AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Erkekler mi regl olacakmış. Allah o zaman her ay şimdikinin 100... katı sorun. 3. Dünya Savaşı başlıyor.
Birde dünya liderleri için 😁😁😁😁😁
Adamlar grip oldum mu dünyayı başımıza yıkıyor kanserle boğuşuyormuş gibi demek ki regl olsalar ölmek için dua ederdik
Regl olmadan regl tribi atıyorlar bide olsalar demekki bide onların canı daha kıymetli 1 hafta full yataktan çıkmazlardı kesin
Teşekkürler😊
https://i.hizliresim.com/BRMQ9G.jpg
?
Erkekler regl olsa empati bile kuramıyorum düşünsene regl olan erkek. Birde regl sancısı varsa o kişi bitti demektir ;)
neden biz regl olan kızlar için empati kurup elimizden gelen özel gösterirken bitmiyoruzda yaratılış sırasında bu özellik bize verilseydi sizden daha mı kötü olurduk?
-haydar abi bir ped ver l*n
-olm sende hep benden otlaniyon otlakçı
-napiyim l*n habersiz geliyor şerefsiz.
Ahahahha kanka bak guldurdun yavv;)))
artık sekreterden isterim kızım bir orkid gönder :)
Celi bende kendime güldüm kanka ;))
Haydar ne ya bir de haydar demis ahahaha
beyleeerr orkidi olan vaarr mı olupta vermeyenin m...
siz öyle diyorsunuz sanırım :D kızlar olupta vermeyenin... :D
hhahahahahahhah kralsın!!!
Anlarlar anlarlar 😂😂 düşüncesi bile komik ya
Hay mk kan bulaşmış ya maça nasıl gidecem falan dediğinizi hayal ettim şu an. Hahaha
Valla pek iyi olmazdı beNce.. her ikisi de aynı anda regl olursa ne olucak? :/
Acaba penislerine uygun bir ped nasıl olurdu 😂😂😂
Keşke olsalardı belki o zaman bizi anlar daha anlayışlı olurlardı adet dönemlerimizde.
Aynen oyle
Sanki her birimiz anlayışlı değiliz siz bayanlara karşı ben şahsen hep saygı göstermişimdir bayanlara nitekim onlara gösterdiğim saygıyı ben onlardan görmedim ;!!
Idrar torvbasi gibi torba takip yanlarinda tasirlardi
Eheheh iyi bak #D
Cokta tin onlarin ne dusundukleri fikrim bu
Hiiiiiiç çekilmezlerdi
Zaten mızmızlar bide o durumda iyice Nazlı agresif sinirli yok yok iyiki olmuyolar
Halihazırda kalpleri varken duygularımızı anlamayan insanlardan bahsediyorsun. Regl olsalar sinirimizi anlayacaklarını sanmıyorum. :')
naz lari hicccc cekilmezdi... ay karnim agridi... ben kesin ölücem... ben ölürsem evlenme sakin... vasiyetimi yazayim gibi durumlar yasardik
Hali hazırdaki şiddet eğilimlerinin arttığını düşünemiyorum. Stadyumda futbol için birbirini döven, yan baktı diye hakaret eden bir cins bu.
Haklısın
Yemin ederim hepsi ölmekten beter olurdu trip üstüne trip bir de kıvranırlardı ahahah çok komik olurdu kıyamet gelse daha az olay yaparlardı bence
Regl değilken bile bazen çekilmiyorlar onların her günü muayyen gibi çoğu zaman ondan olmamaları isabet olmuş
Belkide #D
canım dur alla sen yaaa daha grip olunca öldüklerini sanıyorlar regl olsalar intihar filan edenleri çıkar :D
Ayy bir onların tiripleri eksikti ya yo yo baş edemem onun tiribini yesinler ya
Sen çok trip atıyorsun herhalde 😀
Keşke ben daha çok atsam kız dediğin trip atar ama bizde erkek böyle nasıl bir sevgiliye düştüysem xd
Allah yardım etsin 😂😂
Allah razı olsun XD
Burak maça gelemicem yaa kusura bakma koşunca pedim kayıyor
Ped degıl bez ;)
Dayanabileceklerini düşünmüyorum ve komik gözükürlerdi kanka arkama bir baksana falan 😅
Siz öylemi yapıyosunuz
@PantHeR63 arada
@nialljameshoran adjahsjsj
Bırak işemeyi ağrıdan belini doğrultamazlardı yaa hangi üstün zeka yapmış bu görseli
Erkek adam paketteki son pedi almaz gibi yeni jargonlar oluşurdu.
Erkeklerin son sigarası kızların son pedi alınmaz
Artık erkeklerden de ped isteyebilirdik. :D Okul da çok iyi olurdu bu durum. :D
Abooo😂😂
Yuvarlak yara bandı gibi pet kullanırlardı. Ya da kondom gibi
Kokuyu bende çok çektim kız arkadaşlarımdan 🤢🤢🤢 kendilerine gelmiyor mu acaba çok merak ediyorum insanın biraz kendisine saygısı olması lazım leş gibi kokuyorlar
Çok haklısın ☺️👍
Teşekkür ederim
Rica ederim ☺️
Erkeklerin regl gibi bir durumu kaldırabileceğinden şüpheliyim. İğrenmezdim.
Yok gerçekten saygı duyuyorum büyük bir sıkıntı ama bakım önemli
Bakım önemli olduğu için şüphelendim zaten. Bedensel yapının değişmeden erkeklerin regl olması enfeksiyon açısından riskli.
Yok ben olsun demedim olsa dedim zaten ☺️
Olsaydı, riskler çoğalırdı :) Ben sadece ihtimali gözümde canlandırdım, sizi suçlamıyorum.
Anladım umarım mutasyon bunu getirmez ama olsa erkekler beceremez zaten
Gerektirirse de iyi bir sebebi olmalı. Üç ayrı maddenin geçiş için aynı noktayı kullanmasının sonuçları iyi olmaz herhalde.
Bence herkes böyle iyi biraz daha koku ve sağlık konusunda dikkatli olurlarsa sevinicem 😂
Kişisel hijyenin yaygınlaşması umuduyla...😂😂😂
Umarım
Bu karikatür hoş durmuyor 😂Amaa gerçekten bizden saha tripli olacakları kesssiiinnn
Erkekler Ne Diyor
yok çükümden kan gelmesini istmemem
:/
Ahmet abi nasılsın ?
nolsun be levo anavatan kan ağlıyor bugün :(
olsak da kurtulsak valla.. ne regl miş arkadaş hayatınızın %30'unda vajinanızdan kan geliyor diye atmadığınız trip kalmadı :D
https://i.hizliresim.com/EgmlNz.jpg
amcamın regl oldugunu hayal ediyorum koltukta böyle karnı agırıyor her yeri böyle şiş şiş birazda asabi çok garip olurdu :D hem ben niye regl oluyıorum amcam olsun :D
erkekler doğum yapsa erkekler regl olsa ne çok şey olmamızı istiyorsunuz :) o zaman kadınlara ne gerek var.. Allah herkesi cinsinin özelliğine göre yaratmış
hastaneler dolar taşardı..
-doktor beyyyyyy pipim düştü galiba :)
Erkekler regl olsa, utancından evden çıkamaz. Ayrıca aşırı sorunlu tipler olurlar...
Kısır olmadığını gösterdiğı için gurur da duyabilirdik bence
O dönemde sevgilim varsa eğer burundan getirirdim standart durum. yani kızlarda neler çektiğimizi anlasinlar 😀 çilek istiyorum ama muz tadı versin olayı yani 😂
Ne Saçma Sorular Bunlar Ya..
Arkadaşım Manyak mısınız Siz..
Hiç Akıl Yok mu..
Regl miş..
Yaa Özür Dilerim Reglim De Ben Bugün..
Agresifim Biraz..
Sizi değilde, fıttırıp kendini kaybetmeyen normal hali gibi yaklaşmaya çalışanlara ufak tefek saygı- sempati doğuyor
Manyakları sahadan alalım durumu var genelde anlamayız
Olmadan da anlayabiliyoruz. İş yerinde belli oluyor zaten kızların hal hareketlerinden. Saygı gösteriyorum bazen işten erken bile cıkmalarına izin veriyorum daha ne yapayım.
Ateist olurdum. Gerçi ateistim ama bir tanrının kusursuz deyip de sürekli kanayan bir cinsel organ vermesini kusursuz tasarım olarak değerlendirmezdim.
Ama bizde olan bu kanama vücudumuzdaki zararlı atıkları atıyor. Yani bizim için gerçekten çok iyi bir şey. Eger atilmasaydi çocuğumuz olmayabilirdi. Veya karnımız siserdi kızlar bilir iki ay felan olmayınca hamile gibi göbek ortaya çıkıyor
@Salihayyt Elbette gerekli bir durum bu. Ancak daha iyisi tasarlanabilirdi. Sperm ve yumurta birlikte ancak ve ancak kadında döllenebilir olsaydı, kadınların adet derdi olmazdı. Yani mükemmel bir tasarım olmamasından bahsediyorum. Regl ile olgun yumurta ve kalıntıları atılır.
Sen yaparsın o zaman iyisini
Ben Tanrı olsam canlı yaratmam için bir sebep olmazdı. Sonuçlar amaçlardan doğar. Amacı olmayan bir varlığı varsayarsak insanların ve diğer canlıların olması saçmalıktır.
Amacımiz belli de sen pek açıp okumuyorsun sanırım. Cümleleri süsleyip pusleyip söyleyince anlamlı olmuyor bilesin
Süsleme yapmıyorum, makul bir cevap verdim. Okumadan bir şeylere karşı çıkılmaz zaten. Karşı çıktığıma göre bir sebebim olmalı öyle değil mi?
https://m.youtube.com/watch?v=m7OahWRwyYY
kızların pipisi olsaydı acaba ''sağa mı yatırsam yoksa sola mı? '' diye düşünürler miydi? ya da ayakta işemenin nasıl bir keyif olduğunu merak ederler miydi? :-D
Olsun ne olacak yağni Regl olması ölüme yol açmıyor
Kız arkadaşım geçen hafta yanımda Regl geçirdi evde misafir ettim 2 gün siz bizim yerimizde olsa aynı şeyi yapmazmısınız
Sevgilin utanmadımı ltjthdjdjjdjd
Kız arkadaşımdı sevgilim değil çekindi biraz ama onu ben dikkatini çekerek iyiydi muhabbetleşdim gülüyorduk hiçbir zaman bir bayan için yardımı mutlu ederek yaparım
Utanma olması normal ama tek bırakmamak bizim karakterimizde vardır her erkekler öyle mi bilmiyorum
Kadınların durumunu bilmezden gelmiyoruz iç sağlığı için hep tedirginli olurum
Regl olcak bir surat var mı bende baksana
https://i.hizliresim.com/9m3RjQ.jpg
Hem kadınların regl tribini çek (herkes için demiyorum) hemde regl sıkıntısı çek biz erkekler olmasak neyle eğlenecek bu kadınlar merak etmiyor değilim :)
Şöyle bir şey olurdu :D
https://images-cdn.9gag.com/photo/aWMnZXZ_700b.jpg
XD
https://www.youtube.com/watch?v=94kEBHprNEcŞeyimizden meni yerine kan gelirdi pek bisey degisecegini sanmiyorum. Hatta o kan ile mast yapacak insanlar bile cikardi herkes sizin kadar karamsar degil :D
+La ibraam halı saha maçımız var bir adam eksik gelsene.
-yok oğlum l*n regl oldum kusura bakmayın özel günümdeğim :)
.. yok arkadaşım bizden uzak olsun sünnet bir defalık birşey :)
Ahahahha valla siz erkeklerde ne hayalgucu varmis helal size:)))
Öyle olur ama :D
Selam,
Her anlamda ortalıkta kan gövdeyi götürürdü:)
Şiddetli geçimsizlik artar, şiddeye maruz kalan bayan sayısı "malesef"artardı.
Düşünmek bile istemiyorum:)
siz regli oldugunuzda dogal olarak bizde sinirli oluyoruz ve testislerimiz agriyor nedeni partnerinle iliski yasayamama
Kumandayı bana veeer, dokunma bana hallerim geldi derdik herhalde 😂
Halısaha maçı olacağı gün, beyler ben günümdeyim gelmiyorum maça demek komik olurdu.
Sürekli testislerimize yediğimiz tekmenin verdiği acıyı hissetmek bir yana genital bölgede kan görmek psikolojik olarak çok kötü hissettirir. Çikolata da kesmez valla (acı eşiği durumu) 🎃
+Rızaaağğ
-Ne var lan?
+Kanka malum gün geldi çattı kötü hissediyom.
-Eee?
+Pedin var mı?
-Otlakçı p*ç. Her ay başı aynı b*k git kendine ped al
+Kanka son kez lan :(
-Al la al acıdım.
Kan gelen penisin ucuna tampon takarlardı iş biterdi. ama sinir stres konusuna gelecek olursak sanırım dünyanın sonu gelirdi ☺️
Bu karikatür. Resmen bayan lara hakaret kaldırıl sın bayanlaa. Özgü olan birşeyin burda bu şekil yapılması. Ayıp ayıp.
Kokan erkek olurdu cok ortada. Bakım olmaz cok. İğrenc ya. Valla. Kadınca birşey bu. Erkeklere yakısmaz. Kızların sakalı olsada iyi olmaz
bir şey olacağını pek sanmıyorum erkeklerin idrar kanalları daha geniş olduğu için ağrı pek olmazdı ama kırmızı işerdik :)