Adet olurken ped kullanmayı sevmiyorum. Ya aşırı rahatsız ediyor. Gün boyu dershanedeyim, ders çalışamıyorum ped yüzünden. Ya regl döneminde siz nasıl derslere odaklanıyorsunuz, verimim yarıya düştü?ders çalışmak
Regl döneminde ders çalışma verimim düştü, siz nasıl odaklanıyorsunuz?
Selam. Yeni Orkid Essential, Cilt Sağlığı Birliği tarafından onaylı, boya ve parfüm içermeyen, güvenilen Orkid korumasını sağlayan en yeni ürünümüz! Yumuşak, esnek ve rahat iç yüzeyiyle, güvenilir ve uzun süreli koruma sağlar ✌️ Böylece regl dönemlerinizde rahat ve konforlu bir şekilde hareket edebilir, Orkid Essential'ın esnekliğini deneyimleyebilirsin💙
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yıkanabilir doğal kadın pedi kullan. Çok daha rahat.
Selam. Yeni Orkid Essential, ince ve ultra yumuşak yapısı, sıvıyı jelleştiren tanecikler içeren esnek emici tabakası ve sıvı geçirmeyen dış yüzeyi sayesinde size bildiğiniz Orkid güvenliği ve korumasını sağlar. Üstelik Cilt Sağlığı Birliği tarafından onaylı olan Orkid Essetial boya ve parfüm içermez🙆♀️ Orkid Essential'ı denemediysen mutlaka denemelisin 💙
Özel Günler & Hijyen konusunda 965 cevap paylaştı.
Sanırım kullandığın ped sana uygun değil ya da kaliteli değildir ped markasını değiştirmelisin bazı pedler vardır ki çok ince olduğundan dolayı rahattır. Bide bitki çaylarını içmeni öneririm tüm stresi ağrıyı alıyor.
Bolca kahve, bitki çayı, su ve doğal meyve suları içerek canlanabilirsin ve ilk konu anlatımlarıyla uğraş (video olarak çünkü beynini bir bakım kandırmış olursun) sonra ise pekiştirmek için not çıka lr son olarak test çöz bu sırada senin için daha kolay olur. Ped markanı da değiştirmeni öneririm zaten Orkid de reklamını yapmış bir bakabilirsin
ben alışığım pede. hiç rahatsız etmez beni. bu yaşa kadar ped kullanmışsındır alışmış olman lazım ama bilemedm. belki kullandın ped kötüdür. değiştirmen lazm
Selam! Ped veya tampon hiç fark etmez, kendini hangisi ile daha rahat hissedeceksen onu tercih etmelisin ✌️ Tercihin eğer ki hijyenik ped ise Orkid Platinum, tampon ise Tampax'ı kullanmayı denemelisin 💙
Orkid Ne Diyor