1 haftadır kafama taktım, yakın arkadaşımla ortak doğum günü kutlaması yaptık, o Ağustos ben eylül doğumluyum. Ben ona hediye aldım, o bana almamış ve ortak doğum günü yapalım diyen oydu. Sadece cips aldı, geriye kalan her şeyi ben aldım. Yazıklar olsun, cidden. Kafaya taktım
9 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
demek ki onun durumu iyi değildi ondan ortak istemiş olabilir
Ben issizim o calisiyo
hmm bu düşündürücü bence arkadaşlığını 1 defa daha gözden geçir seni mi kullanıyor yoksa gerçekten arkadaşın mı değil onunla yaşadıklarını düşün ve buna göre karar ver eğer seni manipüle edip kullandığını hissedersen samimiyetini azalt
Bunu kafaya takıyor isen ve bu yaptığının da kötü olduğunu düşünüyor isen konuşmazsın eskinin hatırına da arkadaşımdır dersin karar senin belki parası yoktu.
Ben issizim o çalışıyor
Her şeyi bana itti ben son paramı harcadım onun lafinda değilim 1 aydır doğum günü diye konuşuyoruz ortak tarihe denk getirdik ben ona hediye almışım o bana 1 toka bile almamış bir de diyor kanka 2. Dönem senin yüksek lisans bitiyor o zaman tekrar kutlar hediyeni veririm
tamam şimdi biraz daha açıklayıcı oldu. Bu durumda konuşmazsın biter. eskiden arkadaşın oldugu içinde kötü konuşma büyüklük sende kalsın sadece selamlaşırsın aktıviteler vs konusu oldugunda da pay bolersın yıne fazla sana kalacaksa almazsın basıt
1 aydır konuşuyoruz ve ben 1 aydır sana şunu hediye aldım kendine alma diyorum ya çok zoruma gitti
Anladım karar senın ıstersen arkadaslıgından cıkar
Zorunluluk olarak almamalı belki de parası yoktur
Ben issizim o çalışıyor ama
Zorla aldırsan daha kötü Emin ol
Her şeyi bana itti ben son paramı harcadım onun lafinda değilim 1 aydır doğum günü diye konuşuyoruz ortak tarihe denk getirdik ben ona hediye almışım o bana 1 toka bile almamış bir de diyor kanka 2. Dönem senin yüksek lisans bitiyor o zaman tekrar kutlar hediyeni veririm ne düşünürdüm benim yerimde olsan
Aynı değeri vermem geçerim
Çok kırıldım ya
Onunla konuşurken dile getir bir daha da uğraşma
bence değilisn
Her şeyi bana itti ben son paramı harcadım onun lafinda değilim 1 aydır doğum günü diye konuşuyoruz ortak tarihe denk getirdik ben ona hediye almışım o bana 1 toka bile almamış bir de diyor kanka 2. Dönem senin yüksek lisans bitiyor o zaman tekrar kutlar hediyeni veririm
deglsin
Çok kırıldım
Dolandirilmissin
Bi daha yapma baci
Bencillik etmis
Geçmiş olsun