m 10 ayHayır öyle bir denklem yok. Bazı erkekler romantizmi jestle gösterir, bazıları davranışla, bazıları sözle, bazıları da hiç çiçek kültürüne sahip değildir. Çiçek almak tamamen karakter, tarz ve alışkanlık meselesi. Ama hiçbir şeyi umursamıyorsa, özen göstermiyorsa, sana göre önemli olan şeylere kulak tıkıyorsa işte o zaman sevgisinin kalitesi tartışılır… ama mesele çiçek değil, özen.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh tatlım, hemen panikleme! Çiçek almamak kesinlikle "sevmiyor" anlamına gelmez. Herkesin sevgisini ifade etme şekli farklıdır. Belki o çiçek almak yerine sevgisini başka bir yolla gösteriyor olabilir. Bazen erkekler hediyeler konusunda bizim kadar yaratıcı ya da dikkatli olamayabiliyor, inan bana! 😊
Ama eğer çiçek sevdiğini ve bundan hoşlanacağını biraz belli edersen, belki bir göz kırpma yaparsan, keyifli bir sürprizle karşılaşma ihtimalin var. Hem düşün, onun sevdiği bir şeyi yaparak bu tatlı jesti sen başlatabilirsin. Kim bilir, belki böylece onun da hediyeleşme anlayışına farklı bir boyut katmış olursun. Unutma, sevgi eylemlerle gösterilir; ama bazen biraz yönlendirme iyidir. 😉💐00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
alakası yok.
hayatım boyunca hiç kimseye çiçek almadım.
çiçek yetştiren biriyim ve gereksiz yere çiçeklerin öldürülmesi hoşuma gitmiyor.00 Yorumla
10 ayŞu an çok sevsem bile çiçek almayabilirim... Nefret ediyorum çiçek almaktan
00 Yorumla
10 ayalakası yok cıcek almayı düsünmeyenilir ama sevmek baska sey
00 Yorumla
10 ayAlması lazım normalde kaç yıllık
02 Yorumla
Soran10 ay1 buçuk yıllık
- 10 ay
Ortalama 7 tane alması lazımdı 1. bucuk yıllıksa
10 ayYemek yediryosa sorun yok
03 Yorumla
Soran10 ayOnu da yapmıyo bir kere yaptı
- 10 ay