Seven adamın da ne yaptığını biliyorum sevmeyenin de. Ailemin yüzde yüz vermeyeceği ve beni ölümüne seven biriyleyken ayrılmak zorunda kaldım. Şu an tam uygun olduğunu düşündüğüm ama doğru dürüst vakit ayırmayan biriyle birlikteyim. Bunun ortası bana asla denk gelmeyecek gibi🙁
48 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olaya bakış açın yanlış. hiç kimse zamanının hepsini sana ayıramaz. ayırdım diyen ise bir zaman sabreder ama sonunda yorulur ve değişti dersin. seviyeli, kişilerin birbirine zaman tanıdığı, sıkmayan bir ilişki en sağlıklısı.
Zamanın hepsini isteyen kim gün içinde bile sormak nasıl olduğunu bir mesajla öğrenmek bu kadar zor olmamalı. Benim kast ettiğim şey hiç olmaması. Haftada bir buluşsak şükür edeceğim.
Gün içinde bir kaç defa konuşmak sağlıklı olan ama bir haftaysa iletişim sen bu ilişkiyi yeniden gözden geçir.
Gözden geçirme aşamasına geldim maalesef. Dün söyledim neden böyle yapıyorsun gayet de iyi bir üslupla. Bana dediği gün içinde haberleşiyoruz ya daha ne istiyorsun dedi?
Gün içinde haberleşiyormuşsunuz işte.
Buraya gidiyorum oraya gidiyorum eve vardım cinsinden ama 5 dk ayırıp küçük bir sohbet yok nasılsın demek yok
İnsan en basitinden sesini duymak ister
Görüşme zamanını iyi ayarla. işte olmadığı müsait zamanları seç.
şu soruyu soran kadına ilgi versen ne olur vermesen ne olur bence eleman senin ne olduğunu çözmüş
İlgisizse bisey yapamazsin
Sevmeli