Sizce konuşulur mu, konuşulmaz mı 🧐
Evet 😏
Hayır 🙄
Başka bir şey yazıcam 🧐
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevgilisi varsa onunla paylaşsın zaten başka erkeklerle bunu paylaşması çok saçma değil mi sizce de? Duyuru yapar gibi ne gereği var etrafımdaki erkekler durumumu bilecek utanılacak bir şey olduğundan demiyorum sadece olumlu değil. Erkek arkadaşım bilmeli o benim en yakınımda olan kişi ruh halimi kavraması açısından önemli. Başka erkeklerle bu konuyu konuşmam.
Gereksiz bir konuşma olur... Bir kadının regi olayı başka bir erkeği ne kadar ilgilendirebilir ki? Hiç erkeklerin ilgi alanına girmeyen bir konu olduğu için boş ve gereksiz bir konuşma olur..
Bu özel bir durum. Regl oldum demenin bir ayıbı yok, doğal bir vücut olayı. Ancak karşı tarafın bunu fırsat olarak bilip, olayın derinine inme yüzsüzlüğünü gösterebileceğini düşünerek ben asla konuşmasını istemem. Benimle konuşabilir. Zaten benimle konuşamadığını başkası ile nasıl konuşabilir?
Şu toplumun bazılarının bu düşüncede değişmesi lazım! Biz kızlarda toplumun çoğunluğunda olan saklamak zorundasın anlayışından baskı ve endişe hisleri oluşuyor. Ya karnım ağrıyor dersem regl olduğum anlaşılırsa, Pedi saklayarak yanıma almam gerek çünkü eğer görürlerse ayıp. Ayıp? Herkes herşeyin farkında.
La adeti niye bu kadar sorun haline getiriyonuz erkekler sallamıyor bile. bir bitmediniz ne diye konuşma gereği duyalım
Neden buna iğrenç bir şeymiş gibi yaklaşıyorsunuz. Sonra erkekler böyle yaklaştığında onlara laf ediyorsunuz. Regl denen şey her kadında olan doğal bir şeydir. Ayrıca iğrençlikten öte sağlıklı bir şeydir. Böyle yaklaşmak daha doğru bence. Ki öyle zaten...
Valla öyle bizim işde evli kadın arkadaşlarla özel konuları konuşuyoruz
Benim için özel bir şey değil bu.
Siz buna dağ insanı gibi vajinadan kan geliyor diye bakarsanız tabii ayıplayın regl olduğunu söyleyeni
Konuşmuyorum bu benim tercihim.. Ama konuşulabilir ayıp bir tarafı oldugunu düşünmüyorum gayet dogal olan bir durum
Mahrem bir konu değil ki. Git istediğinle konuş. Sanki başka erkeklere seks fantezilerini mi anlatıyosun bir sakin yaa abartmayın
Regl çok normal ve sağlıklı bir durum. Günümüzde çoğu erkek annesine veya kız kardeşime regl dönemindeyken ped almaya gidiyor. Bu kadar normal bir durum. Regl olayını çok anormalleştirdi insanlar ki, bu oldukça saçma. Ayıp birşey değil, regl olmak adının sağlıklı olduğunu gösterir. Ve bence konuşulabilir.
Normal değil normalleştirildi tıpkı 14 yaşındaki bir kızın 40 yaşındaki bir adamla sevgili olması gibi..
Herşeyi abartmayı nekadar seviyorsunuz ya bu sağlıklı her kadın da olan normal bir durum yok ayıp duymasınlar aman rezil olurum geçin bunları başka şeylerde rezil olmamaya bakın.
Gerek yok boyle seylere arkadasimda olsa neticede erkek. hayatimdaki kisiyle konusurum ozelimi bilebilir bunda bir sakinca yok
Bu kişinin karakterine bağlı ama bence ilişkisi olsun olmasın bir kadının herhangi bir erkek arkadaşına karşı bu denli bir samimiyeti olmamalı
Hayir kesinlikle dogru bulmuyorum... Seks hayati gibi ozel bu da
Allahım sonunda mantıklı bir insan 👍🏽👍🏽👍🏽
erkek jinekologlar olduğuna göre çokta abes olmasa gerek..
Konuşulmaz. Ben utanırdım. Cok saçma bu ulu orta konuşulacak şeymi. Tamam onlarda biliyorlarda bu normal durumu kadınlarda olan ama ben özellikle anlatmaz konuşmazdım.
Soru çok saçma! Bacım neden konuşamayalım ya da şununla şunlar konuşulur bununla bunlar mı diyoruz? Bu aşırı doğal ve olması gereken bir şey, artık ortaokul değiliz o yüzden kendi bedenimizden utanmamalıyız diye düşünüyorum...
Çok doğal bir durum bu sevgilinle konunun ne alakası var
Doğal birşey bu ama önemli bir durum olmadıkça durduk yere konuşmak mantıksız.
Gelin kuru fasulyenin faydalarını konuşalım onun yerine
hayir ne alaka diger erkekleri ilgilendirmeyen birsey ozelimiz bu
Sağlık problemi varsa diyeceğim ama anlamaz büyük ihtimalle 😀
Neden konuşulmasın ki? Hayatımızı etkileyen doğal bir şey...
Kendi sevgilime söyleyemiyorum başka erkeğe mi soylicem hey allahım
Iyy bir gidin ya reglin nerden ciktigi belli demi bir insanın özel bölgesiyle ilgili şeyleri başka bir erkekle paylaşmasına da hoş bakacak değiliz
ne gerek var ya hahaha
He konuşurlar oldu olacak ped falan da gondersin
Ben sevgilimle bile konuşmam bunu
Konuşulmasın gerek yok
Neden olmasın, regl gayet sıradan normal bir şey
İzmirlimisin?
Bu tarz konular karşı cinsle konuşulmaz.
Regl dönemimle ilgili konusma geregi duymuyorum
Konuşulmamalı hiç etik değil
Ergenlik dönemini geçirmiş her kadın regl oluyor. Yani normal bir durumu neden anormalleştirelim ki. Bu şekilde kızlar ve erkekler bu konular konuşmadıklarında hem erkekler kadınlar hakkında, hem kadınlar erkekler hakkında cahil kalıyor.
Başka bir erkekle samimi ise o benim sevgilim olamaz. Bu konuda çok katı ve yobazım. İlgili kişiye duyrulur alooo hesabı kapattın ama elbet bu görüşmü görüceksin ayağını denk al antepliiii 😂🖤
Samimiyete ve sevgilisinin durumuna göre değişir. Ben sağlıkçıyım sağlık sektöründe konuştuğumuz çok oluyor bayanlarla cinsellik, çok az sayıda ile de regl muhabbeti oluyor.
Konuma degil de sıkıntısını belli eden çalışma arkadaslarım olmuştu.
Neden olmasin regl konusmak saglık konusu seks ile ilgisi yokki
Bu ülkede sadece rezil olamazsınız! Her şey olabilirsiniz
arada kaldığım nadir sorulardan..
bir tarafım ne gerek var böyle bir konuşmaya diyor bir tarafım ise regl doğal bir olay diyor..
Bunun sevgiliyle ilgisi yok. Bu tür sorunlar herkesle konuşulmaz. Sevgili ile bir yere kadar.
Sadece benimle konuşabilir... Her türlü desteği sağlarım zaten...
Neden kendi sevgilisiyle konusamiyor bu kiz?
Benden başkasıyla konuşmasına ne gerek var?
Özel olması yeterli zannımca.
Konuşuyorlar
Ne munasebet
Hayır
Konuşamazzzz
Konusmamali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?