Canının yanmasını azalması için öncelikle bir gün önceden duşta güzel bir keselen ( ki gözeneklerin acılsın) çıktığında da nemlendirici sür vucüduna. Ki ağda da çok yanmasın.
Diğer bir önerim EMLA diye bir krem var türü 20 küsür liraya uyuşturmayı vaad ediyor. Onu da deneyebilirsin.
Epilatör önerim ise braun un son çıkan epilatörlerinden bakmalsın. O marka gerçekten iyi ürünler çıkarıyor. ama 100 liralık bir ürünü var mı bilemiyorum :/
Bir de iki günde bir almayı dene. o zaman kökleri zayıflar ve acısı seni cileden cıkartmaz.:)01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Valla canım ozaman para vercen fazla yoksa acıtcak, ben phılıps almıştım, buz sıstemlı sonra başlığı kayboldu dıye yıne aynı markanın düşük modelını aldım berbat acıtıyo, sonra başlığı buldum, ıyı oldu, bırının fıyatı 80tl yken, bırının fıyatı 350tlydı düşün yanı
01 Yorumla
+1 yılEpilatörlerin hepsi acıtır çünkü tüyleri yolar ancak bölgeye uygun özel başlıklar takabilirsin, mesela koltuk altı için hassas başlık olan küçük başlığı tak, birde tüylerin çıkış yönünün tersine doğru al. Bacaklar için de geniş başlığı kullan, bir de 4 yönde dönen özel titreşimli aparatı da takarsan canın hiç yanmaz :) Braun silk epil 7 hem çok kaliteli hem çok teknolojik, içerdiği ''Gillette Venüs'' özelliği ile ölü deriyi de temizliyor cilde ışıltılı görünüm kazandırıyor ama fiyatı biraz pahalı :)
85 Yorumla- +1 yıl
Ee bende tavsiye veremez miyim? :) Erkek olmak illa futbol iddia konuşmak demek değil :))
- +1 yıl
tobe sen kimsin l*n icine ne kacti
- +1 yıl
@AwesomeUnicupcake kime diyorsun bunu ne oldu?
https://i.hizliresim.com/lLLMWQ.jpg
bacaklarıma bunu kullanıyorum sporcu (koşucu) olduğum için inanmayanlara lisansımın fotosunu atarım başka yere çekerseniz konuyu
acıtıyomu acıtıyo ama nasıl desem umursamıyorum kaşımı yardım hastanede zımba attırdım direkt. parmağımın ucundaki et kestim attım ağrı kesici kullanmadım uzun süre koşularda dayanıklılığım gittikçe artıyo bende bir terslik var sanırım :)72 Yorumla- +1 yıl
Bence kesinlikle var :O
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılBraun silk epil 7 çift etkili epilatör var. O çok iyi. Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Tabii onu yanlizca vaktim olmadiginda çıkarıyorum. Bana sorarsan ağda en iyisidir. Isinmasiyla falan ugrasamam diyosan hazır ağda bantları al. En iyisi onlar hayatim
04 Yorumla- +1 yıl
Ama bu ürünler koltuk altı için çokta iyi değil.
- +1 yıl
Anladim canim. İsin zor ya 😞
+1 yılKoltuk altı için lazere gitmeni öneririm 3-4 seansta bitiyor sonrasında çıksa bile çok seyrek oldugundan rahatlıkla agda ya da diğer yöntemlerle alabilirsin. Epilatörlerde çok saglıklı değil 1 yıl kullandım ve kıl dönmesine neden oluyor acıysa daha fazla acı verdiğini söyleyebilirim.
00 Yorumlareklam gibi olmasın da şu fiyata ürün varken 100 liralık kaliteli olamaz gibi geliyor bana
www.akakce.com/.../...6-11-ipl-fiyati,3794869.html01 Yorumla- +1 yıl
Bu lazer sanirim
+1 yılBraun 'un bir epilatörünü aldım. Sakın reklamlara inanma ne yaparsan yap o tüy orda kalıyo makinenin yaptığı tekşey tüyü kırmak hiç de öyle pürüssüz bir cilt olduğu falan yok aksine bacaklarım gözenek gözenek oldu. Sen sen ol sakın alma ağdaya devam et ama yok gerçekten dayanamıyosan üy dökücü kremler kullanabilirsin
10 YorumlaEpilatör zaten cımbız ve jilet başlıklıdır jilettende tek farkı tüyleri kökünden çekmektir yani demem şu ki sen bence kuaföre git en fazla 10 tl verirsin koltuk altı için ama aldırmadan önce pudra sürdür acısını alıyo ve aldırdıktan sonrada bepanthene ilaç sür acısını kızarıklığını alır kuafördüm ordan biliyorum ;)
10 Yorumla
+1 yılTavsiye etmem kullanmanı farklı markalarda birkaç kez bacaklarıma deneyeyim dedim batık batık izler çıkardı gitmiyor da. Bacak fondoteni kullanmak zorunda kaliyorum ama sana yapmaz belki marka onerecek olursam braun
00 Yorumlaağdaya dayanamıyosan bence epilatör düşünme. aşırı derecede batık yapıyor ve tüy köklerini kalınlaştırıyor. imkanın varsa lazere git. ama illa epilatör diyorsan braun silk epil 5 kullandım ben. braunlar gerçekten iyi alıyor ama batık çok fazla
00 YorumlaÇok acıtmayan mı olsun :D haha güldürdün :D Acıyıp acımayacağı kullandığın şeyle alakalı değil canım tamamen senin vücudunla alakalı. Soruna gelirsek Braun gayet kaliteli
02 YorumlaNe yaparsan yap hepsi acitıyor sana tavsiyem eczaneden emla krem al ağda yapmadan ya da epilasyon yapmadan 1 saat önce sür uyusturuyor surdugun bölgeyi
00 Yorumla
+1 yılPhilips marka var bitane 100 tı civarında makinesi böyle şeker pembe o en çok sattığımız modeldi, bundan 6 yıl önce ben çalışırken, o zaman 69 tlydi şimdi 100 olmuştur.
00 Yorumla
+1 yılfazla acıtmasın istiyorsan 150 liraya falan suda çalışan epilatörler var bence biraz daha para biriktirip onlardan almalısın ayrıca onlar soğuk suda çalışınca o yanma acı hissini hissetmezsin
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. O dedigin seyleri 100 liraya degil 200-250 liraya bulursun ancak.. braun tavsiye ederim.. bir donem bu urunlerin de oldugu reyonlarin yoneticiligini yapmistim..
00 Yorumla
+1 yılKoltuk altını eldiven ile al ama bir alet vart 600 lira sanırım bebeğim fiyatı lazer yapıyor onu araştır bir yeni çıktı işine yarar diye umuyorum. :***
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca epilatör ağdadan, daha çok acı veriyor cımbız var içinde tek tek çekiyor
Epilatorler kalitelileri pahali. 100 liraya olanlarda hem 5 para etmiyor kisalari birakiyor hemde felaket acitiyor hic onermem. Hep batik yapiyor daha cok ugrastiriyor
00 YorumlaBenim bir arkasım suyun içinde çalışan kullanıyodu markası aklımda değil nete yaz cıkar ama ben epilasyom aletinden korkuyorum en temizi ağda ve eldiven yakma canını güzelim ya
08 Yorumlarowenta çok iyi tavsiye ederim bu konuda bende var ışıklı soğuk hava üflüyo hemde ölü deriyi atan başka başlığıda vardı
00 Yorumlaparan varsa lazere git çok iyi sonuçlar elde ediliyor önerecegim cihaz alexsandrayt veya diode lazer epilatrle felan olacak iş degil.
00 Yorumla
+1 yılBraun'un epilasyon aletleri güzel ve fiyatı uygun bende de var yaklaşık 5 sene önce aldım hala kullanıyorum :)
00 YorumlaBraun dünya çapında en iyi pazar payına sahip, söz konusu epilasyon olunca bu markadan sasmayacaksın.
00 Yorumla
+1 yılBence epilatör alma sir ağda daha iyi. İlla almak istiyorum dersen philips öneririm.
02 Yorumla- +1 yıl
kıl köklerin kalın o zaman. ama ağda yapman şart bu durumda epilatör kullanırsan daha da kalınlaşır ve zorluk çekersin. hem kıl dönmesi falan oluyor. acısına katlan ağdadan sonra azaltıcı serum ya da limon sür kıl kökleri zayıflayacaktır. zamanla alışırsın.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 363 cevap paylaştı. Lazere git bence. 2-3 ayda bir 30 tl civarında para verirsin 4-5 seansa biter yüzde 80i. Daha rahat hem.
00 YorumlaBraun silkepil7 kesinlikle tavsiye ederim. Hem suda calistigi icin nem oluyor rahatlatiyor. Ama jiletli olani alma.
00 YorumlaHepsi acitir. Gittigidoyor a yazabilirsin ordakiler ucuz oluyor :) ayrica epilator kil donmesi yaparmjs. Braun en iyisi bence
10 YorumlaCanım acıtacak mutlaka, acıtmasın diye bir şey yok ben sana braun 7 serisi 7951'i öneriyorum ama şu an fiyatı 250-300 civarında. Çok iyi bir makine.
00 Yorumla
+1 yılBraun iyi ama 100 az almısken kaliteli bir sey olsun
02 Yorumla- +1 yıl
Memnun olmayan ucuzunu almıstır. senin düşüncen
Philipsin gumus renkli olanini kullaniyorum nerdeyse 2 yil olucak hic bir sorun yok. 120 ydi fiyati teshir urununu 100 liraya almistim simdi de 100 falandir oneririm yani
00 Yorumla
+1 yılbence hiç boşuna epilatöre para verme o parayla lazer de bir iki seans yaptır ;)
00 Yorumla
+1 yılBraun silkepil7 tavsiye ederim. Jiletli olanı değil ama
00 Yorumla
+1 yılSuda Çalışanları dene cilde nem kazandırdığı için su daha kolay ve acıtmadan alıyor
00 YorumlaSu altında kullanabileceğin epilatörleri alırsan daha az acı verir. Ama fiyatları 100 tl geçiktir.
00 Yorumlabebeğim ben braun silk-epil derim fazla can yakmıyo fiyatıda uygun ;) batıkta bırakmıyo
00 YorumlaCanm onermiyorum gercekten cok batık yapar kuafre gt agdani yaptir bak cok memnun kalirsin.
00 Yorumla
+1 yılphilips bence iyi. Diger markalarda kolum kanıyordu benim.
00 Yorumlaepilatörler de canını acıtır, hem de kısa vadeli çözüm olur,
en güzeli sir ağda00 YorumlaKuaförlerde ağda yaptır onlar acıtmaz. Sen çekerken yanlış yöne çekiyosundur gelmiyodur. Tekrar çektiğinde de tahriş edersin zaten.
00 Yorumla
+1 yılİyi bir epilatörün fiyatını gördükten sonra lazer daha uygun göründü...
00 YorumlaBraun kalitelidir ama fiyatları şu an ne civarda bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılBoş yorum yapanlara bakma 100e de bulursun hepsi acıtarak alıyo son modeller çıkana kadar en pahalısı 300 liraydı internetten araştır bulursun her türlü
00 Yorumla
+1 yılAcitmayan diye bişey yok hepsi acitiyo. Ağda en iyisi. Ama benim gibi zamanin yoksa makinayla alıp acisina katlancaksin elektrik çarpıyormus gibi oluyo :))
00 Yorumla
+1 yılahh bız turkler ahhh kalıtelı olsun ucuz olsun derız hep ama ucuz etin yahnisi kötü olur unutma :)
40 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 306 cevap paylaştı. acıtmayan diye bir ürün yok malesef hepsi acıtıyo :/
00 YorumlaBende en cok cimbizli olani al 42 snrm ssayısı. bir de isikli olmasina dikkat et. Braun silk epil cok guzel tavsiye ederm.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBraun sikepil 3 serisine bir bak daha az acı veriyor 20 cımbızlı oldugu için diğer serileri 40 cımbızlı fazla acıtıyor.
00 Yorumla Epilator daha çok canını yakar ve kol altını morartvak dereceye getirir kanatır
02 Yorumla
+1 yılev için laser satılıyor, kwndin evinde yapabiliyorsun. Ben param olduğunda alacağim bayaga pahalı
00 Yorumla
+1 yılGeçenlerde YKM mağazasından 65 TL aldım. Çok memnunum ilk defa kullandığım halde.
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 615 cevap paylaştı. Koltuk altına lazer epilasyon seans fiyatı 50-60 tl. Ömür boyu kurtulursun bir klinikte yaptırırsan.
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 395 cevap paylaştı. Ben plibs kini kullanıyorum markalı alırsan yeterli
00 Yorumla
+1 yılBraun'un çok kaliteli epilatörleri var. Fiyatlarıda uygun ^^
00 YorumlaCanım 100liraya bulman biraz zor :/ ama braun öneririm ya da philips
00 YorumlaBraun silk epil 7 suda calisiyo bn gayet memnunum 100 tllik iyi bisiy bulamazsin ama. fiyqti biraz daha arttir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBraun kullanıyorum
iki başlıklı ve alalı 15 yıl oldu hâlâ sapasağlam10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 400 cevap paylaştı. Bence lazer yaptır kurtul o makineyle baş edemezsin sen boşuna para verme :))
00 Yorumla
+1 yılEpilator de aynı acıyı yasatıyo canım farkı yok ben dr braun un var 180tl civarı aldım kullanmıyorum bile agdadan once emla krem sur oyle al bence
00 YorumlaBen Braun silk epil 5 kullanıyorum. Çokta memnunum. Kolay temizlenebilir olmasıda çok iyi
Buradan uygun bir fiyata bulabilirsin.
https://m. akakce. com/p/?76344100 Yorumla
+1 yılKoltuk altını epilator jilet gibi yapar. Epilasyon yaptır ya da jilet kullan.
00 Yorumla
+1 yıl:( kıyamam yaaaa cnmm benim tühhhhhhh lazer şaaptır bnce
00 Yorumla
+1 yılBraun al sadece koltuk altında kullan bacakları mahveder
Çift bsşlıklı 100 lira00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence lazerli olandan al biriktir paranı adam gbi bişi al çünkü bir kaç seansta tamamen yok olcak 800tl
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok teknosada gördüm ben 800tl ben de almayı düşnüyorum
Cevap sahibi+1 yılÖmür boyu çekeceğine 5-6 seansta çekersin biter
+1 yılBrawn...:) ben hediye ederim sana banaa ulaş istersen
00 Yorumla- Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler