8. Sınıfın bitmesine yakın olmuştum. Herkes adet adet diye anlatırken ben hiç olamayacağımı sanmıştım. Sonra bir gün bir böbrek ağrım oldu ama nası bir ağrı sanki taş düşürüyorum. Eve geldim tuvalete girdim donuma s*çtım sandım koyu bir kan gelmiş ilk olduğu için herhalde. ağlaya ağlaya anneme haber verdim annem de gayet sakin bir şekilde bana ped uzattı. Öncesinden çok bilgiliydim çünkü etrafımdaki herkes regl olmuştu ve bize okulda eğitim veriliyordu kitapçık falan dağıtılıyordu.
Altıncı sınıfa gidiyordum okuldan gelmiş evde mutlu mutlu takılıyordum tek başıma. Olduğumu fark etmemişim tuvalete gittiğimde adeta bir Tarantino sahnesi karşıladı beni. Ağlayarak annemi aramış regl olduğumu söylemiştim az çok ne olduğunu biliyordum ama tek olmak korkutmuştu biraz. Annem o gelene kadar peçete ile idare etmemi söyleyip kapatmıştı telefonu geldiğinde de elime üzerinde “kadınlığa hoş geldin” yazan bir kart, ruj ve ped sıkıştırmıştı. Bu da böyle bir anımdır.
Karnım ağrıyodu uyudum uyandığımda üzerime bulaşmıştı çook ama çook ağlamıştım öyle boyle değil.. Adetin ne olduğunu biliyordum ama ablamdan önce oldum diye çok ağlamıştım 😂😂Ve ömür boyu gelcek o kan sanıyordum bu yüzden deli gibi ağlamıştım😂😂İshal falan olucam sanıp karın ağrısı ve sancısıyla uyumuştum 15 yaşımdaydım be.. Uyandığımda vatan kan ağlamıştı😂😂Okulda çantamızdan orkidlerimizi çıkarıp dalga geçen erkeklerin Alah belasını vermesin 😂😂
Ortaokul son sınıftaydım çoğu arkadaşım olmuştu bu yüzden akşamları dua ederdim artık bende yaşayayım diye sonra da oldu mutluydum tabi fazla uzun sürmedi ama :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hic bilmiyordum bulundugum ortamda cok konuşulmazdi ve kucuktum zaten 10 yasindaydim ilk ay cok korkmustum kimseye birşey diyememistim çokta olmamıştı zaten 2. ay öğrenmiştim artık ne oldugunu