaklaştık yakınlaştık böyle hep.
Bi çekim temas oldu mu
Sarılmak dışında bi şey olmadı. Benim o noktada ileri gitmeyeceğim ciddi olduğumu bildiği için kalkışmadı. Ama ilk buluşmamızda ilk sarılmamızda resmen kendine çekti beni.
Sıcak hissettin sende ama sanırım o git gel biri
Tam olarak öyle. Dengesiz
Umarım iyi olur tedbirli olmak iyidir
Umarım öyle olur. 😔😔
Yaşayan bilir daha beterini
Bi insanın karakterinin bazı yönlerinin ne kadar bencil ve kötü olduğunu biliyorsun. Bazı şeyleri de ezberliyorsun. Ama sevmektende alı koyamıyorsun. Tahammül sınırlarımı aştı dedikleri. Sinirle söyledi. Ağzımı açıp hiç bişey diyemedim.
Bence durmalısın canım bi nefeslen
Durdum zaten öylece. Zamanla umarım anlar. Rahat bıraktım onu.
İçinden geleni yaşa
Teşekkür ederim cevap için 🌸🌸
Sağlıkla kal
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!