Moda & Stil 2 ay Kızlar günlük kullanım için tayt önerisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Rahat, şık ve ince modellerden arıyorum önereceğiniz var mı? Kızlar günlük kullanım için tayt önerisi? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 2 ay Bunu al knk 1 81 Yorumla Soran 2 ay Bu ne söwşwşwkedkkdf Yorumla Cevap sahibi 2 ay Kanka efsane bir şey ön tarafında pıttık koruyucu var Yorumla Soran 2 ay Sen giyyor musun Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evet Yorumla Soran 2 ay Hadi be Yorumla Soran 2 ay Bu ne giyilir mi bj sokakta giyicem manyal Yorumla Cevap sahibi 2 ay Kanka benimki biraz mecburiyettendi Yorumla Soran 2 ay Neden ne mecburiyeti Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ben anaokulu öğretmeniyim, çocuklarla oynarken özel yerime darbe alabiliyorum, o yüzden bunda alt ve ön tarafı koruyan sert bir plastik var bunu giyiyorum Yorumla Soran 2 ay Nasıl darve alabilirsin ön bölgene arka neyse Yorumla Cevap sahibi 2 ay Çocuklarla oynarken ya da kaldırırken falan ayakları çarpıyor bir şeyler fırlatabiliyolar Yorumla Cevap sahibi 2 ay Başka yerlerime de çarpıyor tabi ama o bölgeye gelince can yakıyor biraz Yorumla Soran 2 ay E tabi yakar canım Yorumla Soran 2 ay Göğüslerini nasıl koruyorsun çelik yelekle mi😂 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Göğüslerde sorun yaşamıyorum Yorumla Soran 2 ay Mantıklı olmuş senin için Yorumla Soran 2 ay Açık mı kapalı mısın sen Yorumla Cevap sahibi 2 ay Açık Yorumla Soran 2 ay Anladım Yorumla Soran 2 ay Normal giyyor musun tayt Yorumla Cevap sahibi 2 ay Nadir, çoğunlukla bu bu aralar 5 tane var evde Yorumla Soran 2 ay Nasıl rahat giyyorsun öğretmesin birde yani hareket halindesin Yorumla Cevap sahibi 2 ay Nabayım olduğu kadar artık Yorumla Soran 2 ay Yani öyle Yorumla Soran 2 ay Okul da ne giyyorsun genelde Yorumla Cevap sahibi 2 ay İçime bunu giyiyorum üstüne pantalon ya da uzun etek Yorumla Soran 2 ay Pantolon dar mı bence geniştir rahatlık olarak giyyorsun Yorumla Cevap sahibi 2 ay İkisi de var Yorumla Soran 2 ay Dar pantolonla rahat ediyor musun içinde bu varken Yorumla Cevap sahibi 2 ay Hayır ama dediğim gibi olduğu kadar artık, eşyaları da farklı giymek gerekiyor Yorumla Soran 2 ay İç çamaşırı tercihin ne oluyor bu tayt ve pantolon veya etek giyince Yorumla Cevap sahibi 2 ay Normal külot, bu taytı keşfetmeden önce üst üste 3 külot giyiyordum Yorumla Soran 2 ay 😂😂😂 Yorumla Soran 2 ay Tanga falan giyyorsundur diye düşündüm Yorumla Cevap sahibi 2 ay Koruma sağlasın diye 3 tane üst üste giyiyordum Yorumla Soran 2 ay Maşallah Yorumla Soran 2 ay Eve gelip çıkarınca bş ferahlık geliyordur ama Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evet direk komple çıplak belden aşağım zaten Yorumla Soran 2 ay Eve girince mi Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evett Yorumla Soran 2 ay Napıyorsun o şekilde mi duruyorsun evde Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evettt Yorumla Soran 2 ay Tek yaşıyorsun yani Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yes Yorumla Soran 2 ay Ooo rahatsın evde Yorumla Soran 2 ay İlk eve gelince napıyorsun yanş anlatsana Yorumla Cevap sahibi 2 ay Herkes ne yapıyorsa o Yorumla Soran 2 ay Komple mi çıplak kalıyorsun gelir gelmez sadece alt mı çıplak Yorumla Cevap sahibi 2 ay Komple Yorumla Soran 2 ay Yatana kadar çıplak mı kalıyorsun uyurken mç çıplaksın Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evet uyurkende Yorumla Soran 2 ay şu an çıplaksın komple Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evet. Yorumla Soran 2 ay Hayatında birisi var mı peki Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yok Yorumla Soran 2 ay Bakire misin peki hala Yorumla Cevap sahibi 2 ay İnş Yorumla Cevap sahibi 2 ay Veletler bozmadıysa Yorumla Soran 2 ay Nasıl bozacaklar be içine giren bir şey yoksa Yorumla Cevap sahibi 2 ay Vurarak işte Yorumla Soran 2 ay Vurarak bozulmaz ki Yorumla Cevap sahibi 2 ay İnşallah öyledir Yorumla Soran 2 ay İçine giren birley yok hem o kadsr sert vursalar yerinden kalkamszsın Yorumla Soran 2 ay Ne sıklıkla mastürbasyon yapıyorsun peki Yorumla Cevap sahibi 2 ay Kalkamadığımda oluyor geçen oynarken ben sırt üstüydüm birisi üzerine zıpladı Yorumla Soran 2 ay Ayağı ile mi bastı vajinana Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evet üzerine zıpladı Yorumla Soran 2 ay Nasıl hissettin Yorumla Soran 2 ay Hiç böyle dokunuljnca falan bi ıslaklık oldu mu yükselme falan yaşadın mı Yorumla Soran 2 ay burada mısın Yorumla Cevap sahibi 2 ay Acı Yorumla Soran 2 ay Zevk hissettin mi hiç Yorumla Cevap sahibi 2 ay Hayır Yorumla Soran 2 ay Hmmmm Yorumla Soran 2 ay En son ne zaman mastürbasyon yaptın peki Yorumla Soran 2 ay Dmden söyle eğer buradan söylemek istemezwen Yorumla Soran 2 ay Çocuklar çok sert vuruyorum dimi * Yorumla Cevap sahibi 2 ay Çocuklar mı sert vuruyor orası mı hassas bilmiyorum ama günün sonunda acıyor Yorumla Soran 2 ay Hassastır bence dudaklı falan mı Yorumla Cevap sahibi 2 ay Normal boyutta Yorumla Soran 2 ay Dar mı Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Tercih etmesen daha iyi 0 16 Yorumla Soran 2 ay Neden Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yakışmıyor bazılarına Yorumla Soran 2 ay Bana yakışıyor o yüzden önerin istiyorum Yorumla Soran 2 ay Sen giymiyor musun Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ben giyiyorum Yorumla Cevap sahibi 2 ay Bana yakışıyor Yorumla Soran 2 ay Önerin ne olur giydiklerinşn içinden Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ne bileyim yakışanı giy Yorumla Soran 2 ay Sen hangi renk model kullanıyorsun genelde Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yalnız altakini tercih etme 😂 Yorumla Soran 2 ay Onu asla 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Siyah tercihim Yorumla Soran 2 ay Hangi marka Yorumla Cevap sahibi 2 ay Karışık Yorumla Soran 2 ay En sık giydiğin Yorumla Soran 2 ay Hangi marka yani Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Beyaz İspanyol paça tayt giyerim İnce rahat oluyor 0 41 Yorumla Soran 2 ay Linki var mı Yorumla Cevap sahibi 2 ay https://share.google/gqItJJWzChDpuoOVY Yorumla Soran 2 ay Sen aynısını mı giyyorsun Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evet Yorumla Soran 2 ay İç gösteriyor gibi biraz Yorumla Soran 2 ay Dimi Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evet Canm Yorumla Soran 2 ay İç çamaşırı önerin ne olur içine bunun ne giyyorsun sen Yorumla Cevap sahibi 2 ay Koyu renk tanga ya da g string giyerim Yorumla Soran 2 ay Link Yorumla Cevap sahibi 2 ay https://share.google/ltsdJdagNR8tn0IDZ Yorumla Cevap sahibi 2 ay https://share.google/3hX1RO7ndz121jc9D Yorumla Cevap sahibi 2 ay https://share.google/94XEtkLNvltNKQeAQ Yorumla Soran 2 ay Aşkım belli olur bunlar çok seksi ama Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ben bunları giyerim Yorumla Soran 2 ay Net bir şekilde içi görünüyor zaten dimi Yorumla Cevap sahibi 2 ay Sen beyaz pamuklu giy onlar belli olmaz Yorumla Soran 2 ay Yok be Yorumla Soran 2 ay İnce istiyorum belli olsun Yorumla Soran 2 ay Soruyorum tam anlamak ççin Yorumla Cevap sahibi 2 ay https://share.google/70Cf9aaIILt8HKWWL Yorumla Cevap sahibi 2 ay ya da bunu tercih ederim köyü renkelrini Yorumla Cevap sahibi 2 ay İnce derken nasıl ince tanga mi yoksa ince kilot mu Yorumla Soran 2 ay Tayt yaa Yorumla Soran 2 ay İnce dediğim Yorumla Soran 2 ay Bu tangalar da güzelmiş bak Yorumla Cevap sahibi 2 ay Hımm anladım Canm Yorumla Cevap sahibi 2 ay Renk farkeder mi Yorumla Soran 2 ay Hayır bakarım sen giydiğini at Yorumla Cevap sahibi 2 ay Az önce attım ya Yorumla Soran 2 ay Aynısını giyyorsun ve net şekilde iç gösteriyor dşmş Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evet ne var ki bunda Yorumla Soran 2 ay Hoşuma gider bu zaten Yorumla Soran 2 ay Komple görünüyor dimş popon külodun falan Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evet Canm görünüyor Yorumla Soran 2 ay Mmmm muazzam Yorumla Soran 2 ay Dışarda giyyorsun dimi Yorumla Cevap sahibi 2 ay Heralde Yorumla Soran 2 ay Gizliden çıksana tkp edim yaz bana Yorumla Soran 2 ay Csnım Yorumla Soran 2 ay Islanmıyor musun öyle gezince Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bunu al knk
Bu ne söwşwşwkedkkdf
Kanka efsane bir şey ön tarafında pıttık koruyucu var
Sen giyyor musun
Evet
Hadi be
Bu ne giyilir mi bj sokakta giyicem manyal
Kanka benimki biraz mecburiyettendi
Neden ne mecburiyeti
Ben anaokulu öğretmeniyim, çocuklarla oynarken özel yerime darbe alabiliyorum, o yüzden bunda alt ve ön tarafı koruyan sert bir plastik var bunu giyiyorum
Nasıl darve alabilirsin ön bölgene arka neyse
Çocuklarla oynarken ya da kaldırırken falan ayakları çarpıyor bir şeyler fırlatabiliyolar
Başka yerlerime de çarpıyor tabi ama o bölgeye gelince can yakıyor biraz
E tabi yakar canım
Göğüslerini nasıl koruyorsun çelik yelekle mi😂
Göğüslerde sorun yaşamıyorum
Mantıklı olmuş senin için
Açık mı kapalı mısın sen
Açık
Anladım
Normal giyyor musun tayt
Nadir, çoğunlukla bu bu aralar 5 tane var evde
Nasıl rahat giyyorsun öğretmesin birde yani hareket halindesin
Nabayım olduğu kadar artık