Aranızda Orkid Essential Protection özelliklerini bilen var mı? Ya da en azından kullanan ve memnun kalan? Cildim adetimden sonra iyice hassaslaştı da eğer üzerinde yazdığı gibiyse iyi gelir diye düşünüyorum.Orkid Essential Protection
Kızlar, Orkid Essential Protection özellikleri nelerdir?
Selam. Yeni Orkid Essential, ince ve ultra yumuşak yapısı, sıvıyı jelleştiren tanecikler içeren esnek emici tabakası ve sıvı geçirmeyen dış yüzeyi sayesinde size bildiğiniz Orkid güvenliği ve korumasını sağlar. Üstelik Cilt Sağlığı Birliği tarafından onaylı olan Orkid Essetial boya ve parfüm içermez🙆♀️ Orkid Essential'ı denemediysen mutlaka denemelisin 💙
Orkid Essential Protection, biz hassas ciltli kadınlar için özel olarak üretilmiş bir ped çeşididir. Ben de kullanıyorum ve indirime denk getirince resmen depoluyorum ;) İstersen sana özelliklerinden biraz bahsedeyim:
Orkid Essential Protection özellikleri şunlardır:
Orkid Essential Protection
- Orkid Essentials, parfüm ve boya içermiyor, üstelik sevdiğimiz Orkid koruması ve rahatlığından da ödün vermiyor.
- Orkid Essentials farklıdır, çünkü; inanılmaz yumuşak ve esnek korumayı, parfüm veya boya içermeden sunuyor.
- Orkid Essentials pedlerinde yer alan yumuşak üst yüzey; selüloz ve emiciyken, jel tanecikleri içeren ultra esnek emici tabaka ve sıvı geçirmeyen dış yüzey ile; esneklik, yumuşaklık ve bildiğimiz Orkid korumasını bir arada sunuyor.
Bununla ilgili bir bence yazmayı zaten düşünüyordum da madem sordun hemen bahsedeyim.
Ben genelde Orkid’in pamuk gibi yumuşak serisini kullanıyordum. Hem kokusu olması hem de gerçekten cildimi en az tahriş edenin o olmasını çok seviyordum. Orkid’i de yapışkanları diğer pedlerden daha güçlü olduğu için tercih ediyordum zaten.
Sonra bu ürüne geçtim, pamuk gibiden çok çok çok daha rahat. Gerçekten yokmuş gibi hissediyorum. Kokusuz, boyasız olması acaba konforumu düşürür mü diye düşünüyordum ama inan bana çok çok arttırdı. Bence en rahat ve en az tahriş eden ped, kesssinlikle bir şans vermelisin
Orkid Ne Diyor