Selam kızlar. Adetim bittikten sonra günlük ped kullanıyorum ama günlük ped yerine ne kullanılabilir merak ediyorum. Adet döneminde annelerimiz bez koyarmış da günlük ped yerine neler tercih edilirmiş veya şu anda da tercih ediliyor?günlük ped
Kızlar, günlük ped yerine ne kullanılabilir?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Orkid Günlük Ped'lerin tümü dermatolojik olarak test edilmiştir ve günlük kullanıma uygundur. Dolayısıyla, rahatlıkla Orkid Günlük serisini kullanabilirsin💙
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Günlük ped yerine pamuklu bezler tercih edebilirsin. Eskiden öyle yaparlarmış, ama bu günlük ped kadar kullanışlı olmaz.
Orkid günlük ped
Benim tavsiyem, Orkid günlük ped. Çok esnek ve rahatsız etmeyen bir yapısı var. Yokmuş gibi. Emiciliği çok iyi. Kokuları nötralize ediyor. Üstelik çok hijyenik, çünkü hepsi tek tek paketli 🌺
Özel Günler & Hijyen konusunda 850 cevap paylaştı.
Günlük ped yerine ne kullanılabilir, alternatifler var mıdır?
Aslında günlük ped yerine eski usül yöntemler kullanılabilir fakat hem sağlık hem de hijyen açısından doğru değildir. Özellikle annelerimizin kumaş bezi hem adet döneminde hem de akıntılar için günlük ped yerine kullanması, cildin nefes almasını engeller ve iyi temizlenmediği müddetçe sağlıklı bir kullanım gerçekleştirilememektedir. Bu nedenle günlük ped yerine ne kullanılabilir diye merak edenlere alternatif yerine kullanılabilecek en iyi günlük pedi tavsiye edebilirim.
Ben günlük pedin kesinlikle kullanılmasını tavsiye ederim.
günlük ped
Çünkü günlük pedler; - Nefes alan yüzeyleri ile nem oluşumunu engeller. - Özel bölgede oluşan kokuların ve akıntının hapsedilmesini sağlayarak bizi güvende hissettirir. - Pamuksu yüzeyleri ile yeni iç çamaşırı hissini yakalarlar. Bu bağlamda akıntılar için kullanılabilecek en iyi günlük ped, Orkid Günlük'tür. Çünkü Orkid Günlük, belirttiğim özelliklerin yanı sıra iç çamaşıra iyi sabitlenir ve sizi kayma derdinden kurtararak gün boyu taze hissettirir.
Günlük ped daha sağlıklıdır. Tuvalet peçeteleri kaç gün tuvalette mikroplara maruz kalır, havadan üstüne sinmiş olabilir ve hiç hijyenik değil. Hem emiciliği de kötü olur
En iyisi ve temizi ic camarisini komple degistirmek gunde 2 ic camasirindan fazla akinti vb varsa zaten bir doktor kontrolu olmali bence.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Genel olarak hep bez kullanıyorum. Bazen mutfak kağıt havlu da kullanıyorum. Günlük pedleri sağlıklı bulmuyorum. Kullandığım bezleri de her akıntıda değiştiriyorm
Orkid Ne Diyor