Önceden her gün rimel sürerdim, artık haftada 1, belki 2 haftada 1... Ama önceden dökülmeyen kirpiklerim şimdi dökülüyor. Seyreldi biraz, önceden badem yağı hint yağı falan denedim ama sanırım beceremedim, hep saçıma başıma kadar akıyordu :/ Düzenli de kullanamadım. Ne önerirsiniz?
Tatlım ilk önce vazelin çok etkili makyajını bile vazelin ile çıkarabilirsin. Gün içerisinde ya da gece uyumadan önce kirpiklerine vazelin sür etkisini çok kısa bir zamanda göreceksin. hint+badem yağıda aynı şekil de etkili. Bunlara ek olarak sarımsak da güçlendiriyor fakat sürmesi zor 🙈 gözler yanıyor ben 1,2 defa yapabilmiştim sadece bu dediklerim kaş için de geçerli 🙈
Rimel fırçasına badem yağını sür. Her gün gözlerine sür. Tamamdır. Haaa bir de, vaseline'i kirpilerine sür rimel yerine. Daha doğal ve güzel bir görüntü oluyor.
Doğum kontrol hapı al yapay gözyaşı damlaları var onunla karıştır yüzünde başka hiçbir yere değdirmeden kirpik diplerine sür yeni kirpiklerin çıktığını ve eski kirpiklerinin uzadığını göreceksin
Nasıl düzenli kullanmiyon almisn kullan hint yagi ve hindistan cevizi yagi kullanıyorum cok memnunum kulak çubuğuna batir kirpik diplerine sur uyumadan once cok batirma akar
avon true colour supreme length nourıshıng mascara kullan içinde ek vitaminler var ve içine hint yağı değil bak hindistan cevizi yağı damlat biraz baya etkilidir.
Badem yağı ve hint yağını kullanırken zorluk çekiyorsan bitmiş rimel kutusunun içine koy yatmadan önce sür ve sabırlı ol bu arada saçlarında falan da dökülme oluyorsa kesinlikle bir test yaptır :) inşallah geçer
En İyi Cevaplar