Kızlar yarın önemli bir yere gideceğim bayağı kalabalık bir ortam yani çok güzel görünmeliyim ama benim hep bir sorunum var bir türlü fondöten yüzümde güzel durmuyor bazım da yok yerine ne kullanabilirim ya da nasıl daha fazla kapatıcılık sağlayabilirim lütfen yardımcı olun. Makyaj Bazı Yoksa Ne Kullanılır?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Merhaba!
Cildimizle ten makyajı arasında bir bariyer görevi gören, cildi ten makyajına daha uygun hale getiren ürünlere baz diyoruz. Kendimize uygun baz seçimi için mutlaka cilt tipimizi iyi analiz etmemiz gerekiyor ki cildimizi makyaja güzel bir şekilde hazırlayabilelim.
Cilt bakımını düzenli olarak yapmıyorsak, makyaj bazlarından da bir anda mucizeler beklememek gerek. Makyaj yapalım ya da yapmayalım; cilt düzenli olarak temizlenmeli ve nemlendirilmeli.
Baz kullanmak istemiyorsanız ya da o an elinizin altında bir baz yoksa, bunun yerine cilt tipinize uygun nemlendiriciniz ile cildinizi iyice nemlendirerek cildinizi makyaja hazırlayabilirsiniz. Cildinizin nemlendiriciyi iyice absorbe ettiğinden emin olduktan, yani 15-20 dakika bekledikten sonra ten makyajınıza başlayabilirsiniz.
Silikon içerikli nemlendiriciler, gözenek görünümünü azaltmaya yardımcı olurken aynı zamanda üzerine uygulanan makyajın da daha iyi dağılmasını sağlar. Kuru ciltli iseniz yağ içerikli nemlendiriciler de tercih edebilirsiniz. Cildinize makyajın oturmadığını düşünüyorsanız, cilt tipinize göre hem bakım yapan hem makyaj bazı olarak kullanabileceğiniz serum ürünleri de tercih edebilirsiniz.
💞Sevgilerimle!
Havva GÜLŞEN