AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
8 yaşındaki kız regl olmaz 😊 12 ve üstü gerçi her geçen sene GDO 'lu ürünler vs yüzünden bu yaş iyice düşüyor
Ay ben yanlış yazdım 🙈 @Rasgeleisim 'e yazacaktım bunu 🙈🙈
Allah aşkına neyi kanıtlamaya çalışıyorsun arkadaş. Soruya bak görsele mi takildin.
Sen iyi misin ya?@Rasgeleisim 'in görüşüne yorum yaptım cevap verdi ve cevabına karşılık vermek istedim yanlışlıkla soruya görüş ekledim. Bu tepki nedir anlayamadım ki orada yanlış yazdım da dedim. Ne kadar anlayışsızsın?
Kusura bakma yorum bende görünmedi az önce. Şu an okudum kb.
8 yasinda regl olunabilir. Bunun tiptada gecerli bir yeri var zaten sagliksiz bir durum degil. Sadece buyukler gibi duzenli ve yogun geciremez. Yanlis bilgilendirilmesin insanlar kotu biseymis gibi. Yegenim oldu. Doktoruna goturduk gayette saglikli doktoruyla espirilesti bile bu konuda. Korkulacak veya aaa cocugun hastaligi var denecek bir konu degil
Aslında anneler kızlarıyla önceden bunu konuşmalılar. Bilgilendirmeliler. Hem bilgileri olsun diye hem de önceden psikolojik olarak hazır olup korkmasınlar diye.
Sen baya inatcısın ya
Şaşırıp kalmıştım. Ama daha sonra artık büyüdüm diye erik dalı açıp oynamuştım😂 o zamandan belliydi deli olacağım
İğrençti. Her dakka ağlıyordum musluktan su akar gibiydi...
5. Sınıftı..12 Ocak 2007.. Eve gelmiştim. İlk gördüğümde cok korkup ablama söylemiştim
İçimde bir şeyler kıpırdıyordu. kımıldayamıyordum ama heyecanlıydım sksbs
Evet uzun suredir beklemistim sonunda geldi dye cok mutlu olmuştum :) ama pek bisey yokmus
Biliyordum zaten ne olacağını pek bir şey hissetmedim
Bilinçli olduğum için korkmadım kimseye de söylememiştim nedense😂
Bağırmıştım anne diye korkmuştum komşu da vardı 😞😀
bence olmamalı hiç bir iş veren kadın almaz iş yerine bçylelikle kadınlar iş hayatında 2. plandayken dahada gerilere düşer
sri lankada kadinin ilk adeti kutlaniyor. Ben sunnet kutlamasina karsiyim bu arada. Erkek ve kadin esitsizligini on plana cikaran herseye karsiyim.
Eğer beni başkan seçersen, bundan sonra sizlerde kutlayacaksınız :D
bence mükemmel bir fikir. ben de aynısını yapmayı düşünüyorum. sünnet derili pilav diye öterlerken iyi de kızılcık şerbeti olunca mı kötü ;) :P
Sacma diyen erkekler;
Sizin c*kunuz kesildi diye davul zurna calıyolar o sacma degilmi ozaman.
13 yaşımda dersane sınavında olmuştum şansıma iyi anlaştığım öğretmenim gözetmendi ona söyledim o yardımcı olmuştu. Korkmuştum ve utanmıştım yani
Sevinmekle korkmak arasında gidip gelmiştim sevinmiştim çünkü geç oldum hatta bir ara olmayacağını düşünüyordum
Ben de geç olanlardanım. Aynı hisleri paylaştık valla😂
Hatta anne ben erkek miyim diyordum olmayacağım falan diyordum etrafımdaki herkes olmuştu 😳😳
Çocuğum olmicak ben kısırım diye çok korktum çokk
ahahhahaah
Ben varya o kadar çok araştırma yapmıştım ki bir görsen bilmediğim şey yoktu
Artik 14 yasina gelmistim dört gözle gelmesini bekliyordum. Hic agri felan da olmadi baya rahattim disarda oynamaya gitmistim
Ben çok üzülmüştüm ya çok erken olmuştum. Ped kullanmayı bile bilmiyordum yani
Ağlamıştım annemi çağırmıştım o gece benimle uyumuştu hiç unutmam 😃
Anneler iyiki varlar❤️
Aynen 😇😇❤❤
Aslında ikisi de mahrem olan bir durum.
Sünneti kutlamak garip bir adet.
Katılıyorum..
Ben 14 yaşındaydım ve bütün arkadaşlarım olmuştu. Bu yüzden umrumda bile olmadı. Anne ped ver dedim. O da verdi.
Zaten başıma böyle bir şeyin geleceğini biliyordum. Arkadaşlarımla konuşurduk hep. Oluncada kendimi çok farklı garip büyümüş gibi hissettim. Ama komik olan yanı şu ki anneme ben nasıl tuvaletimi yapıcam ki diye sormuştum 😂
Cok sacma, tum agrilarimiza halay mi cekelim?
Ayrica onlarin ki bir kez oluyor
Biz her ay basi kutlamami yapicaz😒
İlk aya özel bir kutlama. Regl olmak kadınlığa geçiştir. Bu yüzden de çok kutsal bir an bence :)
Regl olmak kadinliga gecis degildir 😇 regl olmak genc bir kiz oldugunun gostergesidir, artik cocuk degilsindir :)
hem ağladım hemde güldüm annem korkma falan deyip durmuştu korkmamıştım ama duygusallaşmıştım ama aynı zamanda gülüyodum ilginç yani. dd
Normal karşıladım. Buraya saçma sapan bir görüş yapıp ilgi çekmeye çalışanları anlamıyorum zşzökzözkaökz
Erkek çocuklarında adı üstünde bir sünneti yerine getirdikleri için kutluyorlar kadınlarda durum daha farklı ama erkeklerin hayatta çok daha fazla avantajı olduğuna inanıyorum
Aynen regl olunca parti versek iyi olur. Asdf Bu soruyu çok sevdim. Saçma sapan adetler var, toplum bunları öyle benimsemiş ki mantıksız taraflarına körleşmişler.
Eğer beni başkan seçerseniz, bu olaya çözüm bulucam :D
Kesinlikle bir çoğu saçma. Kına gecesi mesela.. Anlamı 'kadın eşine kurban olsun' muş.. Sünnet zaten başlı başına saçmalık..
ne oğlumun sünnetinde kutlama yaparım nede kızımın ilk reglisinde parti yaparım :) başkasına ne benim çocuğumun hayatından :D
Babamı çağırmıştım babaaaa koş bişey oldu bana diye 🤣🤣🤣
Ah be bebeğim baba çağırılır mı hiç😂😂
Ne bilem anam yoktu 🤣🤣
Ay başı deyince taksit geliyor😀 Haçan geldi günü diyorum.
Erkekler Ne Diyor
Maaş. Gelse de bir an önce şu kredi kartı borcumu ödesem
Benim aklıma maaş şu ay başı gelsede foturaları ödesek diyoruzz..
Ay başı denince
*Ödenecek Kira ve Faturalar geliyor aklıma
Yine hüzün ve hayalkırıklıklariyla dolu olacak lanet olasi bir 30 gün
Aklıma maaş geliyor hemde bayram mesai ücretiyle ooooooffff bu ay paraya doyacaz 😂😂😂
Ayın her günü aklıma o sevgilim geliyor maalesef :(
Kutlu olsun. Her yeni aybaşı sağlıklı olduğunun göstergesidir
Sancın varsa nasıl bir şey yapabiliriz? Ağrı kesici mi verek Ne istiyosun?
Benim maaş geliyor bu ay bitmedi gitti. Utanmadan birde 31 cekiyor. Herkes Şubat gibi olsa keşke
Geçmiş olsuuuunnnn güzel beslen bol su iiiiç
Bir şey gelmiyor pek.
Anlayışlı bir şekilde konuşurdum normal olduğunu anlatırdım
İnternetten felan ne yapilir diye bakardım heralde elimden geleni yapardim yani kisaca
Bizde istiyoruz erkeklerede kamyon devirdikleri gün tatil olsun hamam tatili 😁
İyiydi bu 😆😈
Ben kutlarım şahsen kızım olsa evlat ayrımı asla yapmam..
bence kadınlar da kutlamalı..
biz öğrenemedik bir türlü parmağının kanamasından farklı bir durum olmadığını..
bence gerkesız sunnette gerksız ulen cuk kesmenın dugunumu olur? ben orda acı cekıyom vıyak vıyak bagrıyom ıserken ah pıpım vah pıpım dıom mılet orda lımon ata ıcıyo bıseler yıyo hıc gerk yok
Şöyledir muhtemelen kızların seçme şansı yok o yaşa gelince olmaya başlıyor erkekler isterse olmayabilir ondan muhtemelen. Utanç sebebi değil bu arada 😒
Bu durum için evlenmeden önce eşimle konuşur ondan bilgi edinirim bu günler için 😊
kutlamayı geç tokat filan atıyorlarmıs kızlara ne değişik gelenekler var ya
şaşırdım, ne olduğuna anlam veremedim, yaralandım sandım
Elini kana bulama ve sessizce bir köşede oturup anneni bekle derdim
Herşeyi zamanı geldiğinde anlAtınca hiçbir sıkıntı olAcagını düşünmüyorum tabi bı durumu babanın sölemesinide uygun bulmuyorum
Sizde sünneť olun sizde kutlayın, bir çok sıcak ülkede kızlarda sünnet oluyor
kadınlar arasında yapılabilir aslında..
#kskanbağışlıyor
Sünnet bir kez olan birşey Regl’in bildiğin hayatınızda düzenli bir yeri var 🙈
Yapanlar var esitlik icin dogru birsey bence erkeklere cok yuz verdikleri icin dunya bu halde.
bence her ikisi de gereksiz. ama isteyen yapar. ayrımcılık yapılmasın.
bence guzel fikir baska bir yerde de gormustum
herhangi bir sakinca gormuyorum
Erkeklikle alakası yok ki ama sünnet her yaşta yapılabilir yani değil mi? Sen biraz yanlış anlamışsın olayı.
düğün dernekle kutlamayin o zaman bence sen anlamamak için salaga yatiyorsun
Hayır öyle değil bak yumurta oluşumuna karşılık sperm oluşumu olur yani senin dediğin farklı şey onu söylüyorum sana. Ucundan kesmekle erkek olunmuyor yani yanlış tabirler anlatabildim mi?
yav he he ben ne diyom sen ne diyon be beyin alcam size vallaha ya ne cahil ne geri kafalisiniz
Ben sana düzgün ve sakin şekilde anlatıyorum :) ama sen anlamamak için çaba gösteriyorsun tebrik ederim.
Bak son kez yazıyorum. Sünnet farklı bir şeydir. Erkekliğe adımla alakası yoktur dinle alakalı bir şeydir. 1 yaşındakide sünnet olabilir 10 yaşındakide yani ikiside farkli yaslarda oluyor ve sünnet olunca erkeklige adimla alakasi yok. Regl ise belirli yaş aralığında başlar. Yani sen tutup da bu ikiyi olayi eş değer şekilde görüyorsun yanlış bir düşüncedir. Kizda yumurta olusumunda kutlama yapilirsa erkekte de sperm oluşumunda kutlama yapılır. Bu iki olay eştir. Dindeki sünnet olayiyla karıştırmayın. Kutlaması size kalmış ama gereksizdir bence. Ha dindeki sünnet niye kutlanır diye de sorma bana bilgim yok o konuda. Ama karşılaştırdigin olaylarin es olmadığını anlattım sana umarim anlamissindir.
dinde sünnet kutlama diye bisey yok. sünnet kutlaniyor sa reglide kutlanabilir anlayabiliyormusun özet geçtim sana
Tamam bilgim yok o konuda bir şey diyemem ama o söylediğin konular denk değil yani bizim kutladığımız farkli bir şey. Sperm olusumunu kutlasaydik sen de derdinki kizlarda yumurta oluşumunu kutlayalim ben de sana hak verirdim. Ama sünnet ve regl olaylari denk değil ikisindeki olay farkli yani karşılaştırman hata
yav he he
Seviyesiz cahil insan. Kendini kültürlü mü sanıyorsun yazık sana anlayışsız
Istesekte istemesekte esit olamiyoruz hep bir tik ondeyiz ☺