Ne alaka demeyin çünkü şöyle bir etrafınıza bakarsanız, günümüzde artık erkekler daha bir kadınsı, kadınlar ise daha bir erkeksi olmaya başladı. Unisex bir nesil geliyor ve bunu doktorlar da söylüyor. Kendi cinsinden uzaklaşan bir toplum oluştu artık. Bu bağlamda soruyorum;
Kadınsı erkeklerle/Erkeksi kadınlarla ilişki yürütebilir misiniz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yürütemem, deli eder beni. Katil olurum.
:D çok net can sdfsdf
dfg ben de böyleyim :D
✌️ :D sdf
Hayır ben yürütemem.. sevdiğim kadın baskın olgun olmalı ama erkeksi olamaz.
Kıyafet konusunda yırtık kot, babet gibi kadınların da giydiği kıyafetleri giyebilir sorun olmaz, hoşuma bile gider. Ama kadınmış gibi mıy mıy trip atan küsen kaprisli erkek hiç çekilmez.
Ayrıca ben kendim de bir kadın olduğum halde maskülen kadınları ben de hiç çekemiyorum. Kadın dediğin koluna bilekliğini takıcak, topuklu ayakkabısını giyicek, azcık mıy mıy ve uyumlu olucak🙃
Maskülen kadın sevmem. İlişkide yürümez zaten
Kadın feminen, sevgilisine cilveli toplumda hanım hanımcık, otorite kurmaya çalışmayan kadınsı biri olmalı
Uyum içinde mutlu olursak neden olmasın hahha 🤪
Bence yapamazsın
Diyorsun şkhghj reyizz diyorsa doğrudur
Yürütemem galiba öyle konuşması hal ve hareketleri kadınsı erkekler itivi geliyo aytıca erkek gibi davranan kadınlarda itici geliyo 🙄🙄🙄
Haklısın böyle ikişliker çok maalesef bnce böyle ilişkiler çok diye boşanmalarda çok oluyor
beni feminen bir görünümde seven bir kızla direkt evlenirim. net. gayet de eğlenceli bir hayatımız olur.
Kadın ruhu kadın bedeni kadın giyimi seviyorum ben karşı cinste
Kadınsı erkek seven çok kadın var aslında. Erkeksi kadın seven erkekte
Ben ağır aby severim, yumoşlar zaten beni kaldıramaz, böcek gibi ezilirler ayağımın altında.
Hayır, Çağatay Ulusoy gibi eril enerjili birini istiyorum
Asla ve katiyen. Bir arkadaşım var, erkek olmasına rağmen aşırı feminen özellikler gösteriyor. Dedikodusu, her şeye karışması, kadın eline bakması vs mahalle teyzelerini geçti. Asla katlanamıyorum, dönüp bakmam.
Assla maço olmalı biraz
@Melekknz sert mi biraz da
Büyük konuşmaktan korkuyorum siz anladınız
Hayır asla. Maskülenliğe bayılıyorum.
Hayır tabii ki, erkekse erkekliğini bilmeli
Hayır
Aslaa
Hayır
İşim olmaz.
Zor bea.
Yürümezz çok net
Yok yurutemrm