Sınav zamanı oldugum olmuştu iyi hatırlıyorum kabus gibi gecmisti o sınav allahtan olacagımı bildigim İcin hazırlık yapıp ped koymuştum ama karın agrısına ölüyorum sandım 2 saat zor dayandım biter bitmez hemen gidip agrı kesici aldm o sınavı da gectim üniversitemden mezun oldum böyle bir anıydı buda kötü basladı ama güzel bitti 😊
Ben kız annesi olsam, hekime gider, çocuğum için uygun bir doğum kontrol hapı alır, 2-3 aylık bir süreç ile çocuğumun adet durumunu düzenler ve sınav döneminde adet olmamasını temin ederdim. eşit şartlarda yarışması için bu önemli bir durum. zira adet olmak hem fiziksel hem ruhsal açıdan ciddi bir sıkıntı oluşturabiliyor.
@OneHearth hekime giderdim diyorum, hekimin uygun gördüğü bir yoldan söz ediyorum. ayrıca üniversite sınavına giren kişi, 17-18 yaşlarındadır. bu yaşlarda doğum kontrol hapı ile tedavi olan çok sayıda kişi var. sen benim anneliğimi sorgulayacağına git kendi hayatını sorgula.
Herkes doğurunca anne olduğunu sanıyor... Kediyi bile veterinere götürünce kızgınlık önleyici hormon iğnesi yapmadan önce 3 kere sorar ve tavsiye etmez. Herkesin yaptığı şey doğru demek de saçma ve düşüncesiz bir zihniyet.
@OneHearth ya ben sana ne diyeyim? ben önleyici mi diyorum? zihniyetsiz gereksiz! düzenlenebilir bu durum. geciktirmek değil düzenlemek meseledir. ben iyi bir anneyim. bakıyorum kendime, vallahi öyleyim.
Hakikaten çok kötü ya. Düşün tüm sene boyunca çalış biyolojik özelliğinden dolayı sınava denk gelsin heba olsun. Buna da "başarı belirleme, eşit koşullar" de. İyi ki erkeğim.
Bir gün genç kız dergilerinin birinde okumuştum, kızın biri sınav bitince bakmış, sandalye kan, utanmış kalkamamis, herkes çıkınca dedesi niye bizimki gelmedi diye yukarı çıkmış, dedesinin hırkasını beline bağlamış, çıkmışlar. 😂
Aman Allah korusun deme öyle ya beddua mı bu yazık aman kimse olmasın zaten aylardır sıkıntıları regl, den beter valla herkese başarılar dilerim umarım iyi geçer
En İyi Cevaplar