Hamile kalmamız için doğal bir şey ve bu saklanması gereken bir şey değil, ped de öyle ama regl adının geçmesinden utanan var. Ne yani erkekler bilse ayıp mı oluyor? Bence her erkeğin bilmesi gereken bir şey. regl olmak
Regl olayını neden ayıplayan insanlar var, neden ayıplıyorsunuz çok merak ettim?
Arkadaş böyle şeyler sadece helalimizle konuşulur kocanla konuş bunlari. Bunlar her erkekle olmaz sen bana kırıcı şekilde konuştun ilk önce öyle sana hayvan dedim küfrettim kusura bakma ama hakettin ben adeti ayip bulmuyorum ama sadece sizingibilerin aynı az önce dedigim gibi o. rus. puların her önüne gelip her erkekle konuşmasına ilgi istemesine gecip erkeklerle bu konuyla ilgili konuşmasına ayıpladı ne tür canımsın kardeş konuyu anlayacagina gidip başka tarafına cekerek anliyorsun gercekten cok aptalsın sizin gibi o. rus. pular böyle şeyleri her türlü erkekle konuşurlar sanki normal bir şey ac a*mını orteyerede a*mından nasıl kan akıyor diye göster erkeklere sen cok büyük bir pisliksin utanmaz kadinlarin yüz karasısın seninle ugraşılmaz diye engelledim
senin yaran ne dostum bana hakaret ediyosun ben sana ne dedim bunlar ayip değil herkesin bilmesi lazim dedim ben yumurtamda kist vardi herkesten saklasaymisydim ayio diye kanser olmusum be
Bak sana karşi agır konuştum tamam ama ilk önce haddini aşan sendin unutma benim böyle söyledigimi sevgilinde hak verir söylersen sevgilin seni bırakir böyle mahrem konular her erkekle konuşulmaz bunu iyi bil
Ama şunuda unutma kardeş ilk önce sen bana agır konuştun ben yaptigim hakaretler adina özür diliyorum ama senin bana ilk önce dedigin şeyler den sanada hakkimi helal etmiyorum kusura bakma ilk önce başlatan sen oldun
@aşkıverbana abi benim ne demek istedigimi anladın konuyu anladın bende zaten böyle her erkekle konuşulmamasına karşı oldugum icin söyledim o ilk önce o agir konuştu ben böyle konuşmazdim gelip damarima basıcak şekilde konuşmasaydı ben insanlık edip söyledigim kelimeler adına özür diledim ama o terbiyesiz oldugu belli hala bana karşı anlayişli davramiyor davranmasinda bur da hatayi ben yapmadim o yapti ilk önce ve ben söyledigim hakaretlere özür diledim insan degilki o da benden özür dilemiyor herkesin görüşü farklıdır.
Kusura bakmada herkes hasta oluyor 21 yıldır üst dudagimda tümör taşiyorum bende kalkipda ona buna sırsataş olmuyor üst dudagimda hemenjiyom var heryerime atabilirdi hemenjiyomun ne oldugunuda yeni ögrendim tümörmüş ailem kalkip bu hemenjiyom nedir neyin nesidir diye araştirmadi sigara dumanından cok etkilenirim yanimda sigara icin birisi olsa nelkide ölebilirim ben sengibi kalkipda hastayim diye hastaligimi da bahane etmedim benim ailem beni akillarina geldiyse öyle götürüp tedavi ettirmişlerdir
Yinede hastaligi atlatabilmişsin sen ben 21 yıldır taşıyorum kardeş tümörü öldürmeyen allah öldürmüyor sanada hakkimi helal etmiyorum ilk önce kaba konuşan sendin unutma ben senden özürümü diledim ama sen insan olupda yola gelipde ne anlamaya calıştın ne de özür diledin kusura bakma sen bir yetişkin olgun birisi olamazsin
@aşkıverbana abi ben sucumu kabul ediyorum hic bir insana böyle hakaret edilmez kaba konuşulmaz ilk önce o başlattı ben kalktim ondan özür diledim ama o insan deyilki özür bile dilemiyor ama napayim dilemesse dilemesin kızım sen cok takintili birisin ve seninle evlenecek olan adam yandi konuyu büyütüyorsunda büyütüyorsun kusra bakma gercek bu
neyse ozur diledi.. sus bir zahmet.. agir konusmus.. affetmesende.. sus.. gurura gerek yok.. oda gereksiz konusmus.. oyle agir sozler itham edilmez ne olursa olsun..
Kızım sen nasil bir insansin en büyük erdem özür dilemektir olgunluk bu dur ben hakaret ettigime senden özür diledimmi diledim demi ama sende hic anlayış vicdan merhamet göremiyor senin gelecegin hic iyi degil seninle evlencek adama Allah sabir versin ne diyeyim
@aşkıverbana abi ben onun bana yazdiklari bir kac yorumu sildim ve sende kalkip onun söylediklerini göremezsin onun hakaretlerini görmemek icin sildim tamammi
Kızım burda yeniymişsin burdaki insanlara sor bak yan tarafta üç nokta var bunu görmek istemiyorum dediginde yorumlar silinir kaldirilir cahilsin ki anlamiyorsun sor herkese ya da gir bak dene bakalim silincekmi silinmeycek 😂cahile bak ya
@aşkverbana abi teşekkür ederim iki taraftanda oldun allah razı olsun hep haklı yere konuştun ama ilk önce o başlatti ve ben onun tazdikllarina kizdigim icin onun üc tane felan yorumunu sildim insnmıyorsa girsin baksin ben allah katinda yemin ediyorum ki gelip catan laf söyleyen de o oldu iyi geceler dilerim ha kardeş kocanada allah sabır versin ne diyeyim birşeyi abarmakda cok fenasin cok takintili olma sana tavsiyem
Bende kebul ediyorum abi hatamı ilk önce gelip agır konuşan catan o oldu ve ben onun 3 ya da 4 tane yorumunu sildim sinirle sildim keşke silmeseydimde baksaydin damarima basacak şekilde konuştu konuşmasaydi
@aşkıverbana abi teşekkür ederim sen anladinya o illahi anlamiycam diye ugraşıyor evlenmiş ama daha büyüyememiş tamam kabul ediyorum bende kırıcı oldum ona karşı rencide kötü hakaret yatim kız da bir de yalancilik var abi galiba az önce sevgilim var özel güvenlik de diye beni tehtit ediyordu bu sefer döndü ben evliyim kocam var diyor bunu farkettinmi abi ama ben burda dürüst bir şekilde konuştum hatamı da kabul ettim ama o büyümemişki hatasının farkina varip anlamiyor 😂kardeş benide eylendirdin sagol
Belkide hasta allah ona acil şifalar versin sevdiklerine bagışlasın ama ben gercekten 21 yıldır tümör taşıyorum sigara dumanından cabuk etkilenirim sigara kullanan ya da yanımda sigara icen olsa belkide ölebilirim ben gercekten 21 yıldır tümör taşiyorum öldürmeycek allah öldürmüyor abi belkide yakinda tümörüm gecicek iyi geceler sana senden allah razi olsun teşekkür ederim😊
Kardeş yalan konuştugunu cogu yerde belli ettin kusura bakma benden üstün görüncem diye ugraştın benim söylediklerimi yalanlıycam diye ugraştın ilk önce sevgilim var seni sevgilime söylersem seni buldurur sana ceza aldiririm diye beni tehtit ettin bu sefer döndün benim kocam var dedin seni anlayamiyorum gercekten cocuklar senin gibi degildir bana sen mesajları silemezsin dedin😂eyer hoşuna gitmeyen mesajlar varsa burdan sende bu yorumları kaldıra bilirsin kenarda üc nokta var ona dokun şikayat et yazısı gelir bir de altında bunu görmek istemiyorum yazısı gelir dene bak bakalim kızım yalanla üste cikcam diye ugraştin 😂ya bak öyle bir kendini kücük duruma düşürdünki sorma ben bu uygulamada yaklaşık 15 tane felan hesap actim kapattim daha uygulamayi bilmiyorsun 😂bu uygulamayi bilenlere sorsan hoşumuza gitmeyen görüşleri kaldirabilirmiyiz diye sorsan herkes benim dedigimi der 😂seni degil beni haklı görürler ben burda dogruyu olani konuştum kardeş seni engellemiycem cünkü beni cok eylendirdin 😂eylendiriyorsun iyiki varsın ya cok sagol 😂😂😂😂
Tuvalete gitmek, regl olmak gibi seyler dogal ama sen tuvalete gidip tuvaletten cikinca, ay cok s*ctim diyor musun? Demiyorsun ayip cünkü. Regl de ayni sey. Se nin altindan kan gelmesi kimseyi ilgilendirmiyor, insanlar tiksinebilir.
Kızım tuvalete gidiyorum diyebiliyorsun çünkü tuvalette sadece o yapılmıyor. Elini yüzünü yıkama yeri. Sen çişim geldi veya az önce idrar yaptım diyemezsin çünkü ayıp, regl oldum demekte aynı şey hatta daha tiksindirici. ikiside ayıp iste Anla !
bir ton insan pedi bira tasir ghbi siyah posette tasiyanlar ped deilde bomba muamelesi yapanlar ortamda adinin gecmesnden rahatsiz olanlar surstina vuruyom diye hakaet yemem
cok var ama cevremdede cok var bir arkadaskm bir ara cebindeki pedu yanlislikla dusurdu dersane ortasinda bagirarak sinifa kactu ben kaldirdim verdim noldu lan bombami dusurdu
anlamak istemiyorum ikinizide.. ikinizde tam bir gerizegalisiniz.. kadinliginizi birbirinizle kavga etme gerekcesi gibi gormeniz cok sacma.. isteyen istedigini dusunur bundan kime ne..
En İyi Cevaplar