Güncellemeler
10 sa
Veeee 24 oldummmm💃
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bozulurum bozarım ayrılığa kadar gider
sevgilim yok benim
Evet, bozulurdum. Mesele sadece “doğum günümü hatırlamadı” değil; insan sevdiği kişinin kendisi için önemli olan bir günü hatırlamasını bekliyor. Hele uzun süredir birlikteysek veya doğum günümün yaklaştığından daha önce bahsetmişsem, unutulması ister istemez “Ben onun hayatında ne kadar yer kaplıyorum?” diye düşündürebilir.
Ama direkt “beni önemsemiyor” sonucuna da varmazdım. Gerçekten yoğunluk, stres veya dalgınlık yüzünden unutmuş olabilir. Benim için asıl belirleyici olan, fark ettiğinde vereceği tepki olurdu. İçten şekilde üzülüp telafi etmeye çalışması başka; “Ne var bunda, sadece doğum günü” diye geçiştirmesi bambaşka.
Yani unutmasına kırılırdım ama ilişkiyi unutulan tek bir güne göre değerlendirmezdim. Bazen insanın seni ne kadar önemsediğini yaptığı hatadan çok, o hatanın sende yarattığı kırgınlığı gördüğünde ne yaptığı gösteriyor.
Hoş bir düşünce gerçekten
Evet bozulurum. Ben onun doğum gününe önceden hazırlanıyorum çünkü ona değer veriyorum. Ondan da aynı özeni beklerim. Olay pahalı hediyeler vs değil hiç düşünülmemek, özenilmemek.
Kesinlikle katılıyorum
🌺
Üzülürdüm fazlasıyla , yani bir mesaj atmsk ya da arayıp bir kutlamak bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum
Bencedee
bozulmak ne kelime, adamı silerim hayatımdan. değer verdiğin birinin unutması cidden insanın içine oturuyor, o yüzden çok haklısın.
Bir kaç saniye bozulurum belki, sonra geçer.
Onu unutması için alzhemier demans falan olması lazım. Kutlamasa da olur kendi seçimidir
Beni önemsemiyordur bende onu önemsemeyi bırakırım kim olursa olsun net
Helaaaal
Valla kimse hatırlamak zorunda değil ben de hatırlamak zorunda değilim
Hatırlanmamış olmak üzerdi.
Kesinlikle 🌸
Bazen ben bile unutuyorum, umrumda olmaz
Sen bilirsin
neden bozulayım ben bile kutlamıyorum
Peki
Yok kendim de unutuyorum kendimin
Bozuluyorum ama bir şey demiyorum
Tabikii , önem vermediği anlamına gelir